۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۲
کد خبر: ۲۵۵۷۸۴

وصیت نامه­ای که از سوی رهبر انقلاب در نماز جمعه قرائت شد

خبرگزاری رسا ـ‌رهبر معظم انقلاب در یکی از خطبه‌های نماز جمعه مهر ماه سال 59 با قرائت وصیت نامه شهید می‌پردازند و ادامه می‌دهند: لازم است برای این که روحیه برادران ما را در جبهه جنگ بدانید من وصیتنامه یک افسر جوان را که چند روز قبل شهید شده است برای شما بخوانم.
رهبر معظم انفلاب

به گزارش خبرگزاری رسا، رهبر معظم انقلاب در یکی از خطبه‌های نماز جمعه مهر ماه سال 59 با قرائت وصیت نامه شهید می‌پردازند و ادامه می‌دهند: لازم است برای این که روحیه برادران ما را در جبهه جنگ بدانید من وصیتنامه یک افسر جوان را که چند روز قبل شهید شده است برای شما بخوانم.

 

این نوشته کوتاه و پرمغز، حاکی از بصیرت. شهید ما، سروان آشوری است. مستقر در پادگان دشت آزادگان. وصیت نامه‌اش این است:  به نام حی قیوم مهربان لایزال. آفتاب عمر چه زود غروب می‌کند. آن گاه تقدیر این چنین باشد و خدا خواهد که انسانی دنیا را وداع گوید. اما چه زیباست که این تقدیر به نظافت قلب مادری باشد که فرزند دلبندش را در آغوش می‌گیرد و این تناسب میسر نباشد مگر با شهادت در راه الله و مکتب و وطن، کاش تقدیرم چنین باشد و این آرزو برآورده شد.

 

 کاش تقدیرم چنین باشد، مرگ افتخاری را که بارها به آن نزدیک شده‌ام ولی نصیبم نشده است. شاید لایق شهید بودن نیستم زیرا که شهید مقامی بالا و والا را دارد و من فردی گناهکار و خوارم اینک که با یاد خدا به جبهه می‌روم، نه برای انتقام، بلکه به منظور احیای دینم و تداوم انقلابم پای در چکمه می‌کنم و خدا را به یاری می‌طلبم و از او می‌خواهم که هدایتم کند به آن سو و آن راه که خود صلاح می‌داند و هدفم خدا، مکتبم اسلام و مرادم روح الله است. هر قدمی که بردارم و هر گلوله یی که شلیک کنم و قلب دشمن را هدف سازم، به یاد خدا باشم و برای هر گلوله ای که به تنم خورد به یاد خدا تحمل کنم و دردش را، زجرش را که شیرین تر از عسل است. خدانگهدار مسعود آشوری.

 

رهبر انقلاب در ادامه می‌فرمایند: این، روحیه سرباز ما است، این روحیه افسر جوان ما است. همه رزمندگانی که در خط مقدم جبهه می‌جنگند. کم و بیش چنین روحیه ای دارند، این چیز توصیف ناپذیری است. در جنگ ارزش واقعی و سرنوشت واقعی را این معین می‌کند.

 

گفتنی است؛ شهید مسعود آشوری در سال 1333 در روستای کرکان از توابع شهرستان فراهان به دنیا آمد. شهید آشوری تحصیلات تکمیلی را در دانشکده افسریه تهران سپری کرد و با اغاز جنگ تحمیلی خدمت خود را در پادگان حمیدیه خوزستان ادامه داد و فعالیت‌های سیاسی بسیاری انجام داد.

 

تعهد و ولایت مداری شهید موجب شد تا وی به عنوان مسئول عقیدتی سیاسی لشکر 92 زرهی اهراز منصوب شود و سرانجام شهید سر لشکر مسعود آشوری پس از سه سال خدمت در این سمت دهم مهر ماه سال 1359 در سن 26 سالگی دعوت حق را لبیک گفت./998/د101/ف

ارسال نظرات