۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۵
کد خبر: ۲۵۴۳۱۳
امام جمعه موقت بندر عباس:

افزایش تولیدات داخلی، عاملی مهم برای استقلال اقتصادی جامعه است

خبرگزاری رسا ـ‌ امام جمعه موقت بندر عباس گفت: آنچه که جامعه را از لحاظ اقتصادی به استقلال رسانده و از وابستگی به دیگر جوامع رها می‌کند افزایش تولیدات داخلی است.
حجت الاسلام محمدحسن فروزان نژاد، امام جمعه موقت هرمزگان

حجت الاسلام محمدحسن فروزان نژاد، امام جمعه موقت بندرعباس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، افزایش تولیدات داخلی را عامل مهمی برای استقلال اقتصادی جامعه خواند و تصریح کرد: آنچه که جامعه را از لحاظ اقتصادی به استقلال رسانده و از وابستگی به دیگر جوامع رها می‌کند افزایش تولیدات داخلی است.


وی در ادامه افزود: از سال‌های گذشته رهبر معظم انقلاب اسلامی مسأله اقتصاد مقاومتی را مطرح و بر ضرورت بازبینی در نظام‌های کنونی اقتصادی تأکید کرده بودند.


امام جمعه موقت بندرعباس ضمن تعریف اجمالی از اقتصاد مقاومتی بیان داشت: اقتصاد مقاومتی، اقتصادی است که در شرایط تحریم‌ها و تهدیدها برای پیشبرد کشور به سوی اهداف توسعه اقتصادی اعمال شود.


وی افزود: در شرایط کنونی جهان و با وجود فشارها و تحریم‌های کشورهای غربی، راهکارها و مدل‌های متعدد اقتصادی برای نیل به توسعه و رشد مطرح می‌شود تا بتوان اقتصاد مقاومتی را تحقق بخشید.


حجت الاسلام فروزان نژاد، افزایش تولیدات داخلی را عامل مهمی برای استقلال اقتصادی جامعه خواند و تصریح کرد: آنچه که جامعه را از لحاظ اقتصادی به استقلال رسانده و از وابستگی به دیگر جوامع رها می‌کند افزایش تولیدات داخلی است.


وی معتقد است اقتصاد مقاومتی کاهش وابستگی‌ها و تاکید روی مزیت‌های تولید داخل و تلاش برای خود اتکایی است و حمایت از تولید ملی، حمایت از بخش درون‌زای اقتصادی جامعه است که استقلال و توسعه اقتصادی را فراهم می‌کند.


امام جمعه موقت بندرعباس با اشاره به محورهای اساسی اقتصاد مقاومتی ابراز داشت: اقتصاد مقاومتی مفهومی است که در پی مقاوم سازی، بحران زدایی و ترمیم ساختارها و نهادهای فرسوده و ناکارآمد موجود اقتصادی مطرح می‌شود.


حجت الاسلام فروزان نژاد در ادامه به فرهنگ سازی اولویت تولید بر واردات و خرید کالای داخلی اشاره و بیان داشت: افزون بر ترویج و تبلیغ مفاهیم عام حوزه فرهنگ مقاومت چون جهاد و مبارزه، در حوزه اقتصادی نیز بایستی مفاهیم فرهنگی مناسبی بسط و توسعه یابد. ترجیح تولید بر واردات و خرید کالای داخلی مسأله مهمی است که در بسیاری موارد با موانع فرهنگی روبروست.


وی با اشاره به نقش دولت و مردم در تحقق اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: شناسایی نقاط ضعف کشور در اقتصاد مقاومتی و تبدیل آن به نقاط قوت، یکی دیگر از الزامات کشور در رسیدن به جایگاه واقعی خویش در عرصه جهانی است که برای تحقق آن باید همکاری نزدیکی میان دولت و مردم صورت گیرد.


حجت الاسلام فروزان نژاد ادامه داد: دولت در شرایط امروز اقتصاد ایران، بزرگ‌ترین رسالت را دارد. هر یک از سیاست‌هایش از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است، هزینه فرصت‌ها به شدت بالاست و نیاز به هوشمندی و دقت خاصی از ناحیه دولت احساس می‌شود.


وی به فرق اقتصاد مقاومتی با ریاضت اقتصادی اشاره کرد و گفت: برخی، اقتصاد مقاومتی را همان ریاضت اقتصادی می‌دانند؛ ولی این دو با هم متفاوت است. در اقتصاد مقاومتی محدودیت منابع وجود ندارد، اما استفاده بهینه از منابع موجود باید طی یک برنامه زمان‌بندی شده صورت گیرد این در صورتی است که در ریاضت اقتصادی با محدودیت منابع و سرمایه روبه‌رو هستیم و به ناچار باید سهمیه‌بندی کنیم و با کم مصرف کردن با محدودیت‌های موجود مقابله کنیم.


امام جمعه موقت بندرعباس در پایان، تثبیت نرخ ارز، اشتغال‌زائی، ثبات قیمت‌ها، صلاح ساختار دولتی، مدیریت مصرف و ترجیح مصرف کالای داخلی بر کالای خارجی را از جمله سیاست‌های مناسب از ناحیه دولت در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی برشمرد./851/پ302/ب4

ارسال نظرات