توسعه و تقویت برنامههای دینی و اعتقادی در جامعه از وظایف روحانیان است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجتالاسلام مهدی ستوده، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، عصر امروز در دیدار با امام جمعه شهرستان کوثر، با اشاره به ضرورت ایجاد بسترهای لازم برای حضور روحانیان در شهرستان ها، خاطرنشان کرد: خانههای عالم روستایی به بهترین شکل و با تلاش و همکاری خوب مدیران و مسؤولان شهرستانی و استانی احداث و راهاندازی شده و ساخت و تکمیل واحدهای در دست اقدام نیز در اولویت است.
وی با بیان اینکه در استان اردبیل 730 روحانی کار تبلیغ دین و مبانی ارزشی، شرعی و اعتقادی را عهدهدار هستند، تصریح کرد: ما سعی کردیم تا در اکثر فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی حضور روحانیان پررنگ باشد که این وضعیت به نسبت سالهای گذشته از رونق و شرایط مطلوبی برخوردار است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کمبود روحانی و ائمه جماعات را برای حضور در مساجد یادآور شد و گفت: تمام تلاش ما بر این است تا نماز جماعت آن هم در اول وقت به همراه تلاوت روزانه قرآن در مساجد استان به انجام برسد که در این زمینه یک فعالیت خوب و معنوی را همراه با تقویت برنامههای ارزشی و عبادی شاهد هستیم.
حجت الاسلام ستوده در بخش دیگری از سخنان خود افزود: نقش روحانیان در انجام رسالت تاریخی آنها یک نقش بینظیر و قابل توجه است که در این ارتباط وضعیت دینی، ارزشی و اعتقادی به همراه تقویت برنامههای معنوی را شاهد و ناظر هستیم.
وی با یادآوری اینکه در مقابل هجمهها و تهدیدهای فرهنگی استکبار جهانی، برنامهریزیها و هدفگذاریها به شکل مشخص و منسجم و با هدف رفع آسیبها و تهدیدها به انجام میرسد، بیان کرد: ما اگر بتوانیم در این عرصه آسیبها را به حداقل برسانیم امکان تقویت و توانمندی بیش از هر زمان دیگر برای فعالیتهای مثبت و سازنده نیز فراهم میآید.
حجت الاسلام ستوده توسعه برنامههای فرهنگی همراه با مؤلفههای دینی و ارزشی را یادآور شد و اضافه کرد: در جوامعی که امکان بروز و ظهور آسیبها به ویژه تهدیدهای فرهنگی وجود دارد باید ظرفیتهای مناسب شناسایی شده و امکان به انحراف و اتلاف رفتن منابع گرفته شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با قدردانی از همراهی خوب ائمه جمعه در شهرهای مختلف از فعالیتهای خوب روحانیان در حوزه تبلیغ و ترویج مسائل دینی و بصیرتافزایی ادامه داد: حضور جوانان ما در محافل معنوی و نمازهای جماعت و جمعه نشان میدهد که ما به راحتی میتوانیم با درک ذائقه جوانان برنامهریزی حقیقی را در حل مشکلات و معضلات شاهد باشیم./937/پ202/ب4