مسؤولان کشور باید نسبت به احکام اسلامی تعصب داشته باشند
آیتالله محسن فقیهی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتوگو با خبرنگار با اشاره به سالروز صدور منشور روحانیت از سوی امام خمینی(ره)، گفت: امام راحل شخصیتی بودند که نسبت به روحانیت و امور وابسته به حوزههای علمیه اهمیت ویژهای قائل بودند.
وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) در این منشور هم اهمیت روحانیت و هم وظایف سنگین روحانیت را بیان کردهاند، ابراز داشت: وقتی اهمیت یک نهادی زیاد باشد مسؤولیت آن نهاد هم زیاد است.
در ادامه خاطرنشان کرد: امام راحل در این منشور میفرمایند من دست علما و مراجع را میبوسم و از طرف دیگر فریاد میزنند علما به داد اسلام برسید که در این سخنان هم اهمیت روحانیت و هم مسؤولیت آنان را گوشزد میکنند.
با تأکید بر اینکه نمودار واقعی سرباز امام زمان(عج) یک روحانی است، اظهار داشت: روحانیون باید در این راه از جان خود مایه بگذارند و تلاش کنند و زندگی خود را وقف این راه کنند و اگر در این راه از دنیا بروند شهید حساب میشوند.
وی با اشاره به فرمایشات امام خمینی(ره) در این منشور در رابطه با مسؤولیت روحانیت که نباید به دنبال امور دنیوی باشد، تصریح کرد: روحانی باید در مسیر اسلام و مذهب حرکت کند چرا که اگر بالاترین مقام داشته باشد و کوچکترین ضربه ای به اسلام بزند و در رابطه با احکام اسلام تساهل و تسامح داشته باشد فرد بی ارزشی است.
در ادامه تأکید کرد: احکامی مانند امربهمعروف و نهیازمنکر باید مورد توجه عمیق مسؤولان باشد و ما توقع داریم همه مسؤولان کشور نسبت به همه احکام اسلامی تعصب شدید داشته باشند.
آیتالله فقیهی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب همیشه بر احکام اسلامی تکیه دارند، تصریح کرد: امام حسین (ع) زندگی و خانواده خود را فدای اسلام کرد تا اسلام را جاودانه کند.
وی با تأکید بر اینکه روحانیت باید به روش معقول و منطقی احکام اسلام را حفظ کند، ابراز داشت: اگر نسبت به یکی از احکام اسلامی بی اعتنایی شود و یا برعکس عمل شود بزرگترین ضربه به اسلام وارد شده است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پایان با اشاره به اینکه در زمان طاغوت هم در مساجد نماز خوانده میشد و مردم هم برای امام حسین(ع) عزاداری میکردند، افزود: در آن دوره کسی نسبت به احکام اسلامی تعصب نداشت و فرق امروز با زمان طاغوت این است که این نظام نسبت به احکام اسلامی تعصب دارد و مسؤولین هم باید در این راستا حرکت کنند.