جمهوری اسلامی امنترین کشور برای غیرمسلمانان
به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا، این گزاره که از سوی رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی حضرت امام خامنهای (مدظلهالعالی) در دیدار نمایندگان اقلیتهای مذهبی کشور در مجلس شورای اسلامی بیان شده، یکی از اساسیترین اصول حاکم بر دکترین حقوق بشر اسلامی است. کشورهای غربی طی دهههای اخیر با تکیه بر قدرت رسانهای و شبکههای خبری، از یک طرف حقوق بشر غربی را سرآمد دیگر نظامهای حقوقی معرفی کرده و از طرف دیگر خود را در جهان مدعی و پرچمدار حقوق بشر دانسته و از رهگذر این ادعا، کشورها و ملتهای غیرهمسو با خود را با اتهام نقض حقوق بشر، به شکلهای مختلف تحت فشار و حتی مداخلههای نظامی قرار دادهاند.
برای اثبات برتری حقوق بشر اسلامی نسبت به حقوق بشر غربی از یک طرف و اثبات عدم صداقت غربیها در طرفداری از حقوق بشر، تأمل در چگونگی برخورد نظام جمهوری اسلامی با پیروان سایر ادیان و چگونگی برخورد دولتهای غربی با مسلمانان در کشورهای خود کفایت میکند.
به راستی غرب مدعی طرفداری از حقوق بشر و داشتن بهترین نظام حقوق بشر، طی دهها سال گذشته با مسلمانان چگونه برخورد کرده است. آیا برخورد با مسلمانان در کشورهای غربی از سوی دولتها و حامیان این دولتها، از روی عدل و انصاف، مروت، جوانمردی و بر اساس مفاد اعلامیه جهانی حقوق بشر بوده است؟ پاسخ این سؤال را مقام معظم رهبری در دیدار ذکر شده، این چنین بیان میدارند: «آنچه امروز در دنیا مشاهده میشود، این است که قدرتها و دولتهای مدعی انصاف و عدالت، هیچ انصاف و عدالتی را جز در دایره سیاستهای تنگ و محدود و ظالمانه خودشان ملاحظه و مراعات نمیکنند. شما امروز میبینید در اروپا، در امریکا علیه مسلمانان چه تبلیغاتی انجام میگیرد. بحث این نیست که چرا مسلمانها آزادی لازم را در بسیاری از کشورها ندارند، بحث بر سر این است که چرا امنیت جانی ندارند!»
نکته قابل توجه اینکه دیدار نمایندگان اقلیتهای مذهبی با رهبر معظم انقلاب اسلامی در تاریخ ششم بهمن ماه و قبل از جنایت چپل هیل انجام شده است. شامگاه روز سهشنبه 21 بهمن سال جاری، سه دانشجوی مسلمان 23 ساله، 21 ساله و 19 ساله در نزدیکی دانشگاه «کارولینای شمالی» در «چپل هیل» توسط یک افراطی نژادپرست امریکایی به ضرب گلوله کشته شدند. قاتل این سه مسلمان فردی به نام «کریگ استفن هیکس» 46 ساله است که طبق اسناد، به صورت مستمر در صفحه فیسبوک خود، مطالب ضد اسلام و مسلمانان را به اشتراک میگذاشته است. در واقع میتوان گفت، این جنایت ضدبشری از پیامدهای سیاست اسلامهراسی و اسلامستیزی در غرب و خصوصاً امریکا میباشد.
سکوت رسانههای خبری در غرب نسبت به جنایت چپل هیل و محکوم کردن با تأخیر پنج روزه این جنایت از سوی اوباما، بسیار قابل تأمل است. بسیاری از صاحبنظران با انصاف و رسانههای مستقل در جهان، این سؤال را مطرح کردند که اگر قاتل یک مسلمان و مقتولان سه مسیحی یا یهودی بودند، آیا رسانههای غربی و مقامات امریکایی و اروپایی در قبال این جنایت، همین سبک رفتار را میداشتند؟پاسخ بسیار روشن است؛ رفتار غربیها در قبال حادثه مشکوک تروریستی «شارلی ابدو» نشان میدهد که برای غربیها، تفاوت میان ارزش مسلمان و غیرمسلمان از زمین تا آسمان است.
جنایت غربیها در نسلکشی 8 هزار مسلمان در سربرنیتسا، سکوت غرب در قبال نسلکشی دهها هزار مسلمان در میانمار، آزار و اذیت و قتل هر از چندی یک یا چند نفر مسلمان در کشورهای اروپایی یا امریکای شمالی، نشان میدهد که ادعای برتری نظام حقوق بشری غربی از یک طرف و مدافع حقوق بشر بودن دولتهای غربی از طرف دیگر، تا چه اندازه بیپایه و اساس است و با واقعیت تفاوت دارد. در کنار ظلم و ستمی که در کشورهای غربی در حق مسلمانان روا داشته میشود، لشکرکشیهای غربیها به کشورهای اسلامی و کشتار میلیونها نفری مسلمانان به بهانههای مختلف را نیز باید مورد توجه قرار داد. امروز توطئههای خطرناک جنگهای مذهبی، قومی و قبیلهای در جهان اسلام، از سوی کشورهای غربی طراحی و مدیریت میشود.
اسناد فراوانی وجود دارد که نشان میدهد در پشت صحنه عمده گروههای تکفیری و تروریستی در سوریه، عراق، لبنان، لیبی، نیجریه، یمن، پاکستان، افغانستان و دیگر کشورهای اسلامی، قدرتهای سلطهگر غربی و صهیونیستها قرار دارند. بنابر این امروز به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، مسئله اصلی مسلمانان در غرب، نداشتن آزادی و محرومیتهای مدنی نیست، بلکه مسئله اصلی آنان، نداشتن امنیت جانی است. اما در مقابل چنین رفتاری در قبال مسلمانان در کشورهای غربی، رفتار مسلمانان در جمهوری اسلامی در قبال پیروان سایر ادیان، بسیار جای مطالعه و تأمل برای تمامی مدعیان حقوق بشر از یک طرف و برای تمامی وجدانهای آگاه و طرفداران واقعی حقوق بشر در سراسر جهان با هر هویتی از طرف دیگر دارد.
ایران کشوری کثیرالقوم با اکثریت مسلمان و اقلیتی از پیروان سایر ادیان است. در ایران اسلامی، غیر مسلمانان با عناوین مختلف مانند: مسیحی، ارمنی، آشوری، کلیمی و زرتشتی زندگی میکنند. غیرمسلمانان در ایران در کنار و در میان مسلمانان زندگی میکنند و علاوه بر برخورداری از آزادی و حقوق مدنی و داشتن نمایندگان مستقل در مجلس شورای اسلامی و امنیت جانی، مورد احترام مسلمانان و مسئولان نظام اسلامی هستند. این رفتار مسلمانان ایران و مسئولان نظام اسلامی با غیر مسلمانان، ریشه در آموزههای اسلام ناب محمدی (ص) دارد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار نمایندگان اقلیتهای مذهبی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این آموزه دینی و سخنان امام علی (ع) مبنی بر ضرورت رعایت حقوق غیرمسلمانان و همچنین با اشاره به جایگاه غیرمسلمانان در ایران و نحوه برخورد مردم و حکومت با آنان، خطاب به این نمایندگان میفرمایند: «این رفتارهای جمهوری اسلامی را هم در خارج منعکس کنید؛ یعنی واقعاً بدانند، بفهمند در دنیا و دنیای مسیحیت بداند که در کشور اسلامی این قدر رواداری نسبت به غیرمسلمانها هست؛ این رواداریای که آنجاها وجود ندارد و چقدر شماها شنیدهاید مثلاً در آلمان، جوانهای نئونازی- که حالا افتخار میکنند که نازیاند؛ اسمشان را گذاشتهاند «نئونازی»- حمله میکنند به یک مشت مسلمان، به مسجد مسلمانها، میزنند، میکشند، تعقیب درست و حسابیای هم نمیشوند، ما هم نشنفتهایم، یا آن دختر خانم جوان عرب را که مثلاً فرض کنید که مقنعه یا پوشیه داشته، به خاطر حجابش میزنند، میکشند و هیچکس اصلاً دنبال هم نمیکند؛ حالا گفتند که یک مجازاتی [کردند]؛ آدم فکر نمیکند که خیلی جدی اینها تعقیب میشود؛ واقعاً تعقیب هم نمیکنند.
در جاهای دیگر هم همینجور؛ در امریکا و جاهای دیگر و کشورهای دیگر هم متأسفانه همین جور است؛ که خب، اینها مدعی حقوق بشر هم هستند! اینها را مقایسه کنند با آنچه در ایران میگذرد. این چنین چیزی در ایران سابقه ندارد؛ یعنی در دوران اسلامی و جمهوری اسلامی، تعرض به غیرمسلمان از سوی مسلمانها هیچ سابقهای ندارد. همان جوان حزباللهی تند و داغ هم هرگز به خودش اجازه نمیدهد که به یک غیرمسلمانی تهاجم و حمله بکند.» /997/د102/ب6
منبع: روزنامه جوان