اجرای نسخه اقتصاد مقاومتی تنها راهکار خروج از مشکلات اقتصادی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی شب گذشته در نشست رسیدگی به مشکلات روستاهای شهرستان خنداب در محل سالن جلسات ساختمان معاونت عمرانی استانداری استان مرکزی در اراک با بیان به مشکلات آبرسانی به مناطق روستایی خاطر نشان کرد: برای نخستین بار در طول تاریخ انقلاب اسلامی است که از صندوق ذخیره ارزی برای حل مسألهای اعتبار تخصیص مییابد و قرار نیست یک ریال از این اعتبار در بخش شهری هزینه شود.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ناکافی بودن اعتبارات گفت: متأسفانه به سبب وجود تحریمها میزان اعتبارات اختصاص یافته مُکفی نبوده و مدیران دستگاههای اجرایی باید با برنامهریزی کاربردی و مدون این اعتبار را در راستای توسعه و عمران هزینه کنند تا بتوانیم خدمتی را به مردم ارائه دهیم و گره از مشکلات آنان باز کنیم.
آصفری در ادامه اظهار داشت: مجموع اعتبارات سال آینده کشور 865 هزار میلیارد تومان است که از این میزان 565 هزار میلیارد تومان سهم بانکها و مؤسسات و 175 هزار میلیارد تومان نیز سهم حقوق و مزایا است و همچنین 20 هزار میلیارد تومان از مجموع اعتبارات به پروژههای عمرانی کشور اختصاص یافته و این در حالی است که 2 هزار و 600 پروژه عمرانی نیمهتمام در استانها وجود دارد که تکمیل این پروژهها به 400 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اجرای نسخه اقتصاد مقاومتی پیشنهادی از سوی مقاممعظم رهبری تنها راهکار خروج از مشکلات اقتصادی بوده که مسؤولان و مدیران اجرایی باید نسبت به عملیاتی کردن این راهبردها توجه بیشتری را داشته باشند.
وی افزود: بدون شک تا زمانی که سیاستهای اقتصاد مقاومتی در کشور اجرایی نشود مسائل اقتصادی قابل حل نخواهد بود و امروز انتظار مردم از مسؤولان بالا رفته و مدیران باید بکوشند پاسخ درستی به این انتظارات بدهند.
آصفری بیان داشت: با فرصت سازی مطلوب و برنامه ریزی های مدون که بر مبنای دانش و اقتصاد روز باشد، می توان ضمن ایجاد اشتغال برای جوانان، گامی اساسی در راستای افزایش تولید ناخالص ملی و بالا بردن نرخ بهره وری برداشت.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: شناخت قابلیتهای حوزه روستایی سرمایه ارزشمندی در دست مدیران اجرایی استان است که باید با بهره گیری از آن بستر تحول در این مناطق و ارتقای جایگاه روستاها را فراهم آورد.
وی اظهار کرد: متاسفانه مشخص نبودن میزان حقآبه سایت هستهای، مسدود کردن چاهها و بهرهمندی روستاهای همدان از حقآبه قرهچای موجب بروز مشکلات متعدد در زمینه تامین آب خنداب شده است که باید در این زمینه چارهاندیشی شود.
آصفری در ادامه گفت: اجرایی شدن عملیات احداث پست برق جابرسیان، تکمیل پروژههای نیمه تمام، احداث جاده دوستی اناج و جابرسیان و تعیین حریم سایت هستهای باید در دست اقدام قرار بگیرد.
گفتنی است شهرستان خنداب دارای جمعیت 60 هزار نفری و همچنین این شهرستان در 90 کیلیومتری جنوب غربی اراک واقع شده است./842/پ202/ب4