۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۱
کد خبر: ۲۴۶۷۰۴

حضوری که محاسبات دشمن را به هم زد

خبرگزاری رسا ـ ملت ایران در حالی امسال با اقتدار، حضور خود را به نمایش گذاشت که در کنار مشکلات و تنگناها، شاهد پیروزی‌های خود در عرصه منطقه‌ای بود و دست ‌ غرب در مقابل مدیریت و انتقال فرهنگ انقلاب اسلامی در لبنان،‌بحرین، سوریه، عراق و اکنون در یمن بسته است و به تعبیر غربی‌ها، امروز ایران بر چهار پایتخت منطقه تسلط (بخوانید نفوذ معنوی) دارد.
حضور مردم

به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا، زمانی که «گرین برینتون» نظریه‌پرداز انقلاب‌ها، عمر طبیعی انقلاب‌ها را سه دهه اعلام کرد و در توجیه و استدلال نظر خود، فاصله بین نسل‌ها و عدم درک نسل چهارم و فاقد خاطره از انقلاب را دلیل فروپاشی و پایان عمر انقلاب‌ها اعلام کرد و براساس برداشت از انقلاب‌های رخ داده در جهان، تئوری خود را با این توجیه که اگر انقلابی بتواند سه دهه از عمر خود را پشت سر بگذارد برای دهه‌های بعدی با  مشکل بقا مواجه نخواهد شد، شاید نمی‌دانست انقلابی که در ایران رخ داده از جنس انقلاب‌های کلاسیک مرسوم در فرانسه و روسیه نیست، بلکه انقلابی از جنس خود انقلاب، یعنی ا زجنس خمینی (ره) است.

 

همین تکمله تعریف از انقلاب‌های جهان توسط برینتون بود که «میشل فوکو»، انقلاب ایران را از جنس یک انقلاب معنوی قلمداد کرد.

 

امروز که حضور دهها میلیونی مردم ایران از هر جنس، زبان و مذهب را در راهپیمایی سی‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یعنی در میانه دهه چهارم انقلاب اسلامی مشاهده کردیم، دریافتیم تئوری‌پردازان انقلاب‌ها باید در نظریات خود تجدید نظر کنند تا شاید بتوانند از بستر نگاه جدیدی که عرضه می‌کنند، انقلاب‌های معنوی و مردمی جهان را با شناخت بهتری معرفی کنند. آنچه در این زمینه اهمیت دارد و همه تئوری‌پردازان بزرگ انقلاب‌ها از درک آن غافل هستند، نوع انقلاب ایران است؛ انقلابی که جشن‌های هر ساله آن و حضور طیف‌های مختلف، گویای آن است که انقلاب اسلامی مردم ایران، زمان‌بردار نیست و خمینی (ره) کبیر آنچنان پایه‌ای برای این انقلاب نهاده که نه سه دهه، بلکه دهها دهه می‌تواند مبنای استقرار و استمرار آن باشد. انقلاب اسلامی ایران دارای دو ویژگی برجسته بود که همین دو ویژگی باعث استمرار آن شده است که وجود رهبری معنوی و آگاه و حمایت مردمی از برجسته‌ترین خصایص انقلاب اسلامی است. انقلاب اسلامی ایران تنها انقلابی است که هر سال در سالگرد پیروزی آن چند نسل با هم پیوند‌ خورده و با حضور بی‌نظیر خود، آینده نظام بر آمده از انقلاب اسلامی را تضمین می‌کنند. اما در میان همه جشن‌هایی که تاکنون ملت ایران در سالگرد پیروزی خود برگزار کرده، جشن پیروزی امسال یک استثنا بود و دلایل این استثنا را در چند عامل می‌توان جست‌وجو کرد:

 

1- در حالی ملت ایران در راهپیمایی امسال به طور گسترده حضور می‌یافت که به اصطلاح طراحان تحریم‌ها در غرب، ایران دچار شکننده‌ترین تحریم‌ها شده و همین شکنندگی مانع حمایت مردم از انقلاب اسلامی در سی‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی می‌شود. دیدیم که بر‌خلاف این تحلیل غلط،  مردم ایران محاسبات دشمن را به هم زدند و با حضور گسترده چند ده میلیونی‌ ثابت کردند به رغم فشار‌های اقتصادی زیر بار هیچ ظلمی نخواهند رفت و حمایت از انقلاب را که حاصل خون شهدا و جانفشانی امام راحل و از خود گذشتگی مقام معظم رهبری است، رها نخواهند کرد. شعار‌های مردم در روز 22 بهمن امسال نشان از این واقعیت داشت و برای دشمن ثابت شد که این ملت بر همان پیمانی که با امام (ره) و رهبری نظام بسته‌اند، پایبند است و ذره‌ای از آرمان‌های گذشته خود عدول نکرده است.

 

2- امسال مردم در حالی به خیابان‌ها آمدند که شاهد زیاده‌خواهی دشمنان در فرآیند پرونده هسته‌ای و مذاکرات 1+5 بودند. یاوه‌گویی امریکا بر اینکه در عین مذاکرات، گزینه‌ها روی میز است را می‌شنیدند و میان گفتمان مقاومت و تسلیم، ترجیح دادند گفتمان مقاومت در هسته‌ای انتخاب کنند. هر چند این شعار «نه تحریم، نه ذلت، مذاکره با عزت» توسط برخی عناصر سیاسی و رسانه‌ای نزدیک به دولت، به ویژه اصلاح‌طلبان در بیلبوردهای 22 بهمن مورد نقد و نکوهش قرار گرفت، ولی فارغ از این شعار، مردم با حضور خود آن هم بلافاصله پس از فرمایش حضرت آقا در خصوص مقاومت در برابر زیاده‌خواهی غرب در روند مذاکرات و موضوع هسته‌ای ایران، با فریادهای بلند در اقصی‌نقاط میهن اسلامی نشان دادند که تحریم‌ها هر چند چرخ زندگی آنها را با مشکل مواجه کرده است، اما حاضر نیستند به هر قیمتی و با هر ذلتی، مذاکره با غرب در دستور کار قرار گیرد، آنچنان که عزت اسلامی آنها را زیر سؤال ببرد. این پیام ملت ایران کاملاً روشن بود و مهم نیست که اصلاح‌طلبان چه گروهی و افرادی را در تولید این شعار متهم کنند.

 

3- ملت ایران در حالی امسال با اقتدار، حضور خود را به نمایش گذاشت که در کنار مشکلات و تنگناها، شاهد پیروزی‌های خود در عرصه منطقه‌ای بود و دست ‌ غرب در مقابل مدیریت و انتقال فرهنگ انقلاب اسلامی در لبنان،‌بحرین، سوریه، عراق و اکنون در یمن بسته  است و به تعبیر غربی‌ها، امروز ایران بر چهار پایتخت منطقه تسلط (بخوانید نفوذ معنوی) دارد. بنابر این طبیعی است که ملت ایران نقاط قوت و ضعف و فرصت و تهدید را در کنار هم دید و در ترازوی قیاس خویش، وزنه قوت‌ها و فرصت‌ها را در عین دیدن ضعف‌ها و کاستی‌ها، سنگین‌تر می‌دید که این چنین با ابهت و اقتدار پای به عرصه حمایت از انقلاب خویش در سی‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نهاد و انگشت حیرت بر دهان همه رسانه‌های خارجی که انتظار پایان حمایت مردم از نظام و انقلاب را می‌کشیدند، نهاد و بی‌آنکه وقعی به یاوه‌گویی مقامات امریکایی و دیگر قدرت‌های سلطه نهد، با شعارهای کوبنده، بیعت خویش را بار دیگر با صدای رسا فریاد زد و همه محاسبات دشمن را به هم زد./997/د102/ب6

 

منبع: روزنامه جوان

ارسال نظرات