«آنچه بر ما رفته است» موضوع مناظره قرار گرفت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، مناظره «آنچه بر ما رفته است» با موضوع بررسی تأثیر دانشگاه بر تحولات انقلاب اسلامی ایران امروز 20 بهمن با حضور دکتر شکوری راد نماینده اصلاحطلب مجلس ششم و عضو سابق شورای مرکزی حزب منحله مشارکت و حسین الله کرم دبیر شورای هماهنگی انصار حزبالله در آمفیتئاتر دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
حسین الله کرم در ابتدای مناظره با اشاره به سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت:22 بهمن یاد و خاطره انقلاب و پیروزی حاکمیت اسلام بوده است و این روز سیلی محکمی بر دهان آنانی است که خواستار آزادی سران فتنه از حصر هستند.
نماینده اصلاحطلب مجلس ششم نیز در ادامه اظهار کرد: سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی متعلق به مردم بوده است بدان معنا که متعلق به پدران و مادران ما بوده که با اخلاص این انقلاب را به پیروزی رساندند و حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن تائید هیچ شخص و جناح خاصی نیست.
حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن تائید هیچ شخص و جناح خاصی نیست
حسین الله کرم در ادامه درباره فضای دانشگاه بعد از انقلاب گفت: زمانی دوستان آقای شکوری راد انجمن اسلامی را تصرف کردند و بعد با آقای اصغرزاده به قول خودشان انقلاب کردند و جناح راستیها را با لگد بیرون انداختند، حالا به ما می گویند که شما چماغ به دست گرفتید.
وی افزود: این شما بودید که دانشگاه را به خشونت کشیدید و با انحصار طلبی در دفتر تحکیم، انجمنهای دیگر را نپذیرفتید و به عنوان یک جریان انحصار طلب عمل کردید و حالا گمان میکنید با لباس اصلاح طلبی میتوان آن سابقه را پاک کرد.
دبیر شورای هماهنگی انصار حزبالله خطاب به شکوری راد ادامه داد: شما از گفتمان انقلابی به سمت گفتمان لیبرالی رفتید وشما این فاصله را باید توجیه کنید.
شکوری راد در ادامه اظهار کرد: اشتباه ما اصلاح طلبها است که در برابر برخی اظهارات سکوت می کنند، من نمیخواهم روند برنامه طوری باشد که به شخصیتی توهین شود. من به آقای الله کرم به خاطر پیشینه ای که در جبهه دارد جفا نمیکنم.
وی افزود: من فکر میکردم که شما تک تیرانداز هستید اما مدام نارنجک می اندازید و من نمیدانم به کدام یک از صحبتهای شما پاسخ بدهم .
حسین الله کرم گفت: این ایام متعلق به انقلاب اسلامی است، انقلاب عصیانی علیه مدرنیته بود و من خوشحالم که نماینده قشر مدرن در کنار من حاضر است.
انقلاب، عصیانی علیه مدرنیته بود
وی ادامه داد: بحث این است که فضای دانشگاه در ابتدای انقلاب چه بود، من معتقدم دانشگاه در صدر انقلاب به دنبال مردم و توده راه افتاد و امام را بهعنوان یک رهبر بلامنازع پذیرفت و بحث من در این خصوص به دو قسمت تقسیم میشود که یکی موضوع تسخیر لانه جاسوسی و دیگری موضوع دفتر تحکیم که در طول بحث به آنها خواهم پرداخت.
دبیر شورای هماهنگی انصار حزبالله با اشاره به حضور موسویخوئینیها در جریان تسخیر لانه جاسوسی افزود: موسویخوئینیها در مسجدی که قرآن تفسیر میکرد به موضوع تضاد و دیالکتیک میپرداخت.
وی ادامه داد: ایشان دو قشر شاگرد داشت که یک دسته آنان گروه فرقان را به وجود آوردند و درنهایت آیتالله مطهری و مفتح را به این خاطر که آنها در دانشگاههای زمان طاغوت به تدریس مشغول بودند شهید کردند.
وی ادامه داد: خوئینیها در جریان تسخیر سفارت میگفت من مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل را میفهمم اما مرگ بر شوروی را نمیفهمم و انحراف از همان جا شروع شد و تا الآن عدهای با آن جریان همراهی کرده اند.
شکوریراد در ادامه گفت: جمع حاضر دارای انگیزه است و آمدهاند تا اندیشهها و نکاتی را دریابند و به آن عمل کنند، ما در ایام مبارک دهه فجر هستیم و تا دو روز دیگر مردم در راهپیمایی 22 بهمن مردم به تجدیدعهد با آرمانهای اصیل امام و انقلاب خواهند پرداخت؛ من در سال 57، سال اول دانشگاه بودم و در جریان تحولات دانشگاه قرار داشتم و لذا بیشتر از دیگران محیط دانشگاه زمان انقلاب را میشناسم.
عضو سابق شورای مرکزی حزب منحله مشارکت ادامه داد: من در دوره انقلاب صحنههای هیجانانگیز زیادی را دیدم و اولین صحنهای که امام(ره) را در مدرسه رفاه دیدم هرگز فراموش نمیکنم، ما خود را در برابر کسی میدیدیم که مظهر همه آرمانها بود./934/پ203/ش