نامه رهبری آغازی برای یک فرایند ادامه دار است/ علمای اسلام زمینه عملی شدن پیام را فراهم کنند
حجتالاسلام والمسلمین ابوالقاسم علیدوست عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، نامه رهبر معظم انقلاب اسلامی به جوانان اروپا و آمریکای شمالی را جامع، جهانی و جاودان دانست.
وی با بیان اینکه رهبر انقلاب در این نامه ساحتهای مختلف را در نظر گرفته بودند، یکی از ویژگیهای آنرا جامعیت خواند و اظهار داشت: نامه رهبری از این جهت که فراگیر بوده جهانی است و اینکه به فضل الهی به عنوان یک سند ماندگار میماند، جاودان است.
حجتالاسلام والمسلمین علیدوست با اشاره به اینکه رهبر انقلاب در این نامه جوانان را به مراجعه به قرآن و تراث اصیل اسلامی توصیه کردند، گفت: جوانان باید به تراثی همچون نهج البلاغه، صحیفه سجادیه و دیگر معارف دینی مراجعه کنند.
وی با تأکید بر اینکه تراث دینی ما هرچند از اسلام هستند اما فقط برای اسلام و مسلمانان نبوده، تأکید کرد: منابع دینی ما برای انسان بوده و همه میتوانند از آنها بهره مند شوند.
استاد درس خارج حوزه علمیه با اشاره به رسالت نهادهای فرهنگی در قبال نامه رهبر معظم انقلاب، ابراز کرد: رایزنهای فرهنگی، سفارتخانهها و نهادهای فرهنگی باید این پیام را پیگیری کنند و خوراک مناسب را در اختیار جوانان جهان قرار دهند.
حجتالاسلام والمسلمین علیدوست با بیان اینکه برای این پیام مخاطبی در نظر گرفته شده است، افزود: باید افرادی نیز باشند که زمینه جهانی و محقق شدن این پیام را فراهم کنند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نقش علمای جهان اسلام را در قبال نامه رهبری سنگین ارزیابی کرد و گفت: علمای اسلام باید زمینه عملی تر شدن این پیام را با طرح و برنامه مهیا کنند.
وی تأکید کرد: نامه رهبر معظم انقلاب پدیده مبارکی است و امیدواریم آغازی برای یک فرایند ادامه دار باشد.
استاد درس خارج حوزه علمیه در ادامه با تأکید بر اینکه استکبار، استثمار و هر پدیده شومی در یک فضای منطقی و علمی نمیتواند زیست کند، اظهار داشت: این جریانها برای بقای خود ناچار هستند جلوی انتشار معارف دینی را بگیرند./927/ت302/ج