۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۹
کد خبر: ۲۴۳۴۴۴
نماینده ولی فقیه در دانشگاه مازندران:

اهانت به پیامبر نشان از ناتوانی غرب در برابر استدلال های علمی اسلام ناب است

خبرگزاری رسا ـ مسؤول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه مازندران با بیان این که مکتب ناب اسلام پاسخگوی همه نیاز های بشر است، گفت: اهانت به مقدسات دینی مبین این مطلب است که چنین افرادی توانایی مقابله با استدلال های علمی دین مبین اسلام را ندارند.
نماينده ولي فقيه در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بابلسر، حجت الاسلام سید حسین حسینی، مسؤول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه مازندران امروز در تجمع اساتید و دانشجویان مازندران در محکومیت اهانت به پیامبر اسلام با  استناد به برخی از آیات قران کریم مبنی بر وجوب احترام به پیامبران و انبیای الهی خاطرنشان کرد: افراد و جریانی که بخواهد به پیامبران و اولیای الهی اهانت کند از نظر جامعه بشری دور از هر گونه خرد و اندیشه است.

 

وی با بیان این که مکتب ناب اسلام پاسخگوی همه نیاز های بشر است، افزود: آخرین حربه انسان عاجز، استهزاء و تمسخر به شخصیت های بزرگ تاریخ به خصوص شخصیت های بزرگ اسلامی محسوب می شود و این  مبین این مطلب است که چنین افرادی توانایی مقابله با استدلال های علمی دین مبین اسلام را ندارند.

 

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به نامه پرمحتوا و دقیق رهبر فرزانه انقلاب به جوان اروپا و آمریکای شمالی اظهار داشت: نگارش نامه های تاریخی از سوی بزرگان دین با توجه به مقتضیات زمان مرسوم بوده است و بر این اساس بزرگان تاریخ در موارد خاص جهت تبین رسالت های الهی و انسانی دست به قلم برده و نامه هایی را به سران کشور های همجوار ارسال داشتند.

 

وی به نامه های تاریخی پیامبر(ص) اشاره کرد و گفت: نامه پیامبر اعظم(ص) به سران ایران، حبشه و حاکم مصر و برخی دیگر از پادشاهان و حکم رانان برای دعوت به اسلام و خداوند در تاریخ ماندگار و الگویی برای بزرگان دین است.

 

حجت الاسلام حسینی افزود: اما نامه ای که خطاب به مردم و به صورت خاص تر آن به جوانان، روشنفکران و یا پاکان یک جامعه باشد به ندرت دیده شده است  که امام خامنه ای در این برهه از زمان از این شیوه استفاده کرده است که با توجه به مقتضیات منطقه ای و جهانی از تآثیر گذاری بیشتری برخوردار خواهد بود.

 

نماینده ولی فقیه در دانشگاه مازندران به محورهای این نامه پرداخت و تصریح کرد: در این نامه  به سه محور مهم  می توان توجه کرد که نخستین محور مهم آن مخاطب قرار گرفتن جوانان از سوی مقام  معظم رهبری است و محور دوم  مد نظر قرار گرفتن قرآن و منابع و سیره اصیل برای شناخت پیامبران نه رسانه ها و شبکه های اجتماعی است.

 

وی ادامه داد: سومین محور و نکته قابل توجه در نامه رهبر معظم انقلاب این است که این نامه از سوی یک رهبر عالی مقام دینی و مذهبی به نگارش در آمده است که نیم قرن سابقه حیات و زندگی در مسایل اجتماعی و سیاسی دارد.

 

مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه مازندران به اشراف امام خامنه ای به تحولات و موضوعات سیاسی و اجتماعی جهان معاصر اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری دارای دانش عمیق و بینش در حوزه دینی و سیاسی و اجتماعی است و به همین دلیل کلمات و جملات ایشان سند و منبع قلمداد می شود.

 

وی به موضوع دیگر در نامه تاریخی مقام معظم رهبری پرداخت و اذعان کرد: موقعیت شناسی،  زمان شناسی و صدور نامه در این شرایط خاص زمانی صورت گرفت که دنیای غرب و استکباری با ظاهر سازی و تبلیغات سیاسی و حادثه تروریستی دست ساز در صدد تخریب چهره اسلام بود.

 

استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که جهان استکبار و در رأس آن صهیونیست بین الملل در صدد بود تا از حادثه پاریس این فضا را به نفع خود تمام کند، گفت: استکبار و امپراتوری رسانه ای سعی داشت تا از احساس و عواطف دنیای غرب با عنایت به کشته شدن چند نفر نویسنده و اهل قلم به نفع دنیای استعماری غرب و امریکا بهره برداری کند اما رهبر حکیم و فرزانه جمهوری اسلامی ایران با صدور این نامه فصل و زاویه ای جدید دیگری را گشود.

 

وی به فرازی از نامه ی مقام معظم رهبری پرداخت و خاطرنشان کرد: برای شناختن ادیان و پدیده های اجتماعی باید از منابع اصیل و سرچشمه ها بهره گرفت و نبایستی به تحلیل ها، برداشت ها و ترفند های تبلیغاتی رسانه های غربی توجه داشت.

 

حجت الاسلام حسینی با ابراز انزجار از این گونه حرکت های مذبوحانه دشمنان اسلام اظهار داشت: ما حرکت تروریستی در فرانسه را محکوم می کنیم  و به عقیده ما تروریست فرق نمی کند چه در فرانسه و چه  جاهایی دیگر باشد.

 

وی با طرح پرسشی از رفتار دوگانه غرب و دادن لقب تروریست خوب و تروریست بد گفت: چرا رجال سیاسی دنیا و غرب  در برابر گروه های تکفیری و تروریست  که با پول نفتی  کشور های عربی پرورش یافتند  و خون هزاران زن و مرد بیگناه را در عراق، سوریه و دیگر سرزمین های اسلامی بر زمین می ریزند هیچ عکس العملی نشان نمی دهند.

 

مسؤول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران افزود: چرا کشور هایی مثل  سوریه، عراق و ایران که با آرای مستقیم مردم روی کار می آیند از سوی سیاست بازان غربی و آمریکایی با آنان برخورد و مورد تحریم قرارمی گیرند و در عوض دیکتاتورهای مرتجع مورد حمایت همه جانبه غرب و به خصوص آمریکا قرار می گیرد.

 

وی ادامه داد: کشور هایی که حتی یک بار تجربه انتخابات ندارند و به مردم خود در دادن رأی اهمیتی قائل نمی شوند در چشم سیاست بازان غربی و آمریکایی این مقدار عظمت دارند و آیا دلیل حمایت آز انان به خاطر  استفاده ذخایر نفتی و منابع زیر زمینی آنان نیست.

 

این استاد حوزه و دانشگاه با انتقاد از عملکرد منفعل دستگاه دیپلماسی در قبال اهانت به ساحت پیامبر گرامی اسلام تصریح کرد: هر چند در عرصه سیاسی ارتباط با کشورهای خارجی امری اجتناب نا پذیری است اما سفر وزیر امور خارجه کشورمان و حضور ایشان در فرانسه با توجه به حرکات تروریستی در آن کشور یک حرکت هوشمندانه تلقی نمی شود./1313/پ202/ب1

ارسال نظرات