اطاعت از رهبری در نزد اهل سنت یک واجب شرعی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شهید مولوی مصطفی جنگیزهی در 16 مرداد 1333 خورشیدی در یکی از روستاهای شهرستان سرباز به نام تیغ آب به دنیا آمد. تحصیلات اولیه را نزد پدر دید و برای ادامه تحصیلات در رشته علوم دینی به پاکستان رفت بارها علیرغم تهدیدهای گروههای مختلف وهابی در سیستان و بلوچستان و خارج از کشور اعلام کرده بود که شهادت را در راه انقلاب اسلامی یک افتخار بزرگ برای خود میداند و از افشاگری درباره وهابیت و عوامل ضد وحدت در سیستان و بلوچستان کوتاه نخواهد آمد.
وی حتی پس از ربودن پسرش به دست عوامل وهابی نیز حاضر به کوتاه آمدن در دفاع از انقلاب اسلامی نشد.
در عین حال، سخنرانیهای مولوی جنگی زهی تنها به افشاگری در مورد وهابیت و گروهک ریگی محدود نبود و ایشان افشاگری درباره آل سعود و آل خلیفه را نیز جزو وظایف علمای اهل سنت در ایران میدانست.
مولوی جنگی زهی در دوران فعالیت شهید شوشتری در سیستان و بلوچستان رابطه نزدیکی با این شهید برقرار کرده بود و با وی در مناطق مختلف بلوچستان از جمله سرباز و راسک و پیشین محل شهادت شهید شوشتری همکاریهای گستردهای داشت.
وی از منادیان فعال وحدت شیعی و سنی در جنوب شرق بود و تنها راه حفظ وحدت در سیستان و بلوچستان را اطاعت کامل از رهبری میدانست.
او در آخرین مصاحبه خود قبل از شهادت نیز گفته بود که «اطاعت از رهبری در نزد اهل سنت یک واجب شرعی است».
همچنین در یکی از سخنرانیهایش گفته بود: «امروز ما رهبری داریم که بر همهچیز آگاه است و مسائل سیاسی منطقه را به خوبی رصد میکند و همین آگاهی امام خامنهای است که ما را از شر شیاطین حفظ کرده است».
شهید جنگی زهی همچنین در برخی سخنرانیهای خود در مورد انتخابات، نسبت به طراحی دشمن برای کمرنگ کردن حضور مردم در انتخابات هشدار داده بود و حضور در آن را برای اهل سنت به عنوان یک واجب دینی تبلیغ میکرد.
وی تاکید داشت: «از آنجایی که هم امام راحل(ره) و هم مقام معظم رهبری به عنوان ولی امر مسلمین بر شرکت آحاد مردم در صحنههای سیاسی اجتماعی از جمله انتخابات تاکید داشته و دارند، لذا این امر تکلیفی بر دوش همه ملت بزرگ ایران اسلامی است.»
نکته جالب اینکه مولوی جنگی زهی همواره خود را یک بسیجی برای نظام معرفی میکرد و با وجود اشتغالات فراوان از جمله امام جمعه بودن و تربیت طلاب دینی و تدریس در حوزههای علمیه، فرمانده یکی از پایگاههای مقاومت بسیج شهرستان راسک بود و خود شخصا برای جذب جوانان اهل سنت منطقه به بسیج فعالیت میکرد.
او در جایگاه امام جمعه شهرستان راسک فرمانده دسته رزمی بسیج بود و معتقد بود که یک بسیجی باید همواره مطیع فرمان ولی امر باشد و بر بصیرت مردم منطقه بسیار تاکید میکرد.
یکی از نزدیکان و شاگردان مولوی جنگی زهی بیان داشته است: «وصیت این روحانی شهید، اطاعت از ولایت فقیه و وفاداری به نظام اسلامی بود و همواره طلاب اهل سنت را در مورد وفاداری به جمهوری اسلامی به عنوان پرچمدار بیداری اسلامی در جهان توصیه میکرد»./978/پ202/ی