امیدواریم سران فتنه توفیق توبه پیدا کنند/ ریزش ها و رویش ها نشانه سلامت نظام است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجتالاسلام حمید رسایی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ، شب گذشته در مراسم گرامیداشت حماسه 9 دی که در مسجد امام علی(ع) برگزار شد، بابیان اینکه9 دی روزی متفاوت در تاریخ ما بود، گفت: مناسبت سیاسی و بینالمللی این روز به گونه دیگری بود چراکه رهبر معظم انقلاب نیز این روز را از ایامالله شمردند.
حجتالاسلام رسایی بابیان اینکه حماسه ما اعتقادی بود و نه انتخاباتی، تصریح کرد: فتنه سال 88 فتنه بزرگی بود و گردانندگان آن در داخل و خارج کشور نفوذ داشتند، اما بهصراحت باید گفت عدهای که در سال 88 سکوت کردند همانند تنفس مصنوعی به فتنه، حیات دوباره بخشیدند .
عدهای نمیخواهند حماسه 9 دی یادآوری شود
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه عدهای امروز نمیخواهند که حماسه 9 دی و واقعه سال 88 یادآوری شود، خاطرنشان کرد: حماسه 9 دی پس از اهانت فتنهگران به مقدسات و اصل ولایتفقیه ایجاد شد و سبب شد تا موجی از نفرت و خشم در گروهها و جناحهای مختلف مردم پدیدار شود.
وی با اشاره به عدم تکریم نهادهای دولتی از حماسه 9 دی ابراز کرد: چرا باید حماسه 9 دی تا این اندازه در نهادهای دولتی کماهمیت باشد درحالیکه مقام معظم رهبری در سخنرانیهای خود اعلام کردند دولت باید با فتنه مرز داشته باشد و این فتنهها از خطوط قرمز هستند.
فراموشی 9 دی در نسلهای آینده باعث ایجاد نفاق عظیم خواهد شد
نایب رییس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با اشاره به اسلام آمریکایی، یادآور شد: اینکه گرامیداشتهای 9 دی فقط در چند عنوان خلاصه شود چیزی از جنس اسلام آمریکایی بوده که امروز در عربستان وجود دارد اما باید در این عرصه با بصیرت گام برداشت، اگر حماسه 9 دی برای فرزندانمان یادآوری نشود منجر به نفاق عظیمتری در بدنه کشور خواهد شد.
حجتالاسلام رسایی ادامه داد: گفت: سران فتنه پس از وقایع روز عاشورا طی بیانیههایی از برخورد مردم و نیروهای انتظامی انتقاد کردند و گفتند فتنه گران مردمی خداجو بودهاند درحالیکه چنین کارهایی را حتی رژیم دژخیم پهلوی نیز انجام نمیداد؛ هیچیک از سران فتنه در شلوغیهای سال 88 برائت نجستند و با صدور بیانیههای خود آنان را حمایت میکردند، 9 دی نقطهجوش عصبانیت مردم علیه فتنهگرانی بود که خیابانها و مساجد را به آتش کشیده و با فهم اسلام آمریکایی شعار خداپرستی سر میدادند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جنبشهای سیاسی و سبز، بیان کرد: ما چهار نوع جنبش سبز در کشور داریم که یکی از آنها سبز مقدس و سیدی بوده، سبز محترم در دسته دوم آن جای میگیرد که این شاخه 13 میلیونی بودند که در انتخابات به موسوی رأی دادند و احترام آنان به دلیل مشارکت مردمی واجب است، سبز دیگر سبز معترض بوده که بر انتخابات و به شعار تقلب معترض بودند، همچنین سبز آخر با عنوان سبز منحرف در جامعه مطرح بوده است.
نماز جمعهای که مصداق مسجد ضرار بود
حجتالاسلام رسایی تصریح کرد: در سال 88 یکی از نمازهای جمعهای مورد رضایت آمریکاییها قرار گرفت و به عقیده بنده آن نماز جمعه مصداق مسجد ضرار بود که در شبکههای بیگانه پخش و مورد تبلیغ غربیها قرار گرفت، باید از نماز جمعهای که در آن کف بزنند، تبری جست.
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اینکه فتنه 88 به دلیل مناظرات چالشبرانگیزی همانند شب 14 خرداد میرحسین موسوی و احمدینژاد صورت گرفته است را تأیید نمیکنم، درحالیکه نخستین درگیریها روز 25 خرداد بود.
وی بابیان اینکه آغاز فتنه، نامه بدون سلام و والسلام هاشمی رفسنجانی بود، گفت: هاشمی در 19 خرداد به مقام معظم رهبری نامهای مینویسد و پیش از اینکه نامه به دست رهبر برسد متن نامه در سایتها و فضای مجازی منعکس شد تا در صورت پشیمانی راهی برای بازگشت وجود نداشته باشد.
ریزشهای نظام نشانه سلامت جامعه است
وی به ریزشها اشاره کرد و گفت: ما از ریزش استقبال نمیکنیم اما همین ریزشها در انقلاب نشانه سلامت جامعه است، نظامی که جذب و دفع نداشته باشد سالم نیست زیرا زندگی و پایندگی انقلاب بر مبنای همین ریزشها و رویشهاست.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حصر سران فتنه، تأکید کرد: حصر سران فتنه یک اقدام امنیتی و کاملاً شرعی و قانونی است، همچنین موسوی و کروبی در هر دادگاهی قرار گیرند باید بدانند حصر آنان فقط به دلیل برقراری امنیت ملی و جلوگیری از فتنه دیگر بوده است و امید داریم تا سران فتنه توفیق توبه پیدا کنند./9315/پ201/ج