۰۹ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۰
کد خبر: ۲۳۸۲۲۵
عضو هیأت علمی جامعه المصطفی:

فرستادن صلوات بر پیامبر و اهل‌بیت ریشه قرآنی دارد

خبرگزاری رسا ـ کارشناس رسانه ملی و سخنران حرم مطهر حضرت معصومه (س) با بیان این‌که فرستادن صلوات بر رسول خدا و خاندان ایشان دارای ریشه قرآنی است، گفت: صلوات دعای مستجاب است و در قرآن کریم بر ذکر صلوات بر پیامبر(ص) و خاندان ایشان بسیار سفارش شده است.
صلوات

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام مهدی رستم نژاد،عضو هیأت علمی جامعه المصطفی(ص) العالمیه و سخنران حرم مطهر حضرت معصومه (س)، امشب در برنامه زمزم معرفت حرم مطهر حضت فاطمه معصومه(س) با بیان این که فرستادن صلوات بر پیامبر (ص) و خاندان ایشان ریشه قرآنی دارد و در قرآن کریم بر آن تاکید شده است، افزود: صلوات برای پیامبر (ص) و خاندان ایشان از دعا های مستجاب است.

 

وی افزود: انسان هنگامی که بر رسول خدا (ص) و خاندان ایشان صلوات می فرستد از خداوند می خواهد که شفاعت پیامبر (ص) را در روز قیامت بپذیرد که بر همین اساس صلوات دارای دو فایده است اول این که برای پیامبر (ص) و خاندان ایشان موجب افزایش مرتبه کمال شده و در مقابل برای انسان ها هم موجب داخل شدن آنها در زمره شفاعت شدگان پیامبر (ص) می شود و به این ترتیب انسان در شفاعت و رحمت که از طریق پیامبر (ص) در عالم هستی انتشار می یابد داخل می شود.

 

عضو هیأت علمی جامعه المصطفی(ص) العالمیه با بیان این که صلوات رحمت الهی را نازل می کند، ادامه داد: خداوند دائم الرحمه است و رحمت خداوند دائم و هر لحظه در عالم منتشر می شود و از آن جایی که پیامبر (ص) نخستین کسی هستند که رحمت خدا را دریافت می کنند ما با فرستادن صلوات به واسطه پیامبر (ص) رحمت را دریافت کرده و چون مراحل کمال پیامبر(ص) هم تا زمان عمر عالم ادامه دارد و بی نهایت است هر گاه صلوات می فرستیم با هر رحمت خدا در هر لحظه کمال و مرتبه پیامبر (ص) هم بیشتر می شود.

 

حجت الاسلام رستم نژاد با اشاره به این که صلوات انسان زمانی قبول می شود که آل آن را هم تکرار کند گفت: در آیات قرآن کریم خداوند بر موسی و هارون که مرتبه جانشینی او را دارد درود می فرستد و در مورد حضرت علی (ع) و حدیث منزلت بیان شده که شیعه و سنی به صورت مشترک این حدیث را قبول دارند بنابراین همانطور که حضرت هارون به واسطه جانشینی موسی مورد درود خداوند قرار می گیرد اهل بیت و حضرت علی (ع) هم به واسطه این جانشینی مورد سلام و درود قرار می گیرند.

 

وی با اشاره به این که فرستادن صلوات در حالت جنب و حائض اشکالی ندارد، ادامه داد: صلوات یکی از دعاهای واجب و مستجاب شده در نماز است که بر ذکر آن تاکید شده است.

 

عضو هیأت علمی جامعه المصطفی(ص) العالمیه با اشاره به این که انسان در کنار ذکر توبه و استفغار و طلب حاجت می تواند صلوات بفرستد، افزود: یکی از راه های قبول توبه ذکر صلوات است.

 

حجت الاسلام رستم نژاد یادآور شد: شیعه و سنی بر جایگاه حضرت علی (ع) نسبت به پیامبر (ص) تاکید دارند و اهل سنت هنگامی که از صحابه و خلافای سه گانه یاد می کنند می گویند خداوند از آن ها راضی باشد در حالی که هنگامی که از حضرت علی (ع) یاد می کنند می گویند خداوند صورتش را نورانی گرداند که این بدان دلیل است که مابقی صحابه در ابتدای عمر خود بت پرست بوده و به چند بت سجده کرده اند در حالی که زندگی حضرت علی (ع) خالی از شرک بوده و ایشان هرگز به بتی سجده نکرده اند./837/پ202/ف

 

ارسال نظرات