فتنه 88 یک کودتای تمام عیار آمریکایی ـ اسرائیلی برای براندازی نظام بود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در منطقه غرب، علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در همایش تجلیل از پیشگامی آیت الله نوری همدانی در خلق حماسه عظیم 9 دی که در امام زاده عبد الله(ع) شهر همدان برگزار شد، بیان کرد: 9 دی یومالله بود، روزی که دارای عبرتها و درسهای بسیاری برای جامعه ما است، نهم دی نقطه عطفی در برچیدن بساط فتنه و فتنهگری بود.
وی افزود: با نگاهی گذرا به آیینه 9 دی، کسانی را میبینیم که در قله رفیع بصیرت قرار داشتند، آیتالله نوریهمدانی یکی از این چهرههای شاخص بصیر، اهل دانش و صبر بود، ایشان در ایامی که برای بسیاری از مسؤولان و نخبگان این کشور ابهام وجود داشت، با شجاعت مثالزدنی و دقت نظر بالا سعی کرد دیگران را نیز در مسیر درست هدایت کند.
زاکانی تصریح کرد: آیتالله نوریهمدانی از علمداران قبل از فتح انقلاب اسلامی هستند، چراغ فروزان انقلاب اسلامی در سال 56 از خانه ایشان در قم آغاز شد تا گام به گام شرایط برای پیروزی انقلاب در سال 57 محقق شود، قرآن کریم نیز برای مسلمانی که قبل از پیروزی اسلام پا به عرصه مسلمانی گذاشته باشد با کسی که قبل از آن و با وجود شرایط سخت، به دین اسلام روی آورده، تفاوت قائل است.
وی ادامه داد: در جریان فتنه برخی از خواص جامعه نسبت به حقانیت رویکرد نظام ابهام نداشتند اما جسارت و جرأت حضور در صحنه برای دفاع از انقلاب را پیدا نکردند، خواص جان بر کف کسانی هستند که اهل بصیرت و مجاهدت باشند ممکن است کسانی اهل بصیرت باشند اما قدرت و شجاعت حضور در صحنه را نداشته باشند.
افزود: برخی از خواص گرفتار فرزندان و اطرافیانشان شدند و همین امر مانع از حضور آنها در مسیر حق شد، این افراد با تحت تأثیر قرار گرفتن اطرافیان و در برخی موارد کسب اطلاعات غلط، به جای یاری انقلاب و روشنگری، سنگی بر مسیر آن شدند.
زاکانی تأکید کرد: در فراز و نشیب سختیهای فتنه برخی نزدیکان آیتالله نوریهمدانی برای این همه رشادت و حضور ایشان در صحنه فشار میآوردند و هزینه دادن را نمیپذیرفتند اما این عالم مجاهد خود را در میدان مقابله با فتنه قرار داده بود.
وی گفت: برخی میخواهند ابعاد فتنه را کوچک کرده و آن را در حد یک دعوای شخصی پایین بیاورند، بعضی نیز معتقدند جریان فتنه 88 جنگ بر سر قدرت بود، به این دسته از افراد باید گفت بله درست است، اما جنگ قدرتی که در خدمت بیگانگان قرار داشت.
زاکانی تصریح کرد: فتنه 88 یک کودتای تمامعیار آمریکایی ـ اسرائیلی برای براندازی نظام بود این توطئه حداقل با یک برنامه 10 ساله تدارک دیده شده بود تا با قراردادن مردم در مقابل هم، اساس و پایه نظام اسلامی را نشانه رود.
وی افزود: هیچ کس نمیتواند بگوید ریشه فتنه ناشی از یک اختلاف سلیقه بود چون کسانی که آب بر آسیاب دشمن ریختند از ماهها قبل هیزم این فتنه را مهیا کرده بودند.
زاکانی با بیان اینکه این افراد از مدتها قبل کمیته صیانت از آرا را تشکیل داده بودند، تلاش به منظور القای دروغ بزرگ تقلب در کشور طی 9 ماه و کوشش برای معرفی خود به عنوان پیروز انتخابات قبل از شمارش آرا از جمله برنامهریزیهای از پیش تعیین شده آنها بود، این در حالی است که طبق نظرسنجی آمریکا، 87 درصد مردم ایران قصد شرکت در انتخابات را داشتند که از بین آنها حداقل 34 درصد به احمدینژاد و 14 درصد به موسوی رأی میدادند.
وی با بیان اینکه با وقوع جریان فتنه تحلیل آمریکا نیز با این ادعا که ایران دچار بیثباتی سیاسی است، تغییر کرد، گفت: بعد از آن رویکرد فشار همهجانبه و تحریم از سوی آمریکا علیه ایران شدت گرفت، در این میان سران فتنه و برخی از آقازادهها نیز با صدور پیامهایی به آمریکا، تنها راه مواجهه با انقلاب اسلامی را ایجاد تنگنا در عرصه اقتصادی عنوان میکردند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: برخی «ایستادگی» را خلاف مصلحت نظام میپنداشتند اما پا گذاشتن روی قانون، متهم کردن نظام به دروغ، تقلب، تجاوز و خیانت به زعم آنها امری پسندیده بود زیرا تقوای سیاسی امری فراموششده در بین آنها است، در شرایطی که فرزندان انقلاب ثابتقدم حقوق هستهای ایران را دنبال میکردند، موسوی با صدور بیانیههای پی در پی آن را خلاف مصلحت کشور میخواند.
وی بخش عمدهای از مشکلات امروز کشور را ناشی از ایجاد امید از سوی سران فتنه در بین دشمنان دانست و با تأکید بر اینکه باید مراقب نفاق و فتنه بود، ابراز داشت: ما امروز دچار نفاق جدیدی در کشور تحت عنوان تجدیدنظرطلبان هستیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این جریان نفاق، آرمان امام راحل، انقلاب اسلامی و مبانی آن را باور ندارند اما به صراحت حرفی از آن نمیزنند، این موضوع را بسیار خطرناک دانست.
وی ادامه داد: این جریان امروز در ظاهر به دنبال جبران گذشته خود هستند به این معنا که اگر در دوم خرداد بخشی از نمادهای انقلاب و حضور در جمع خانواده شهدا را فراموش کرده بودند به دنبال برجسته کردن جنبه تبلیغاتی، سعی در طرح شعارهای انقلاب آن هم در ظاهر هستند.
زاکانی تأکید کرد: این جریان منافق به شدت دنبال همرنگ نشان دادن خود با انقلابیون هستند اما در عمل کار خود را بر خلاف مسیر اصلی انقلاب انجام میدهند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز شرایط انقلاب از دهههای قبل سختتر شده است، گفت: سفیر آمریکا در بحرین به صراحت اعلام کرد با اعمال فشار اقتصادی علیه ایران به دنبال ایجاد ناآرامی و بر هم زدن امنیت ایران اسلامی است تا مردم راه نجات را در پناه بردن به امثال موسوی و خاتمی بدانند.
زاکانی سران فتنه با بهانه قدرتطلبی قصد مخدوش کردن چهره نظام را داشتند، نمونه آن را صدور بیانیه برای به میدان آوردن آشوبطلبان از سوی میرحسین موسوی و اتهام تجاوز به نظام از سوی کروبی دانست.
وی با بیان اینکه سران فتنه هنوز از اقدامات خود پشیمان نیستند، پس بخشش معنایی ندارد، گفت: این افراد هنوز هم در مقابل نظام اسلامی میایستند، پس دیگر جایی برای بخشش باقی نمیماند، عدم محاکمه سران فتنه لطف و رأفت نظام جمهوری اسلامی است، در اینکه برخی از اینها محارب هستند، شکی نیست.
زاکانی با بیان اینکه جریان تجدید نظرطلبان به دنبال ادامه همان مسیر فتنه هستند، گفت: عدم درج خبر از حضور میلیونی در اربعین حسینی در تعدادی از روزنامههای زنجیرهای معنایی جز عناد با نمادهای اسلامی ندارد.
وی با بیان اینکه آمریکا به دنبال ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی است، گفت: عدهای در داخل از سر بیبصیرتی با کسانی که امروز سر مسلمانان را به راحتی آب خوردن از تن جدا میکنند، همراهی کردند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اگر نظام میخواست در مسیر غلط آنان حرکت کند، باید سر ما امروز زیر چکمههای آمریکا بود و باید در مرزهای خود با داعش مواجه میشدیم./967/پ202/ج