۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۶
کد خبر: ۲۳۳۴۹۵
مدیر حوزه های علمیه خوزستان:

گرایش به تعصب و افراط گرایی با فطرت انسانی همخوانی ندارد

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه های علمیه خوزستان با اشاره به شعار اعتدال گرایی در اسلام اظهارداشت: گرایش به تعصب و افراط گرایی با این شعار اسلام همخوانی ندارد.
حجت الاسلام مسعود بهرام پور، مدير حوزه علميه خوزستان

حجت الاسلام مسعود بهرام پور، مدیر حوزه های علمیه خوزستان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با بیان این که گروهی در تلاش برای تخریب چهره واقعی اسلام هستند، بیان داشت: گرایش به تعصب و افراط گرایی با فطرت انسانی همخوانی ندارد.

وی افزود: مسیر اسلام همواره تبین اعتدال و دعوت به آن بوده است و همه برنامه های دینی از این قاعده پیروی می کنند.

حجت الاسلام بهرام پور گفت: امروز برخی با فتنه پراکنی و شبهه انگیزی در تلاش بوده تا احساس افراد را به سوی گرایش به تندروی دعوت کنند.

مدیر حوزه های علمیه خوزستان ابرازداشت: این گروه ها با اجرای این نقشه ها تلاش کرده تا انسان ها را از مدار اعتدال خارج ساخته و آن ها را از فطرت پاک خود دور کنند.

وی افراط و تفریط را ناپسند خواند و عنوان کرد: خداوند انسان ها را آفریده و گام نهادن در مسیر میانه روی را به عنوان هدف آن ها بیان کرده است.

حجت الاسلام بهرام پور با بیان این که هر چیزی که انسان را آموزه های عقلی خود دور سازد نادرست است، ابرازداشت: کم کاری و زیاده خواهی هر دو نمونه هایی از افراط و تفریط در دین هستند.

 مدیر حوزه های علمیه خوزستان افزود: رهبانیت و عبادت های بیش از اندازه از سوی و سهل انگاری در انجام واجبات دینی از سوی دیگر معنای افراط و تفریط در دین است.

وی با بیان این که اسلام برای هدایت انسان به سعادت آمده است، ابرازداشت: افراط گرایی در تشیع و در نزد اهل تسنن نادرست است.

حجت الاسلام بهرام پور در ادامه گفت: برابری، برادری، فعالیت تلاش و اعتدال از مصادیق اساسی اسلام بوده و مسلمانان موظف به پیروی از این آرمان ها هستند.

وی در ادامه کج فهمی و برداشت سلیقه ای از دین و باورهای نادرست را سبب پیدایش افراط گری و تندروی دانست و تصریح کرد: خداوند بارها در قرآن کریم به رسول گرامی اسلام(ص) دستور می دهد که از راه مشورت تصمیم گیری کند و این نشان دهنده اهمیت عقل گرایی و گرایش به عقلانیت است.

مدیر حوزه های علمیه خوزستان در پایان با اشاره به نقش مخرب و آسیب رسان تکبر و غرور و نقش آن در ایجاد روحیه افراط گرایی گفت: خویشتن گرایی، تک روی و عدم بازگشت به اهل علم عامل دیگر افراط گرایی است./9452/ت302/ب2

ارسال نظرات