برنامهریزی برای آشنایی فرزندان با قرآن وظیفه والدین است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجتالاسلام عبدالرسول نیلفروشان، کارشناس و مبلغ دینی و حوزوی، صبح امروز در مجلس عزاداری سید و سالار شهیدان با اشاره به تفسیر و فضیلت سوره ابراهیم گفت: سورههای قرآن هر کدام خواصی دارد و پیامبر اکرم(ص) در فضیلت سوره ابراهیم فرمودهاند خداوند به در برابر خواندن این سوره حسنه زیادی عطا میکند.
وی با اشاره به اینکه سوره ابراهیم شامل چند مبحث بشارت و انذار، بیان داستان پیامبران(ص) و مبدأ و معاد است افزود: شروع این سوره با حروف مقطعه است و حروف مقطعه رازی میان پروردگار متعال و پیامبر(ص) است و در اغلب موارد بعد از حروف مقطعه در منزلت و فضیلت قرآن آیاتی نازل شده است.
کارشناس امور دینی با بیان اینکه برنامهریزی برای آشنایی فرزندان با قرآن حکیم وظیفه والدین است ادامه داد: گاهی والدین نسبت به این وظیفه بیتفاوتند ولی برای آموزشهای دیگر اهتمام عجیبی دارند درحالیکه قرآن راه رستگاری را آموزش میدهد.
وی گفت: تنها معجزهای که درحال حاضر از پیامبران در اختیار بشر قرار دارد قرآن کریم است، قرآن وسیله هدایت انسان از ظلمت به سوی نور است ولی به تنهایی کافی نیست و به تبیینکننده نیاز دارد.
حجتالاسلام نیلفروشان اظهار کرد: قرآن ظاهر و باطنی دارد، ادعای «حسبنا کتاب الله» به معنای غفلت از باطن قرآن است و پیامبر اکرم(ص) و اهلبیت(ع) عهدهدار تبیین باطن و معارف قرآن هستند.
وی با بیان اینکه قرآن عالیترین دستورات را برای بشر دارد گفت: علت عقب ماندن مسلمانان با وجود داشتن چنین گنجی آن است که در عمل به دستورات آن دقت، همت و مراقبت ندارند.
کارشناس امور دینی با اشاره به روایتی از پیامبر اعظم(ص) مبنی بر اینکه خدای متعال دوست میدارد کسی که کاری را شروع میکند آن را خوب و محکم انجام دهد افزود: دین مبین اسلام در بخش رفتار و عمل روایات بسیاری دارد ولی تا زمانی که در عرصه عمل از آنها غفلت شود اوضاع جوامع اسلامی بهبود نمییابد.
وی ادامه داد: برخی با دیدن رفتار مردم کشورهای غیر مسلمان در عمل به نظم و صداقت و حفظ حقوق دیگران غبطه میخورند و بر دین خرده میگیرند درحالی که از مضامین عالی دینی اطلاع ندارند.
حجتالاسلام نیلفروشان گفت: جامعهای که مقید و پایبند به دستورات دین اسلام باشد سرآمد جوامع دیگر میشود حتی اگر ادعای دینداری نداشته باشد چرا که برای رسیدن به جامعهای سعادتمند عمل لازم است و ادعای دینمداری به تنهایی کفایت نمیکند./914/پ202/ب4