۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۵
کد خبر: ۲۳۰۱۲۷
استاد حوزه علمیه مازندران:

تقویت آثار دینی در جامعه زمینه ساز کاهش آسیب های اجتماعی است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه مازندران، تقویت آثار دین در جامعه را مهم ترین عامل در کاهش آسیب های اجتماعی و فرهنگی دانست.
استاد حوزه علميه بابل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بابل، حجت الاسلام عبدالحسین بابایی، استاد حوزه علمیه بابل امروز در جمع طلاب حوزه علمیه بابل با بیان این که واقعه عاشورا درس های زیادی برای جامعه دارد، گفت: با بازگویی اهداف قیام امام حسین(ع) و واکاوی در شرایط آن روز جامعه اسلامی باید بصیرت خود را برای حوادث  آینده بالا برد.

 

وی با‌ اشاره به فلسفه قیام امام حسین(ع) تصریح کرد: فلسفه قیام امام حسین(ع)، اصلاح جامعه، احیاء امر به معروف و نهی از منکر، مبارزه با کفر و نفاق، ظلم و بازگرداندن جامعه اسلامی به مسیر صحیح ان بود.

 

حجت الاسلام بابایی تقویت آثار دین در جامعه را مهم ترین عامل کاهش آسیب های اجتماعی و فرهنگی دانست و خاطرنشان کرد: مبارزه با فساد، ایجاد تحول برای تربیت اسلامی در جامعه، و بیداری جمعیت جوان جامعه می تواند به آثار دین داری در جامعه منجر شود.

 

وی به ضرورت احیای ارزش‌های معنوی جامعه از جمله نماز اشاره و خاطرنشان کرد: در میان همه حوادث روز عاشورا از نکات ماندگار و تأثیرگزار در این روز برپایی نماز‌ جماعت در اول وقت در زیر تیر باران دشمنان از سوی امام حسین(ع) و یارانش بود.

 

حجت الاسلام بابایی یکی دیگر از آموزه های قیام عاشورایی را تمرین صبر و استقامت عنوان کرد و ادامه داد: انسان باید یاد بگیرد که همواره خود را برای حوادث سخت آماده کند و به همین دلیل صبر حضرت زینب(س) باید برای ما الگو باشد.

 

وی یکی از مشکلات اساسی و آفت های جامعه امروز را دنیا دوستی و دنیا پرستی عنوان کرد و گفت: ما نباید فدای دنیا بشویم و نباید ارزش‌های دینی را بخاطر دنیا از دست داد.

 

استاد حوزه علمیه بابل به سیره رفتاری عمر ابن سعد اشاره کرد و افزود: عمر ابن سعد به خاطر رسیدن به مقام ریاست علیرغم داشتن علم به حقانیت امام حسین(ع) دست به آن جنایت بزرگ زد و همه همه چیز را برای دنیا از دست داد.

 

حجت الاسلام بابایی به موضوع هجرت از دیدگاه اسلام اشاره  و تصریح کرد: هجرت در معنا رفتن از جائی به جای دیگر است و به همین دلیل از دیدگاه اسلام اگر هجرت با انگیزه و برای خدا باشد خوب و پسندیده است.

 

وی به هجرت امام حسین به همراه خانواده از مدینه به سمت کوفه را مورد اشاره قرار داد و گفت:  قیام امام حسین(ع) هجرت برای دین خدا بود و این انگیزه الهی موجب شد تا با تحمل همه سختی ها رضای الهی را برای خود بخرد./1313/پ202/ب1

ارسال نظرات