ایران هراسی ادامه حسین هراسی یزیدیان است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، آیتالله سید احمد علمالهدی در خطبههای این هفته نماز جمعه مشهد مقدس در بارگاه منور رضوی ضمن تشکر از حضور پرشور مردم در مراسمهای تاسوعا و عاشورای حسینی در مشهد، گفت: عاشورای امسال یک عاشورای عینی بود که با پشتوانه استکبارستیزی اتفاق افتاد.
وی به همزمانی روز 13 آبان و عاشورای حسینی اشاره کرد و بیان داشت: این آمیختگی مرگ بر آمریکا با ندای عاشقانه مظلوم حسین وای درحالیکه مردم بر سر و سینه میکوبیدند، نشانگر جبهه واقعی امروز امام حسین (ع) و جبهه واقعی امروز یزید بود.
روز 13 آبان ثابت کرد ایران با آمریکا آشتی نخواهد کرد
امامجمعه مشهد مقدس بابیان اینکه رسانههای دنیا در روز 13 آبان تیتر «13 آبان امسال که با عاشورا مصادف شده بود، ثابت کرد ایران با آمریکا آشتی نمیکند» را منتشر کردند، عنوان داشت: شیعیان عاشورایی ایرانی، تجسم شمر و یزید را در این زمان دقیقاً پیدا کردند همانطور که روزنامه لسآنجلس نوشت: «مردم ایران پوسترهایی را در روز 13آبان و روز عاشورا روی دست بلند کردند که در آن پوسترها، رئیسجمهوری آمریکا، اوباما را بهعنوان شمر زمان معرفی کردند».
وی با بیان اینکه سیدالشهدا (ع) در آن روز در جریانی قرار گرفت که ما نیز امروز در آن جریان قرار داریم، اظهار داشت: بیعت نکردن امام حسین (ع) با یزید در آن روز را دستگاهها تبلیغاتی آنان بهصورت یک جریان حسین هراسی در امت اسلام درآوردند و گفتند حسین بن علی بر حاکم زمان خروج کرده و درصدد ایجاد اختلاف بین امت اسلامی است.
ایران هراسی امروز در ادامه حسین هراسی یزیدیان است
عضو خبرگان رهبری به بیان نوع برخورد امام حسین (ع) با این حسین هراسی پرداخت و گفت: با نگاه به شیوه حسین هراسی در زمان یزید میبینیم این حسین هراسی دقیقاً همین ایران هراسی است که امروز شاهد آن هستیم؛ امروز استکبار جهانی با تبلیغات خود این جو را به راه انداخته که ما میخواهیم بمب اتمی درست کنیم و با این بمب تمام دنیا را خاک و خاکستر کنیم؛ این ایران هراسی که امروز با دروغ و تبلیغات سوء استکبار جهانی راه افتاده، همان حسین هراسی بود که در آن روز دستگاههای تبلیغاتی یزید برای امام حسین ایجاد کردند.
وی به پاسخ امام حسین (ع) به تبلیغات یزیدیان اشاره کرد و عنوان داشت: امام حسین (ع) گفت: «اُعْطیکُمْ بِیَدی اِعْطاءَ الذَلیلِ»، من دست ذلت به شما نمیدهم؛ امام حسین (ع)، حسین هراسی را با دست دادن به یزید، با بیعت و مذاکره با یزید حل نکرد، آن روز امام حسین(ع) خطی را پیش گرفت و با دختربچه چهارساله خود این مسأله را حل کرد.
آیتالله علمالهدی بابیان اینکه امام حسین (ع)، این جوسازیها را با خون حل کرد، اظهار داشت: ایشان فرمودند: «مَنْ کانَ باذِلا فینا مُهْجَتَهُ، وَ مُوَطِّناً عَلى لِقاءِ اللّهِ نَفْسَهُ فَلْیَرْحَلْ مَعَنا»، «هرکسی حاضر است تمام قطرات خون مایه جگر خود را در راه ما بدهد، بیاید» و به این شکل با جان دادن، حسین هراسی را حل کرد.
ذلت ایران، برگ برنده آمریکا برای جبران شکستها
وی افزود: دولتمردان آمریکا امروز در استیصال و بدبختی قرار دارند؛ آنان در انتخابات میاندورهای کنگره شکستخوردهاند و تنها برگ برنده آنان این است که ما را به ذلت بکشانند و ذلت ما را برای شکستشان خرج کنند.
امامجمعه مشهد مقدس تصریح کرد: یک جوان فلسطینی که حسین (ع) را نمیشناسد و به امامت امام حسین(ع) اعتقاد ندارد، روز عاشورا از ایشان یاد گرفت و با ماشین خود 22 صهیونیست را زیر گرفت؛ جانش را برای امام حسین (ع) کف دست گرفت و این کار را انجام داد.
مسؤولان مذاکرهکننده راهبرد سیدالشهدا را پیش بگیرند
وی در خصوص مذاکرات ایران و آمریکا، خاطرنشان کرد: عزیزانی که مذاکره میکنند باید خود را در عاشورا و کربلای سیدالشهدا (ع) ببینند و راهبردشان را از ایشان بگیرند؛ امروز دولتمردان آمریکا بدبخت شدهاند و میخواهند به هر قیمتی که شده ما را به ذلت بکشانند؛ امروز موقعیتی است که ما باید آن را مغتنم بشماریم و عزت خود را حفظ کنیم.
آیتالله علمالهدی در خطبه اول نماز جمعه نیز در ادامه بحث سبک زندگی اسلامی در موضوع الگوی مصرفی در نگاه آموزههای دینی بابیان اینکه از دیدگاه اسلام برای مصرف دو الگوی فردی و اجتماعی وجود دارد، گفت: مصرف و هزینه سازی در زندگی انسان نیازمند یک الگو و معیار است که مبتکر این موضوع برای اولین بار، مکتب اسلام است.
وی بابیان اینکه ائمه معصومان (ع) در خصوص مصرف و الگوی هزینهای زندگی آموزههایی ارائه کردهاند، اظهار کرد: امام علی(ع) فرمودند پایه زندگی، برنامهریزی در زندگی است و ملاک برنامهریزی نیز «حُسن تدبیر» است به این معنا که برنامههای زندگی خود را با تدبیر برنامهریزی کند و بر اساس تقلید و تمایلات نفسانی پیش نرود.
تعادل تولید و مصرف، الگوی صحیح اقتصادی در زندگی اجتماعی است
عضو خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه عمده مشکل اقتصادی امروز کشور به دلیل عدم برنامهریزی بین تولید و مصرف است، خاطرنشان کرد: اگر امروز نظامهای اقتصادی و سیاستگذاران اقتصادی ما، سرانه درآمد را با هزینه سرانه بسنجند، دیگر این تبلیغات برای توسعه رفاه زندگی در کشور انجام نمیگیرد.
وی با اشاره به اینکه تبلیغات سودجویان عرصه اقتصادی، فرهنگ زندگی ما را برهم زدهاند، بیان داشت: یک خانواده جوان در ابتدای تشکیل زندگی خود ازنظر مصرف، تجهیزات، وسایل مدرن، مبلمان و تجمل در زندگی، خود را با بالاترین خانوادهها مقایسه میکنند و برای رسیدن به آن سطح، فرهنگ مصرف را در زندگی خود پیاده میکنند.
فرهنگ توسعه رفاه جایگزین فرهنگ میانهروی در جامعه شده است
آیتالله علمالهدی بابیان اینکه پیامبر اکرم (ص) تمرکز بر فرهنگ میانهروی در اقتصاد را عامل جلوگیری از فقر دانستند، تصریح کرد: آن چیزی که ما در جامعه خودم میبینیم این است که این فرهنگ میانهروی در هزینه از بین رفته و جای آن را فرهنگ توسعه در رفاه گرفته است؛ یکی از مهمترین دلایل افزایش آمار طلاق نبود فرهنگ میانهروی در زندگیهای جوان است.
وی با تأکید بر اینکه ما در اسلام برای اقتصاد نیز آموزههای دینی و حدیثی داریم، اظهار کرد: ما باید زندگی خود را با توجه به آموزههای دین و مسائلی که قرآن، احادیث و آموزههای دین به ما یا داده است تنظیم کنیم تا تمام مشکلات موجود در جامعه حل شود.
نبود الگوی مصرف صحیح باعث سقوط سیاسی میشود
امامجمعه مشهد ابراز داشت: اگر جامعه در مسیر اصلاح الگوی مصرف پیش نرود، نهتنها در عرصه اقتصاد بلکه در عرصه سیاست نیز سقوط خواهیم کرد و افزون بر آن، موقعیت مردمی خود را نیز از دست خواهیم داد؛ مردمی میتوانند پیروز شوند که اقتصاد مقاومتی داشته باشند.
وی به فشارهای سپاه عمر سعد بر اسیران واقعه کربلا اشاره کرد و گفت: در جریان کربلا یکی از خصوصیاتی که در تابلوی اهلبیت سیدالشهدا (ع) نقش داشت مسأله اقتصاد مقاومتی بود؛ شگرد دستگاه یزیدی این بود که اهلبیت سیدالشهدا (ع) را در تنگنا و محاصره آب و غذا قرار دهند تا آنان موقعیت خانوادگی و تباری خود را از دست بدهند.
تحریم، راهبرد لشکر یزید
آیتالله علمالهدی ادامه داد: قصد آنان این بود که فرزندان رسولالله برای طلب غذا و آب به آنان التماس کنند و در اقدامی دیگر، در بدو ورود اسرا به کوفه، زنان به اسرا نان صدقه دادند اما آنان در عین گرسنگی نمیخوردند و پرت میکردند.
وی در پایان تأکید کرد: چرا ما از این اتفاق الگو و نسخه نگیریم و در خط توسعه رفاه و هزینه آنقدر پیش برویم که در برابر تحریمهای دشمنان به مذاکره و التماس بیفتیم؟ ما شیعه امام حسین (ع) هستیم و باید راه ایشان را دنبال کنیم./9315/پ201/ب4