۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۸
کد خبر: ۲۲۸۹۳۴
مدیر مدرسه علمیه کرمانی‌های مقیم قم:

مبلغان نماینده مراجع و حوزه‌های علمیه در جامعه هستند

خبرگزاری رسا ـ مدیر مدرسه علمیه کرمانی‌های مقیم قم با بیان این‌که مبلغان نماینده مراجع و حوزه‌های علمیه در جامعه هستند از دانش‌پژوهان خواست که آموزش‌های تبلیغی لازم مانند نحوه سخنرانی، اداره مجلس، روضه‌خوانی، تبلیغ چهره به چهره و تبلیغ دانش‌آموزی را در سطح مقدمات فرا بگیرند و در تبلیغ از این برنامه‌های به درستی استفاده کنند.
عبدالجليل محمودي، مدير حوزه علميه کرمانيهاي قم

حجت‌الاسلام عبدالجلیل محمودی، مدیر حوزه علمیه کرمانی‌های مقیم قم، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، تبلیغ و ترویج معارف اسلامی را یکی از مهم‌ترین وظایف طلبه‌ها دانست و گفت: مقام معظم رهبری بر امر تبلیغ و گسترش معارف اسلامی در جامعه تأکید فراوانی دارند.

 

حجت‌الاسلام محمودی در ادامه از دانش‌پژوهان خواست که آموزش‌های تبلیغی لازم مانند نحوه سخنرانی، اداره مجلس، روضه‌خوانی، تبلیغ چهره به چهره و تبلیغ دانش‌آموزی را در سطح مقدمات فرا بگیرند و در تبلیغ از این برنامه‌های به درستی استفاده کنند.

 

مدیر مدرسه علمیه کرمانی‌ها اظهار کرد: نهادهای تبلیغی حوزه علمیه، مبلغانی که آموزش‌ها تبلیغی را فراگرفته‌اند و اخلاق حوزوی را رعایت می‌کنند به تبلیغ بفرستند، زیرا مبلغان نماینده مراجع و حوزه‌های علمیه در شهرها و روستاهای مختلف کشور هستند و اگر آن‌ها اخلاق اسلامی را رعایت نکنند، چهره حوزه علمیه تخریب می‌شود.

 

وی ابراز کرد: هیأت‌های امروز به سمت مداحان گرایش پیدا کرده‌اند و محور اصلی هیأت‌ها مداحی شده است و مخاطبان کمتر به سخنرانی‌ها توجه می‌کنند، زیرا در سخنرانی‌ها کمتر شاهد روضه‌خوانی اصیل برای اهل‌بیت(ع) هستیم.

 

حجت‌الاسلام محمودی در بخش دیگر از این گفت‌وگو به اهمیت کاربرد علوم حوزوی در تبلیغ اشاره کرد و گفت: مبلغان از تفسیر قرآن، ادبیات عرب، احادیث ائمه اطهار(ع)، احکام شرعی و آثار شهید مطهری آگاهی کافی داشته باشند تا بتواند پاسخگوی سؤالات مخاطبان باشد.

 

مدیر حوزه علمیه کرمانی‌ها با بیان این که انقلاب اسلامی ایران با پرچم سبز مهدویت و انتظار، پرچم سرخ حسینی و ولایت فقیه بنا شده است، ابراز کرد: استکبار جهانی شبهات بسیاری در این سه موضوع به ویژه ولایت مطلقه فقیه مطرح کرده است و شبهات زیادی در ذهن جوانان جامعه وجود دارد، بنابراین دانش‌پژوهان و مبلغان از مسائل روز سیاسی و اجتماعی آگاهی داشته باشند و تحلیل مناسبی از این مسائل برای مخاطبانشان ارائه کنند.

 

حجت‌الاسلام محمودی در پایان سخنانش اظهار کرد: متأسفانه طلبه‌ها و دانش‌پژوهان به همان اندازه که در عرصه اجتماعی، سیاسی، تبلیغی و مدیریتی می‌خواهند فعالیت کنند از  علوم حوزوی بهره می‌برند، در حالی که اجتهاد و صاحب‌نظر شدن در علوم حوزوی از مقدمات حضور و فعالیت طلبه‌ها در عرصه‌های اجتماعی و تبلیغی است./998/ت302/ی

ارسال نظرات