سبک زندگی غربی عامل بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی جامعه است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بابل، حجت الاسلام حسین تقی پور، استاد حوزه و دانشگاه امروز در سلسله جلسات خانواده و سبک زندگی در بابل با بیان این که لازمه زندگی امروز حاکم شدن آرامش در کیان خانواده است، تصریح کرد: باید فرهنگ گفت و گوی توصیه شده در سبک زندگی اسلامی در همه خانواده ها شکل بگیرد تا امور خانواده به دیکتاتوری منجر نشود.
استاد حوزه علمیه بابل با بیان این که بیشترین هجمه دشمن به سبک زندگی اسلامی ایرانی است، یادآور شد: سبک زندگی یک ملت نشانه فرهنگ آن جامعه است.
حجت الاسلام تقی پور با اشاره به این که امروز سبک زندگی غربی در جامعه ایرانی در حال رسوخ کردن است؛ خاطرنشان کرد: باید فرهنگ اسلامی ایران که انسان ساز و تعالی بخش است در همه شئون فردی و اجتماعی جامعه ما نهادینه شود.
وی با بیان این که عامل بسیاری از مشکلات فرهنگی و ناهنجاری های اجتماعی امروز جامعه ما به دلیل ورود سبک زندگی غربی بخش های مختلف جامعه است، تصریح کرد: اگر سبک زندگی اسلامی ایران به خوبی در جامعه ما گسترش نهادینه شود، بسیاری از مشکلات فرهنگی جامعه ما کاهش خواهد یافت.
استاد حوزه علمیه بابل در ادامه سخنان خود حاکم شدن حق بر خانواده به جای حاکم شدن اراده فرد را مهم ارزیابی کرد و گفت: اگر مرد خانواده به عنوان رأس خانواده حق را با دیگر اعضا دید باید منصفانه آن را بپذیرد که این مسأله موجب فضایی توأم با آرامش در خانه و افزایش امید می شود.
امام جمعه گتاب بابل با استناد به آماری در خصوص کاهش میزان گفت و گو در خانواده های ایرانی تصریح کرد: طبق آماری که در سال 84 منتشر شد مردان ایرانی در خانه با زنان خود روزانه کمتر از نیم ساعت صحبت می کنند.
وی با بیان این که متأسفانه بیشتر گفت و گو های زن و شوهر در خانواده به مسائل اقتصادی بر می گردد، خاطرنشان کرد: متأسفانه گفت و گوهای پرمهر و و به کار بردن کلمات محبت آمیز در خانواده ها در بین زن و شوهر کمرنگ شده است.
این استاد حوزه علمیه بابل، صحبت در خصوص رفع اختلافات را یکی از گفت و گوهای توصیه شده در سبک زندگی اسلامی برشمرد و گفت:بسیاری از اختلاف های زن و شوهر ناشی از جا به جا کردن کلمات، تند بودن لحن گفتار و غالب کردن کلام خود بر طرف مقابل است.
وی افزود: در گفت و گوهای درون خانواده امور روزمره زندگی باید مورد صحبت قرار گیرد و از زحمات یکدیگر قدردانی شود که بیان این مطالب مهر و محبت را در خانواده افزایش خواهد داد.
حجت الاسلام تقی پور سخن از اشتراکات بین زن و شوهر را موحب نزدیکی آنها با یکدیگر بیان کرد و گفت: سعی زن و شوهر در گفت و گو سعی کنند تا معرفت و شناخت هایشان به خصوص در حوزه دینی افزایش یابد.
وی ادامه داد: پنجمین موضوعی که می توانند همسران راجع به آن به گفت و گو بنشینند؛ صحبت راجع به فرزندان برای رسیدن به وحدت رویه است.
امام جمعه گتاب بابل، افزایش اطلاعات علمی را از دیگر محورهایی گفت و گو در خانواده برشمرد و افزود: سعی و تلاش زن و شوهر بر این باشد تا بتوانند سطح علمی و اطلاعات عمومی در خانواده را بالا ببرند تا زندگی لذت بخشی را در خانه داشته باشند.
وی به تلاش های دشمنان برای ایجاد شبهه در حوزه دینی و نقش گفت و گوهای درون خانواده برای مقابله با این شبهه آفرینی اشاره کرد و گفت: بر اساس اطلاعات به دست آمده 50 هزار پایان نامه از سوی عیر مسلمان ها علیه تشیع نوشته شده است و 300 شبکه ماهواره ای علیه شیعه فعالیت می کنند و به همین دلیل مهمانی های خانوادگی فرصتی عالی برای جواب دادن به این سؤوالات و شبهات است./1313/پ202/ب1