۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۴
کد خبر: ۲۲۸۰۱۱
حجت‌الاسلام رفیعی تأکید کرد؛

باور به معاد رهایی‌بخش جامعه از ناهنجاری‌ها

خبرگزاری رسا ـ عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه با تأکید بر این‌که اگر فرد به معاد ایمان داشته باشد گرفتار کم فروشی و دروغ نمی‌شود، گفت: یاد معاد رزمنده را شجاع و بازاری را متدین می‌کند.
حجت الاسلام رفيعي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا،‌ حجت‌الاسلام ناصر رفیعی، استاد حوزه و دانشگاه در سومین شب از مراسم سوگواری حرم مطهر حضرت معصومه(س) با اشاره به آیات قرآن کریم به بررسی آثار پذیرفتن و اعتقاد داشتن به معاد پرداخت و گفت: به هر میزان باور فرد به عالم مرگ بیشتر باشد کمتر گرفتار گناه می‌شود.

 

وی افزود: قرآن می‌فرماید «هر فردی به ملاقات خدا امید داشته باشد، عمل صالح انجام می‌دهد»، یعنی انگیزه او در کارها ریا و غیر الهی نخواهد بود؛ نخستین اثر باور معاد اخلاص در عمل است.

 

عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه با تأکید بر این‌که اگر فرد به معاد ایمان داشته باشد گرفتار کم فروشی، دروغ و دیگر گناهان نمی‌شود، اظهار داشت: کم فروشی و ربا خواری به سبب اعتقاد سست افراد به معاد رخ می‌دهد.

 

وی ادامه داد: فردی که قیامت را باور داشته باشد ظلم و ستم نکرده و منیت او را نمی‌گیرد؛ در روایت آمده «هر فردی به قیامت ایمان داشته باشد گرفتار منیت و ستم نمی‌شود»؛ اعتقاد به معاد مراقبت در اعمال ایجاد می‌کند.

 

حجت‌الاسلام رفیعی با بیان این‌که فرد در قیامت باید پاسخ تمام اعمال خود را بدهد، خاطرنشان کرد: فردی که به معاد ایمان و اعتقاد داشته باشد متوجه می‌شود که در قیامت باید پاسخ هر کاری که انجام می‌دهد را بدهد.

 

وی تصریح کرد: فرد گرفتار هر گناهی همانند مسائل جنسی، اقتصادی و دیگر مسائل می‌شود به سبب ضعف و سستی اعتقاد او به عالم پس از مرگ است؛ قرآن می‌فرماید «اگر اعتقاد فرد به معاد بیشتر باشد در این دنیا جهنم را می‌بیند».

 

عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه(ص) با بیان این‌که ائمه اطهار(ع) به هر بهانه‌ای معاد و عالم پس از مرگ را یاد می‌کردند، عنوان کرد: در روز قیامت پدر از اولاد و مادر از فرزند فرار می‌کند؛ در قیامت تنها عمل صالح به داد فرد می‌رسد.

 

وی یادآور شد: حدود یک چهارم آیات قرآن درباره معاد است؛ یاد معاد رزمنده را شجاع و بازاری را درست کار می‌کند، یعنی او در کسب و کار خود کنترل اقتصادی خواهد داشت؛ پیامبر(ص) می‌فرمایند «فردی که هم و غم آخرت را داشته باشد در این دنیا گرفتار گناه نمی‌شود».

 

حجت‌الاسلام رفیعی بیان داشت: منظور از هم و غم داشتن نسبت به آخرت این است که فرد در هر لحظه از زندگی به فکر آخرت باشد.

 

استاد حوزه و دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جنایات حجاج بن یوسف او را سمبل جهنمیان دانست و اظهار داشت: اکنون نیز این‌گونه افراد را داریم همانند نتانیاهو که جنایات مختلفی را انجام می‌دهد./993/پ202/س

ارسال نظرات