۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۲۲:۳۵
کد خبر: ۲۲۵۳۷۳
مدیر حوزه علمیه شهرکرد تأکید کرد؛

تبلیغ حادثه غدیر و تشریح زوایای آن، مهم ترین رسالت امروز طلاب

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه شهرکرد تبلیغ درست حادثه غدیر و تشریح زوایای گوناگون آن را رسالت مهم امروز طلاب و روحانیان عنوان کرد و گفت: امامان معصوم پس از رسول خدا(ص) همواره در بحث و مناظرات سیاسی و عقیدتی خود مردم را به یاد غدیر می انداختند.
حجت الاسلام فاطمي
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام سیدابوالحسن فاطمی، مدیر حوزه علمیه شهرکرد، در مراسم جشن طلاب مدرسه علمیه شهرکرد در شب عید غدیر، با تبریک این ایام خجسته و فرخنده گفت: پس از حادثه عظیم غدیر، یکی از مسؤولیت های سیاسی و اجتماعی مسلمانان این بود که آن روز بزرگ را جشن بگیرند و بزرگ بشمارند؛ چرا که از دیدگاه امامان شیعه، بزرگ ترین عید ملت اسلام، عید غدیر است.
 
وی با تأکید بر این که اگر غدیر نبود، اسلامی وجود نداشت، تصریح کرد: اسلام کامل، اسلام ناب ولایت است؛ اگر غدیر نبود، اسلام ناب عترت نیز وجود نداشت و آن گاه انواع انحرافات و آداب و رسوم جاهلی و بدعت های گوناگون، به نام اسلام بر جان و دل مردم ناآگاه حاکم می گشت و به تدریج از اسلام رسول خدا(ص) اثری باقی نمی ماند.
 
امام جمعه موقت شهرکرد، تبلیغ درست حادثه غدیر و تشریح زوایای گوناگون آن را رسالت مهم امروز طلاب و روحانیان عنوان کرد و با اشاره به چگونگی تبلیغ غدیر از سوی امامان معصوم(ع) خاطرنشان کرد: امامان معصوم پس از رسول خدا(ص) همواره در بحث و مناظرات سیاسی و عقیدتی خود مردم را به یاد غدیر می انداختند و می فرمودند اگر اعتراف دارید که غدیری وجود دارد و بیعت با ولایت در آن روز تحقق یافت، پس چرا حکومت غیر ما را پذیرفتید؟
 
این مقام مسؤول با اشاره به این که حضرت علی(ع) نیز با مطرح کردن حادثه غدیر، حکومت کودتاگران سقیفه را زیر سؤال برد، اظهار داشت: پس از حضرت زهرا(س)، حضرت علی(ع) نخستین فردی بود که روش مناظره با حدیث غدیر را از نظر کاربردی مطرح کرد.
 
حجت الاسلام فاطمی در ادامه به توطئه های مخالفان غدیر اشاره کرد و مخالفت آشکار، طرح ترور رسول خدا(ص) در جاده های کوهستانی بین راه مدینه، پیمان سیاسی نظامی برای به دست گرفتن قدرت و نوشتن طومار دروغین و نفرین شده را از مهم ترین توطئه های مخلفان غدیر برشمرد.
 
وی در پاسخ به این سؤال که چرا در روز غدیر دین کامل شد، تصریح کرد: کمال دین به نبوت و امامت بستگی دارد؛ چرا که پیامبران، دین الهی را به مردم ابلاغ می کنند و تشکیل ملت و دولت توحیدی می دهند و عامل محدثه و آورنده دین هستند و امامان معصوم نیز دین الهی را پس از پیامبران با همان اصالت و سلامت در عصرها و نسل های آینده انتقال می دهند؛ از این رو چون در غدیر خم بیعت با ولایت تحقق یافت و اصل امامت در پرتو اصل نبوت سامان گرفت، دین تکمیل شد.
 
مدیر حوزه علمیه شهرکرد در پایان غدیر را تداوم رسالت تلألؤ خورشید ولایت عنوان و با اشاره به روش ها و چگونگی حذف حدیث غدیر پس از پیامبر(ص)، خاطرنشان کرد: بخشنامه برای سوزاندن احادیث موجود، بخشنامه برای منع نوشتن حدیث و تنبیه کسانی که حدیثی نقل کنند، مسکوت گذاشتن حادثه غدیر و به دست گرفتن همه کانال های تبلیغاتی از مهم ترین روش های حذف حدیث غدیر بود که به وسیله زور و سرنیزه و حکومت کودتایی به اجرا درآمدند./9457/پ202/ب2
ارسال نظرات