ضرورت نگاه هوشمندانه به عرصه سینما و رسانه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حسن رحیم پور ازغدی شامگاه یکم مهرماه، در جشنواره بین المللی فیلم مقاومت در سینما فلسطین، گفت: امام فرمودند جنگ ما تمام شدنی نیست و امروز شاهد هستیم که مرزهای اعتقادی ما مورد تجاوز و هجوم قرار گرفته است و تسخیر قلب ها و ذهن ها پیگیری می شود نه تسخیر خرمشهرها.
رحیم پور درباره تقابل لیبرالیسم با اسلام و ایمان اظهار داشت: لیبرالیسم در ظاهر کاری با ایمان نداشت و کلیسا کار خود را می کرد اما پس از فروپاشی شوروی و قدرت گرفتن اسلام در برابر لیبرالیسم و کاپیتالیسم آرایش و جبهه ایمان و کفر نسبت به هم تغییر کرد.
وی با بیان این که در تفکر غرب شیاطین نیز ملک هستند و ملائک به دو دسته خیر و شر تقسیم می شوند، ابراز داشت: در تفکر غربی ها، تنها دو تیره فرشته و انسان وجود دارد اما امتیاز اسلام این است که سه تیره جن، ملک و انسان را تعریف می کند در حالی که داروینیسم منکر روح، فرشته و ملک است.
رحیم پور ازغدی با اشاره به ضرورت در اختیار گرفتن سکان سینمای دنیا اظهار داشت: هر چه تکنولوژی سینمایی عجیب تر و پیچیده تر می شود، انحصار این سینما بیشتر شکسته می شود و ما باید از این فرصت استفاده کنیم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: به راستی سینما و رسانه آلترناتیو با تکنولوژی های جدید ممکن و ممکن تر می شود و زمان به نفع ما پیش می رود به شرط آن که اقتضائات آن را بشناسیم و از تکنولوژی ها خوب بهره ببریم.
وی افزود: ما از سینمای آلترناتیو با سه ضلع عقلانیت، عدالت و معنویت صحبت می کنیم که دچار فوبیا نیست و ذات سینما را سکولار نمی داند و ما باید کاملاً هوشمندانه به عرصه سینما و رسانه نگاه کنیم.
رحیم پور ازغدی ادامه داد: عدالت سینمای آلترناتیو به معنای عدالت جسمی و برابری و عقلانیت آن به مسائل قشری سقوط نمی کند بلکه عدالت و عقلانیت و معنویت در این نوع سینما به تکنولوژی و آموزش احترام می گذارد و از لوازم ذوقی و شاعرانه بهره می برد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان این که از تخیل تا تکنولوژی در سینما باید همه در خدمت فکر توحیدی باشد، خاطرنشان کرد: اگر سینماگران مسلمان از این تکنولوژی به شیوه درست استفاده کنند، به سرعت جهانی خواهند شد.
رحیم پور ازغدی با اشاره به رسانه و سینمای غرب و تفکر آن ها گفت: در غرب، خدا، مبدأ، معاد، وحی و نبوت و مفهوم دینی تکامل انسان را از هسته هنر بلکه از علوم و فلسفه نیز برداشته اند در حالی که در اسلام اخلاق و معنویت با مرکزیت خدا و با تکیه بر او تعریف می شود./ 805/پ202/ب4