همایش ملی مهر تحصیلی در رامشیر برگزار می شود
حجت الاسلام هادی شفیع زاده، معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه خوزستان، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با بیان این که مسؤولان اداره اوقاف و امور خیریه استان خوزستان همه توان و امکانات این سازمان را در جهت کمک به دانش آموزان بی بضاعت و بی سرپرست استان بکار خواهند گرفت، اظهارداشت: همایش ملی مهر تحصیلی روز یکشنبه، 23شهریور ماه در شهرستان رامشیر برگزار خواهد شد.
وی در ادامه هدف از برگزاری طرح مهر تحصیلی را کمک به کودکان بی سرپرست و دانش آموزان بی بضاعت دانست و ابراز داشت: از مهم ترین اهداف این طرح گسترش فرهنگ کمک به نیازمندان به ویژه دانشآموزان بیبضاعت است.
معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه خوزستان در پایان با بیان این که این طرح هر سال در همه مناطق استان اجرا می شود، گفت: در پایان مراسم هدایایی از قبیل کمک هزینه های خرید لباس و لوازم تحریر در اختیار دانش آموزان عزیز قرار می گیرد تا دانش آموزان بتوانند با خیالی آسوده در مدارس حاضر شده و به یادگیری علم بپردازند./9453/ت303/ب2