مدیر حوزه علمیه شهرکرد:
الگوی امروز ازدواج در جامعه اسلامی نیازمند بازنگری است
خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه شهرکرد بر ضرورت فراهم کردن شرایطی برای ازدواج آسان جوانان در جامعه تأکید کرد و با بیان این که الگوی امروز ازدواج در جامعه اسلامی نیازمند بازنگری است، گفت: سیره عملی اهل بیت(ع) بهترین الگو برای نسل جوان جامعه امروز است.
حجت الاسلام سیدابوالحسن فاطمی، مدیر حوزه علمیه شهرکرد، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، با بیان این که دین مبین اسلام اهمیت فراوانی برای خانواده قائل است و آن را سنگ بنای مهم حیات اجتماعی میشناسد، گفت: اسلام وحدت جامعه را از وحدت زوجین و وحدت اعضا خانواده میشناسد و علائق انسانی موجود در خانواده را قابل گسترش و نشر در جامعه به حساب میآورد.
وی افزود: اسلام معتقد است برای این که جوامع تحت ضابطه درآیند، چارهای جز این نیست که نخست خانواده تحت ضابطه درآید و هر گونه نظم و سازندگی باید از خانواده آغاز و دامنه سازندگی و گسترش به جامعه کشانده شود و حیات اجتماعی تحت نظم و ضابطه در آید.
حجت الاسلام فاطمی با بیان این که اسلام خانواده را کانون اخلاقی جامعه میداند، خاطرنشان کرد: نوع تربیت و ارتباطات موجود در خانواده موجب وحدت و منش اجتماعی است.
مدرس حوزه علمیه شهرکرد با بیان این که ازدواج و تشکیل خانواده، نقطه عطفی در زندگی هر جوان است، گفت: ازدواج یکی از بهترین رسم های اجتماعی انسان ها است که از فطرت آن ها سرچشمه می گیرد.
این مقام مسؤول بر ضرورت فراهم کردن شرایطی برای ازدواج آسان جوانان در جامعه تأکید کرد و با بیان این که الگوی امروز ازدواج در جامعه اسلامی نیازمند بازنگری است، افزود: سیره عملی اهل بیت(ع) بهترین الگو برای نسل جوان جامعه امروز ما است.
وی با اشاره به این که متأسفانه امروز سبک زندگی غربی در میان خانواده های ایرانی در حال گسترش است، خاطرنشان کرد: شیوه و فرهنگ زندگی غرب بنیان خانواده ها را سست خواهد کرد.
حجت الاسلام فاطمی با بیان این که جامعه امروز گرفتار یک فرهنگ غربی شده است، تصریح کرد: متولیان دینی و فرهنگی جامعه باید تلاش کنند تا مانع از گسترش این فرهنگ بی ریشه در جامعه شوند.
مدیر حوزه علمیه شهرکرد با اشاره به این که ازدواج از سنت حسنه پیامبر گرامی اسلام است، تصریح کرد: مسؤولان وظیفه دارند زمینه های لازم را برای ازدواج نسل جوان فراهم کنند، جوانان کشورمان نباید برای ازدواج و تشکیل خانواده در پیچ و خم های اداری سرگردان باشند.
امام جمعه موقت شهرکرد با اشاره به این که متأسفانه امروز شاهد افزایش سن ازدواج در میان نسل جوان هستیم، تصریح کرد: افزایش این روند مشکلات فراوانی را برای جامعه به وجود خواهد آورد؛ خانواده ها نباید در ازدواجها سخت گیری کنند، متأسفانه برخی خانواده ها با برخی شروط و مهریههای سنگین مانع از ازدواج جوانان می شوند.
این مقام مسؤول، تقوا، ایمان، معنویت و اخلاق دینی را پایه و اساس تشکیل یک زندگی مشترک دانست و بیان داشت: زوجهای جوان در آغاز زندگی مشترک نباید در پی مادیات و زندگی اشرافی بروند.
حجت الاسلام فاطمی در ادامه سخنان خود با بیان این که کار خیر را باید به نیت رضای پروردگار انجام داد، تأکید کرد: نباید با منت گذاشتن و دیگر کارهای ناثواب، پاداش کار خیر را از بین ببریم.
وی اظهار داشت: اهمیت خانواه در نظر اسلام به حدی است که اگر کسی سبب تشکیل این نهاد مقدس شود، اجر و پاداش زیادی از طرف پروردگار نصیب او می شود.
این مدرس حوزه و دانشگاه با بیان این که اگر هم کسی زمینه ساز جدایی زن و شوهر و از هم پاشیدن کانون خانواده ای شود به سخت ترین عذاب های الهی دچار خواهد شد، تصریح کرد: در روایت آمده که اگر کسی سبب ازدواج دو جوان شود پروردگار روز قیامت هزار حور به او عطا می کند که هر کدام در هزار قصر زندگی می کنند.
وی اضافه کرد: در مقابل اگر کسی سبب جدایی اعضای خانواده شود گرفتار عذاب های سخت الهی در دنیا و آخرت می شود و روز قیامت با هزار تازیانه او را شلاق می زنند./9457/ت302/ب2
ارسال نظرات