روز قدس روز رسوایی ظالمان است
آیت الله محمدحسین احمدی فقیه یزدی استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به جمعه آخر ماه مبارک رمضان، روز جهانی قدس اظهار داشت: امام خمینی(ره) با ظرافت و تیزبینی که داشتند یکی از بهترین ایام را به نام روز قدس نامگذاری کردند که از طرف مسلمانان با استقبال فراوانی مواجه شده است و هر سال بر عظمت آن افزوده میشود.
آیت الله احمدی فقیه یزدی، قدس را به معنای پاکی دانست و گفت: قدس، قبله اول مسلمانان، مکان پاک و مقدسی است و مؤمنان بعد از عبادت در شبهای قدر و پاک شدن از گناهان برای پاک کردن قدس از لوس وجود گناه ظلم وجنایت اقدام میکنند.
وی روز قدس را روز برائت از دشمنان عنوان کرد و افزود: برائت از متجاوزان و عصیانگرانی که حقوق اولیه مسلمانان را رعایت نکرده و با اعمال ناشایست و کشتار مردم بیدفاع حقوق آنان را پایمال میکنند.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم با بیان این که روز قدس، روز رسوایی ظالمان است بیان داشت: در این روز نه تنها مسلمانان که عموم مردم جهان به جنایات این رژیم غاصب پی میبرند و اعلام انزجار میکنند.
آیت الله احمدی فقیه یزدی، در ادامه اتحاد مسلمانان را مهم خواند و تصریحکرد: این مسأله بسیارجدی است که چرا مسلمانان با هم متحد نیستند و از یکدیگر در برابر دشمن واحد دفاع نمیکنند؟
وی با اشاره به آیه «انّ الله لایغیّر ما بقوم حتّی یغیّروا ما بانفسهم » تأکیدکرد: خداوند سرنوشت یک قوم را تا وقتی که خودشان اراده نکنند تغییر نخواهد داد و تا مادامی که مسلمانان متحد نشوند از طرف دشمن ضربه خواهند خورد و با این مشکلات مواجه هستند.
این استاد حوزه علمیه قم وحدت را دستور اسلام و توصیه امام خمینی(ره) عنوان کرد و گفت: امام فرمودند: اگر مسلمانان متحد شوند و هرکدام یک سطل آب در اسرائیل بریزند، این رژیم غاصب را سیل خواهد برد که منظور امام از این مثال، نشان دادن قدرت اتحاد، به مسلمانان بود که متأسفانه هنوز شکل نگرفته است.
وی راهپیمایی روز قدس را امر واجبی دانست و یادآورشد: برخی به ضرورت این حرکت باشکوه پی نبردهاند و دشمن را نشناختهاند که اگر مردم فلسطین در خط مقدم این جبهه با شکست روبرو شوند چه خواهد شد.
آیت الله احمدی فقیه یزدی، وحدت مسلمانان و اعتراض عمومی را یکی از سریعترین راههای جلوگیری از ظلم برشمرد و اضافهکرد: این اعتراضات و حمایتها در پیروزی و مقاومت مردم فلسطین مؤثر است./908/ت302/ج