اخلاص و عاقبت گرایی از ویژگیهای مهم مدیریت اسلامی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام یونس نویدی عضو هیأت علمی بنیاد مدیریت اسلامی امروز در ششمین کرسی آزاد اندیشی حوزه با موضوع شاخصههای مدیریت جهادی که در سالن اجتماعات مدرسه عالی دارالشفا برگزار شد، گفت: مدیریت اسلامی یکی از مهمترین نیازهای امروز جامعه است.
وی ادامه داد: برای فهمیدن مدیریت جهادی ابتدا باید مدیریت اسلامی را تبیین و مورد توجه قرار دهیم.
عضو هیأت علمی بنیاد مدیریت اسلامی با اشاره به محورهای مدیریت در جهان، اظهار کرد: محور مدیریت ساختار سازمان، محور مدیریت منابع انسانی و مدیریت رفتار سازمانی از جمله این محورها است.
استاد حوزه علمیه به بینشهای موجود در زمینه مدیریت اشاره کرده و گفت: بینشی مدیریت را از آن خداوند میداند، بینشی دیگر آنرا از پیامبران و امام میداند.
حجتالاسلام نویدی چشم انداز مدیریت اسلامی را ابدیت و عاقبت گرایی دانست و افزود: مسأله عاقبت گرایی باید در همه موارد به ویژه در مسأله مدیریت مد نظر قرار گیرد.
وی توجه به احکام اسلامی را از دیگر مبانی مدیریت اسلامی خواند و اظهار کرد: یکی از شاخصههای مدیریت اسلامی این است که فی سبیلالله و با اخلاص باشد.
عضو هیأت علمی بنیاد مدیریت اسلامی ایثار را ازدیگر ویژگیهای مدیریت اسلامی توصیف کرد و ابراز داشت: جود، جهاد، اجتهاد و جدیت خلاصه مدیریت جهادی است.
همچنین در ادامه این مراسم حجتالاسلام منصور مقدمی استاد حوزه علمیه در سخنانی، به ساختارهای مدیریت اشاره کرد و افزود: توجه به خداوند در افعال و عملکردها، ولایتمداری در تمامی ساختارهای مدیریتی و انعطاف پذیری مدیر از جمله اصولی است که باید در مبحث مدیریت به آن توجه شود.
وی توجه به خداوند و اخلاص را سبب بهترین اقدام در عزل و نصبها و حتی برنامه ریزیها از سوی یک مدیر ذکر کرد.
حجتالاسلام مقدمی با بیان اینکه اصل ولایت مداری موجب از بین رفتن موازی کاری و متحد شدن سیستمهای مدیریتی خواند و افزود: اصل خودباوری، اعتماد به نیروی جوان، ایثار و تلاش و از اصول مورد تاکید در مدیریت است./927/202/ع