۰۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۵
کد خبر: ۲۰۷۴۷۸
حجت الاسلام صمدی آملی:

سیره نبوی بهترین الگو برای تعالی و سعادت نسل جوان است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که زمینه لازم برای تعالی روحی نسل جوان جامعه فراهم شود، گفت: سیره نبوی بهترین الگو برای تعالی و سعادت نسل جوان است.
حجت الاسلام صمدي آملي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، حجت الاسلام داود صمدی آملی، استاد حوزه و دانشگاه امروز در مراسم بزرگداشت مبعث پیامبر گرامی اسلام که در مسجد حضرت اباالفضل(ع) اسپه کلای آمل برگزار شد، گفت: بعثت و همه شئونی که درباره انبیاء عظام به خصوص حضرت محمد(ص) و در ادامه خط انسانی در مورد مقامات ائمه(ع) به ما این همه حقایق را فرمودند برای این است که می خواهند ظرفیت را تبیین کنند.

 

وی، ادامه داد: تبیین ظرفیت برای آن بود تا هیچ کس نگوید این مقامات اختصاص به آن بزرگواران دارد و مرتبط به شخص یا اشخاصی خاص است.

 

حجت الاسلام صمدی آملی با بیان این که آن چه که در مورد مقامات انبیا و اولیای الهی به خصوص پیامبر گرامی اسلام و آل او مطرح فرمودند در حقیقت دارند ظرفیت انسانی را برای ما تبیین می کنند که انسان باید در تلاش تا از فرصت های زندگی خود به بهترین نحو ممکن استفاده کند.

 

شاگرد آیت الله حسن زاده آملی، تصریح کرد: وقتی قرآن تلاوت می کنیم اگر خطاب یا ایها الذین امنو بود معلوم است ما را خداوند منان به طور مستقیم خطاب می کند که به همین دلیل به ما فرمودند پس از خواندن این کلمات لبیک بگویید که جواب حضرت حق را دارید ادا می کنید.

 

استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که یک دوره در محضر قرآن تشرف داشته و قرآن را به صورت موضوعی دوره ای قرائت کنید که این امر را بزرگان به ما پیشنهاد دادند، تصریح کرد: در تلاوت های قرآنی هر جا که خطاب به ما تحت عنوان یاایها الذین امنو شده است را باید استخراج کنیم و ببینیم به دنبال خطاب به ما القا شود و به این القاها توجه داشته باشیم و موضوع آن را برای خود به عنوان دستورالعمل انسان سازی قرار دهیم.

 

وی با اشاره به این که در روز مبعث باید حضرت خدیجه(س) را تکریم کنیم، بیان داشت: اگر زن مرد را همراهی نکند هیچ کدام نمی توانند مقامات عالیه را کسب کنند و همه بزرگواران ما که از غیر عصمت ولی در مسیر عصمت به مقامات دست یافتند همسرانشان بهترین همکاری را با آنان داشتند.

 

حجت الاسلام صمدی آملی با تاکید بر این که حضرت خدیجه(س) جزو پنج زن اختصاصی نظام هستی است، گفت: این زن یک کلمه از پیامبر چیزی نخواست و تنها یک خواسته از پیامبر داشت و این بود که اگر من از دنیا رفتم دشداشه خود را کفن من قرار بده و خواهش دیگری ندارم.

 

شاگرد آیت الله حسن زاده آملی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که زمینه لازم برای تعالی روحی نسل جوان جامعه فراهم شود، ادامه داد: پدران و مادران وظیفه دارند که اگر فرزندان میل و ذوق به تعالی روحی دارند و می خواهند در مسیر خودسازی گام بردارند باید زمینه های لازم را برای آنان فراهم کنند.

 

وی، تصریح کرد: اگر مردی در مسیر خودسازی کسب و کار دارد زن باید با او همراهی داشته و از بعضی حقوق طبیعی خود بگذرد که این رفتار باید متقابل باشد./1314/پ202/ب

ارسال نظرات