15 هزار زائر آذربایجان غربی به مرقد امام خمینی اعزام می شوند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا ارومیه، سرهنگ جلیل وحیدی، معاون هماهنگ کننده سپاه شهداء آذربایجان غربی امروز در جلسه سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی با اشاره به برنامه های ستاد بزرگداشت رحلت امام خمینی (ره) گفت: این ستاد برنامه های خود را به دو شکل مراسمات ایام ارتحال امام خمینی (ره) و 15 خرداد و همچنین مراسمات اعزام زائران مرقد رهبر کبیر انقلاب طرح ریزی کرده است.
وی با بیان سهمیه آذربایجان غربی برای اعزام زائر به مرقد امام خمینی (ره) گفت: با توجه به استقبال مردم در سال گذشته پیش بینی می شود اعزام زائر به 15 هزار نفر برسد.
سرهنگ وحیدی افزود: این تعداد زائر با 375 اتوبوس از شهرها و مناطق مختلف آذربایجان غربی راهی مرقد امام خمینی (ره) می شوند.
معاون هماهنگ گننده سپاه شهداء آذربایجان غربی با تأکید بر توجه به بهداشت، امنیت و ایمنی زائران خاطرنشان کرد: بر همین اساس متولی پایگاه های ایمنی و امنیتی موظف به تهیه 500 بیمه بی نام برای زائران هستند.
وی در ادامه ضمن قدردانی از عملکرد مسؤولان اعزام راهیان نور ایام نوروز، اظهار داشت: در اعزام راهیان نور ایام نوروز دستگاهها متمایز از سالهای قبل عمل کردند به گونه ای که آذربایجان غربی بعد از تهران بزرگ دومین استان موفق در اعزام زائر راهیان نور معرفی شد.
علیرضا رادفر، معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان غربی نیز در این جلسه اظهار کرد: شخصیت حضرت امام راحل به گونه ای بود که در بعد زمانی که فرهنگ ها تنها غربی و شرقی عنوان می شد با دیدگاهی دینی و حاکمیت اسلامی به جامعه و با اعتماد به مردم این انقلاب عظیم را برپا کرد.
رادفر با اشاره به تعداد زائران شهر ارومیه، تصریح کرد: تعداد 3 هزار و 850 زائر از ارومیه به سوی مرقد امام خمینی (ره) اعزام خواهند شد.
دبیر آمر به معروف و ناهی از منکر در ارومیه تجلیل شد
با حضور مسؤول دفتر بسیج خواهران ناحیه مقاومت بسیج سپاه ارومیه و فرمانده حوزه 5 عفاف خواهران شهرستان از حمیرا پاکرو، دبیر ورزش آمر به معروف و ناهی از منکر تجلیل شد.
طی این مراسم مسؤول دفتر بسیج خواهران ناحیه سپاه ارومیه از بانوی امر به معروف و نهی از منکر قدردانی کرد و گفت: امر به معروف و نهی از منکر امری مهم و الزامی در جامعه اسلامی است که باید بر گسترش این امر در جامعه اهتمام ورزید.
وی بااشاره به اینکه امروز امر به معروف و نهی منکر در جامعه ما بسیار کمرنگ شده است، افزود: اگر امر به معروف و نهی منکر کم رنگ نبود طلبه ناهی از منکر به شهادت نمی رسید.
پاکرو با بیان اینکه حضرت فاطمه (س)جایگاه بسیار بالایی نزد خداوند و نیز حضرت محمد (ص) داشت اضافه کرد: باید دید که آیا جایگاه و شأن حضرت فاطمه (س) حفظ شده است یا نه؟
وی با بیان اینکه امسال سال فاطمی است، خاطر نشان کرد: بایدتربیت فاطمی و نوع دوستی فاطمی در زندگی ما راه پیدا کند و آن موقع است میتوانیم بگوییم که این بانوی بزرگوار الگوی ما است.
بانوی امر به معروف و نهی از منکر با بیان اینکه اگر در جامعه ای امر به معروف و نهی ازمنکر نباشد مانند بدنی است که استخوان ندارد، گفت: نباید از هوای نفس پیروی کرد، نفس همیشه فرمانده بدی هاست و باید در نظر داشت همه انسان ها دارای هوای نفس هستند.
امام جمعه ارومیه: توجه به نیاز معنوی فرزندان مورد غفلت قرار گرفته است
حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی، امام جمعه ارومیه با حضور در جلسه اولیاء و مربیان دانش اموزان ناحیه یک ارومیه با اشاره به شش مسئله تربیتی در آموزه های دین اسلام، افزود: آموزش احکام دینی به کودکان و نوجوانان توسط والدین، پرهیز از غذای حرام، دعاکردن پدر و مادر برای فرزندان قبل و بعد از تولد، تبیین وظایف دینی کودک به وی در هنگامیکه به سن تکلیف می رسد و تکریم وی در این ایام، توجه به دوستیابی کودکان، نصیحت پذیر و موعظه پذیر کردن کودکان از مسائل تربیتی مورد تاکید است.
وی با ابراز تأسف گفت: امروزه والدین بیشتر به خواسته های مادی فرزندانشان توجه دارند و در برخی موارد از نیازهای معنوی آنها غافل شده اند که این امر تربیت فرزندان را با مشکل مواجه کرده است.
حجت الاسلام والمسلمین قریشی اظهار کرد: سرمایه گذاری برای آموزش احکام دینی به فرزندانمان را فراموش کردیم و این مساله مهم مورد غفلت خانواده ها واقع شده است.
امام جمعه با تأکید بر سیرکردن فرزندانمان با روزی حلال اذعان داشت: تربیت افرادی که غذای حلال نمی خورند بسیار دشوار است بنابراین باید دقت کنیم که در آمد ما و غذایی که برای فرزندانمان مهیا می کنیم چه گونه به دست می آید.
وی تصریح کرد: خانواده ها نباید فراموش کنند که پرهیز از غذای حرام و خوراندن آن به فرزندان از جمله وظایف پدران و مادران در قبال فرزندان است.
حجت الاسلام والمسلمین قریشی ضمن این که دعای پدر و مادر در حق فرزندان را بسیار ارزشمند خواند، نفرین پدر و مادر برای فرزندان را کاری نکوهیده و ناپسند شمرد که در تربیت فرزندان مؤثر است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با اشاره به این که باید سن تکلیف و بلوغ دینی کودکان با ارزش شمرده شود، خاطرنشان کرد: خانواده ها می توانند روزی که فزرندانشلان به سن تکلیف می رسند برای انها جشن تکلیف و تولد بگیرند تا حس تکلیف و بزرگ شدن و ارزش دادن به آنها در درونشان تقویت شود.
گفتنی است، جلسه اولیاء و مربیان دانش آموزان آموزش و پرورش ناحیه یک ارومیه با حضور مسؤولان آموزش و پرورش و نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی در سالن دبستان نیلوفر ارومیه برگزار شد.
حضور 300 نماز یاور در جمع معتکفان آذربایجان غربی
علی بوستانی، مسؤول فرهنگی ستاد اقامه نماز آذربایجان غربی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ارومیه با تبیین طرح نماز یاوران گفت: این طرح با هدف گسترش و تعمیق مبانی نماز به عنوان مهم ترین فریضه دینی در جامعه با مشارکت سازمان های مردم نهاد اجرا می شود.
وی تصریح کرد: این طرح با هدف استفاده از نیروهای مردمی و سمن ها در ترویج فرهنگ نماز و اجرایی کردن مؤلفه های فرهنگ دینی با تأکید بر اقامه نماز اجرا می شود.
بوستانی ادامه داد: اقدامات اولیه این طرح با فراخوانی سمن ها و هیئت های مذهبی فعال فرهنگی و دینی آغاز و نفرات برتر و نخبه در اجرای عملیاتی طرح های فرهنگی مرتبط با اقامه نماز برای تشکیل کمیته های مربوطه عضوگیری می شوند.
وی گفت: هسته اولیه این طرح را نه نفر از فعالان عرصه های فرهنگی، دینی و اجتماعی فعال در سمن ها تشکیل می دهند و این افراد مسؤول تشکیل کمیته های هفت گانه برای ارائه طرح ها و برنامه های کاربردی خواهند شد.
مسؤول فرهنگی ستاد اقامه نماز آذربایجان غربی اظهار کرد: در راستای تبلیغ فرهنگ نماز و همچنین یارگیری قریب به 300 نفر نماز یاور در مراسم های اعتکاف استان حضور می یابند.
وی با اشاره به توزیع فرم های نماز یاور در بین معتکفان خبر داد و گفت: علاقه مندان با تکمیل فرم ها می توانند به عنوان نماز یاور ستاد اقامه نماز را در اجرای طرح های ترویج نماز کمک کنند.
بوستانی به تشکیل میزگردهایی حاوی کتب با محتوای نماز در محل های برگزاری اعتکاف اشاره کرد و گفت: در مساجد مجری مراسم معنوی اعتکاف این میزگردها به مدت سه روز برای مطالعه نماز و همچنین بحث و گفت و گوی معتکفین در این رابطه آماده شده است.
مسؤول فرهنگی ستاد اقامه نماز آذربایجان غربی با بیان این که مبلغان اعزامی ویژه نماز در جمع معتکفان حاضر می شوند، گفت: ابن مبلغان با تشکیل حلقه های نماز به سؤالات و شبهات معتکفان در خصوص اقامه نماز پاسخ می دهند.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت های فرهنگی و آموزشی این ستاد در راستای اشاعه فرهنگ نماز در استان افزود: امسال 12 عنوان برنامه در طرح های تبلیغی و آموزشی در سراسر استان اجرا می شود.
مسؤول فرهنگی ستاد اقامه نماز آذربایجان غربی تصریح کرد: سال گذشته پنج دوره آموزشی با موضوع آموزش نماز ویژه مربیان مهدهای کودک در سراسر استان برگزار شد./936/پ203/ب