۲۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۰
کد خبر: ۲۰۲۲۷۴
حجت الاسلام والمسلمین محمدی عراقی:

بزرگ ترین دروغ و خیانت القای وابستگی حل مشکلات کشور به مذاکره است

خبرگزای رسا ـ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر این که حل مشکلات کشور در گرو مذاکره و برقراری ارتباط با آمریکا نیست، گفت: القای این تصور به جامعه بزرگترین دروغ و خیانت است.
حجت الاسلام محمدي عراقي حجت الاسلام محمدي عراقي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین محمود محمدی عراقی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر روز پنج شنبه در مدرسه فضیه درباره مذاکرات هسته ای، اظهار داشت: آنهایی که این تصور را القا می کنند که اگر مذاکرات ما پیش برود و با آمریکا رابطه برقرار کنیم مشکلات کشور برطرف می شود، بزرگ ترین خیانت را به مصالح کشور می کنند.

 

وی افزود: نمی خواهم در مورد کسی قضاوت کنم؛ ما به رییس جمهور، وزارت امور خارجه وتیم مذاکره کننده به پیروی از رهبر معظم انقلاب کمال اطمینان و اعتماد را داریم اما اگر هر رسانه و مسؤولی که به گونه ای از مذاکرات حرف بزند که اقتصاد و رفع مشکلات معیشتی مردم در گرو آن است، بزرگ ترین دروغ را گفته است.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی وضعیت کنونی مصر را شاهد بر مدعای خویش دانست و گفت: مصر در زمان انور سادات و مبارک بهترین رابطه را با آمریکا داشت، قرار داد ننگین کمپ دیوید را با اسرائیل امضا کرد اما آمریکایی ها ذره ذره به آنها گندم صادر می کرد تا مبادا ارتش مصر هوس کند در برابر آمریکا ایستادگی کند.

 

حجت الاسلام والمسلمین محمدی عراقی افزود: آمریکا شاید برخی مشکلات آنان را حل کرده باشند اما وابستگی را نیز به آنان تحمیل کرده است؛ یک استاد مصری 7 سال پیش می گفت ذخیره گندم ارتش مصر برای دو ماه کفایت نمی کند یعنی آمریکا به گونه ای با آنها برخورد می کند که برای دو ماه بعد محتاج آمریکا باشند.

 

وی ادامه داد: شرایطی برای این کشور پیش آمد که یک نفر مصری در صف نانوایی کشته شد و عنوان سرمقاله برخی روزنامه های عربی«بحران قرص نان» بود؛ آمریکا کاری می کند که واردات گندم از آنجا به صرفه تر از تولید کشاورزان داخلی باشد تا کم کم نان مردم وابسته به آمریکا شود.

 

وی در توضیح ارتباط اقتصاد با فرهنگ، گفت: این واقعیتی است که ایران رتبه اول را در دور ریختن مواد غذایی و نان در دنیا دارد، اطلاعات جهانی می گوید تولید زباله های مواد غذایی کشورما 2 برابر متوسط جهانی است؛ همچنین رتبه اول را در هدر دادن انرژی دارد، مصرف انرژی ما نزدیک به مصرف کشور چین با 5/1 میلیارد نفر جمعیت است؛ آیا اینها ریشه فرهنگی ندارد؟ چرا اینقدر اسراف وجود دارد؟

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ابراز داشت: اگر مردم ایران عزم کنند که حتی یک قطعه نان و یک دانه برنج را نیز بیرون نریزند متخصصین امر می گویند در این حالت احتیاجی به واردات گندم نخواهیم داشت و کشور از وابستگی نجات پیدا می کند؛ اقتصاد مقاومتی به زبان ساده یعنی همین.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به آیه«لَئِنْ شَکَرْتُمْ لَأَزِیدَنَّکُمْ وَ لَئِنْ کَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِی لَشَدِیدٌ» گفت: اگر بتوانیم این آیه قرآن را برای مردم به درستی تبیین کنیم تأثیر بسزایی در فرهنگ خواهد گذاشت؛ در گذشته اگر تکه نانی را در زمین پیدا می کردند می بوسیدند و در گوشه ای می گذاشتند که به آن بی احترامی نشود و یا آن را می شستند و میل می کردند، فرهنگ ما این گونه بود اما حالا میلیون ها نان را به زباله می ریزند.

 

وی درباره بحث شیعه و سنی گفت: من به پاکستان و بسیاری از کشوهای شمال آفریقا از مصر تا الجزایر رفته ام؛ غالب اهل سنت به اهل بیت(ع) و معارف ایشان ارادت دارند؛ دشمن سعی دارد جریان افکار جریان تکفیری در میان مسلمانان ترویج دهد و آن را فکر غالب اهل سنت معرفی کند در حالی این گونه نیست؛ باید این واقعیت را در میان همه مسلمانان مطرح کرد تا تحت تأثیر تبلیغات دشمنان قرار نگیرند./928/پ202/ج

 

ارسال نظرات