سودان: ادعای صهیونیست ها کذب محض است
به گزارش سرویس مانیتورینگ خبرگزاری رسا، بی بی سی فارسی در خبری گفت: علاوه بر مقامات ایرانی، مقامات سودانی نیز اتهام ارسال اسلحه برای گروه فلسطینی حماس در غزه را تکذیب کردند.
روز پنجشنبه، 15 اسفند (6 مارس)، حسین امیر عبداللهیان، معاون وزارت خارجه ایران در مورد خبر توقیف کشتی ایرانی حامل اسلحه برای گروه حماس گفته است: "ادعای ارسال کشتی حامل اسلحه از ایران به سوی غزه صحت ندارد."
آقای عبداللهیان گفته است: "اساسا عبور یا حرکت کشتی حامل سلاح از ایران به سوی غزه هیچگونه واقعیت و وجود خارجی ندارد و صرفا مبتنی بر دروغپردازی تکراری و بیپایه صهیونیستهاست."
محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران هم در توئیتر خود نوشته است: "کشتی حامل تسلیحات برای غزه. هم زمان با مبارزه سالانه آیپک علیه ایران! تصادفی حیرت آور یا همان دروغهای ورشکسته!" آیپک یا کمیته آمریکایی-اسرائیلی امور عمومی یک گروه فشار طرفدار رژیم غاصب صهیونیستی در ایالات متحده است.
در غزه، یکی از مقامات حماس نیز ادعای توقیف کشتی حامل اسلحه برای غزه را تکذیب کرد و گفت که آبهای ساحلی غزه تحت نظارت کامل نیروی دریایی ارتش رژیم اسرائیل است و امکان حمل اسلحه از این طریق وجود ندارد. وی گفت که هدف آن رژیم غاصب از وارد کردن این اتهام، توجیه محاصره اقتصادی غزه است.
بی بی سی در ادامه به نقل از یک منبع وزارت امور خارجه سودان افزود: سودان با حمل تسلیحات اسلحه ادعایی اسرائیل ارتباطی ندارد.
به منابع منابع صهیونیستی؛ کشتی ایرانی حامل اسلحه برای حماس در سواحل سودان در دریای سرخ توقیف شد.
قابل ذکر است روزنامه انگلیسی زبان سودان تریبون به نقل از یک مقام ارشد وزارت خارجه آن کشور نوشته است: اسرائیل با دروغپراکنی در صدد توجیه اقدامات مخفیانهای است که هنوز ماهیت آن مشخص نیست.
طی چند سال گذشته، شرق سودان شاهد چند مورد حملات هواپیماهای "ناشناس" بوده که گفته میشود هدف آنها، مقابله با قاچاق اسلحه در این منطقه بوده است. در اکتبر سال 2012، سودان دولت رژیم غاصب را متهم کرد که یک کارخانه اسلحهسازی را در خارطوم، پایتخت، هدف حمله هوایی قرار داده است.
همچنین باید گفت ادعاهای رژیم صهیونیستی در حالی است که این کشتی با پرچم "پاناما" حرکت میکرد و کماندوهای نیروی دریایی اسرائیل در نزدیکی سواحل سودان در دریای سرخ با ورود به کشتی، آن را تصرف کردند./1421/1409/ح