۱۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۴
کد خبر: ۱۹۷۰۷۸
مدیر مدرسه علمیه اباصالح المهدی اصفهان:

برگشت آرامش به زندگی افراد بدون معنویت گرایی امکان پذیر نیست

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام کشکولی با بیان این که انسان هایی که قلوبشان از یاد خدا پر شده، در واقع در حال کامل کردن شخصیت خود هستند، گفت: رسیدن به اطمینان قلبی، بدون ذکر و تذکر، ممکن نمی شود.
حجت الاسلام کريم کشکولي کارشناس مسائل فرهنگي و مذهبي

حجت الاسلام کریم کشکولی، مدیر مدرسه علمیه ابا صالح المهدی(عج) اصفهان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، با بیان صفات اولیاء الله و خصووصیات آنها، گفت: خداوند در قران می فرماید «ألا به ذکر الله تطمئن القلوب»، که در لغت عرب ألا برای آگاهی و تنبیه به کار می رود و ذکر الله متعلق به تطمئن می باشد و تقدم آن برای افاده حصر است و این افاده حصر بدین معناست که فقط با ذکر و یاد خداوند متعال انسان به آرامش می رسد.

وی در ادامه با بیان روایتی از امام علی(ع)، تصریح کرد: امیرالمؤمنین(ع) می فرمایند: «سکوت اولیاء خدا فکر است و کلامشان ذکر است» و مصادیقی این چنین موجب می شود، زندگی انسان تبدیل شود به مصداق عینی ذکر خداوند و افعال انسان سرشار از معنویت شود.

 این استاد حوزه علمیه اصفهان، با بیان این که، انسان هایی که قلوبشان از یاد خدا پر شده، در واقع در حال کامل کردن شخصیت خود هستند، ابراز داشت: این شخصیت کامل موجب می شود، از انسانی که در گذشته بوده است، جلوتر رود و در مرحله بعد به خاطر تجربه شیرین گذشته قدم دومی دیگری برمی دارد.

مدیر مدرسه علمیه ابا صالح المهدی(عج) اصفهان در ادامه افزود: وقتی شخص به تجربه شیرین گام برداشتن به سوی خداوند برسد، دیگر مسائل و پدیده های زندگی روزمره و ماشینی گریبان گیر وی نمی شود، زیرا شخص دنبال کننده هدفی بلندتر از زندگی دنیاست و روزمرگی و زیاده خواهی و امروز و فردا کردن ها نمی توانند او را اسیر خود گردانند و چنین شخصی روزبه روز در حال نزدیک شدن به هدف و مقصود الهی خود است.

حجت الاسلام کشکولی خاطر نشان کرد: انسانی که امروز او با دیروزش متفاوت باشد و هر روز او از دیروزش بهتر باشد، اطمینان قلبی پیدا می کند و البته رسیدن به این اطمینان بدون ذکر و تذکر، ممکن نمی شود و در روایات و آیات قرآن تصریح شده است که، هرجا نام و یاد خداوند باشد انسان به واسطه ایمان خود می تواند از آن نفع ببرد.

وی با اشاره به اهمیت تذکر در رشد انسان ابراز داشت: خداوند در قرآن کریم به پیامبر اکرم(ص)، دستور می دهد که به انسان ها تذکر دهد و یادآوری می کند، که صاحب و مالک دل های انسان ها خداوند است و پیامبر نمی تواند هرکسی را که می پسندد، هدایت کند، بلکه خداوند است که انسان ها را هدایت می کند، البته اشخاصی که قابلیت هدایت را دارند از تذکر پیامبر استفاده می کنند و بهره کامل از تذکر پیامبر خواهند برد.

این استاد حوزه و دانشگاه در پایان با بیان خاطره‌ای از سفر اخیر خود به کشور مالزی تصریح کرد: فطرت پاک و کرامت و فضائل اخلاقی درون همه انسان‌ها وجود دارد و گاهی حتی افرادی بی دین و غیر مسلمان به موجب این پاکی درونی و فضائلی که درون انسان خداوند قرار داده است، توجه خاص و ویژه ای نسبت به کرامات و فضائل اخلاقی دارند./939/ت303/س

 

ارسال نظرات