۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۲
کد خبر: ۱۹۳۵۰۶
عضو گروه فقه سیاسی خبرگان:

حماسه نهم دی بیعت مجدد مردم با ولی فقیه بود

خبرگزاری رسا ـ عضو گروه فقه سیاسی مجلس خبرگان بر پاسداشت حماسه مردمی نهم دی تأکید کرد و گفت: نهم دی نه گفتن مردم به همه دشمنان نظام و و بیعت مجدد با ولی فقیه و نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.
حماسه نهم دي

حجت‌الاسلام مصطفی اسکندری، عضو گروه فقه سیاسی مجلس خبرگان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به فرا رسیدن نهم دی سالروز حماسه ملت ایران در دفاع از ولایت و آرمان‌های امام و شهدا، بر بزرگداشت آن تأکید کرد و گفت: از نهم دی باید به عنوان ایام الله در تاریخ یاد شود.

 

وی با بیان اینکه ایام الله نهم دی از نقاط مختلف برای ما اهمیت دارد و باید نسبت به بزرگداشت آن حساس باشیم، افزود:‌ نهم دی در حقیقت نه گفتن مردم به همه دشمنان نظام و در مقابل آری گفتند و بیعت مجدد مردم با ولی فقیه و نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.

 

عضو گروه فقه سیاسی مجلس خبرگان تصریح کرد: نهم دی نماد مردودی خواص و بصیرت مردم است و افزون بر آن هشداری است به سران نظام و یا افرادی که قبلا جزو سران نظام بودند و تا آینده خواهند بود نسبت به دنیاخواهی و قدرت طلبی اینها که اگر اینطور شد به مقابله با اسلام می‌انجامد.

 

وی گفت: فتنه‌گرانی که به نام اعتراض به نتایج انتخابات کار خود را شروع کردند، از دو نکته غافل بودند، نخستین غفلتی که از سوی فتنه‌گران رخ داد این بود که آیا امکان تقلب در حد 11 میلیون نفر با آن ترکیبی که در وزارت کشور چیده شده بود، در انتخابات وجود داشت یا خیر.

 

حجت‌الاسلام اسکندری با با بیان اینکه اگر معترضان واقعا به نتایج انتخابات اعتراضی داشتند راه پیگیری آن قانون بود اما متأسفانه به جای استفاده از قانون مردم را به خیابان‌ها کشیدند، ابراز کرد: بی‌توجهی به این نکته سبب شد که کسانی که سران فتنه نام گرفتند در حقیقت جا بسا کن دشمن شوند.

 

وی با اشاره به اینکه اعتراضات به نام انتخابات بعدها رنگ و بوی دیگری گرفت و به مقابله با نظام کشیده شد، ادامه داد: شعارهایی که در روز قدس علیه آرمان های نظام دادند و در روز 16 آذر علیه ولایت فقیه و جمهوری اسلامی، نشان‌دهنده فتنه بزرگی بود که هزینه‌های سنگینی را به نظام تحمیل کرد.

 

عضو گروه فقه سیاسی مجلس خبرگان، انتخاب رنگ خاص که تداعی کننده انقلاب های مخملی بود و همچنین رفتارهای تخریبی مانند مقابله با نیروهای انقلاب مانند بسیج و سپاه، حمله به مساجد، حسینیه‌ها و تکایا و تعرض به متدینان را از دیگر عوامل نشان دهنده فتنه 88 برشمرد.

 

وی با اشاره به تدوین قانون اساسی جدید از سوی جنبش سبز، خاطرنشان کرد: این جنبش در قانون خود رسما کلمه قرآن از قسم برای نمایندگان مجلس و ریاست جمهوری را حذف کردند و نوشتند لازم نیست قانون اساسی با اسلام مطابقت داشته باشد و باید با حقوق بشر مطابقت کند.

 

حجت‌الاسلام اسکندری مسأله تعرض نسبت به عاشورا و عزادارن اباعبدالله(ع) و به آتش کشیدن حسینه‌ها را نشان دهنده عناد معترضان به نظام و انقلاب دانست و گفت: همه گروه‌های سلطنت طلب، مارکسیست، مجاهدان خلق و لیبرال‌ها دست به دست هم داده و چنین عملیاتی را علیه نظام انجام دادند.

 

وی در ادامه با اشاره به دادن پست‌های کلیدی در وزارت اقتصاد، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و آموزش و پرورش کشور به برخی فتنه‌گران و یا حامیان فتنه از سوی دولت یازدهم، این اقدام‌ها را همخوان با شعار اعتدال ندانست و گفت: معنای اعتدال اعطای سمت به حامیان فتنه نبود.

 

عضو گروه فقه سیاسی مجلس خبرگان با بیان اینکه عملکرد دولت یازدهم در این زمینه توجیه‌ناپذیر بوده و با شعار اعتدال سازگاری ندارد، تصریح کرد: به امر رهبر معظم انقلاب وظیفه پشتیبان از دولت را داریم، اما اگر احساس شود ارکان دولت به سمت افراط‌گرایان در حرکت است، تذکر خواهیم داد./920/ت302/ج

ارسال نظرات