۰۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۲
کد خبر: ۱۹۳۴۲۴
استاد حوزه علمیه شهرکرد:

پاسداری از دین هدف مردم از خلق حماسه 9 دی بود

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه شهرکرد با بیان این که رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند «راهپیمایی 9 دی شبیه راهپیمایی‌های سال 1357 بود»، گفت: در سال 57 نیز مردم برای حفظ دین به پا خاسته بودند و در حماسه 9 دی نیز هدف مردم چیزی غیر از پاسداری از دین نبوده است.
حجت الاسلام يوسف کريمي
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام یوسف کریمی، استاد حوزه علمیه شهرکرد، ظهر امروز در جمع طلاب مدرسه علمیه امامیه این شهر، با اشاره به حدیثی از امام رضا(ع) اظهار داشت: از حضرت رضا(ع) در خصوص چگونگی تأمین و مصرف هزینه زندگی سؤال شد و ایشان پاسخ دادند: «خرج زندگی خود را بین دو مکروه پیدا کن که خدا اسراف و سخت‌گیری را دوست ندارد»، بنابراین محور اقتصادی زندگی در یک اصل ثابت، بین این دو مکروه نگه داشته می‌شود.
 
وی با تأکید بر پرهیز از اسراف عنوان کرد: مردم معمولا مفهوم و معنای اسراف را در یک معنای خاص فرض می‌کنند، مانند دور نریختن مواد اضافه غذایی اما معنای کلی اسراف فراتر از این موضوع‌های جرئی است چرا که به فرموده حضرت علی(ع) «هر چیزی که بیشتر از ضرورت زندگی مصرف شود، اسراف است»، بر همین اساس خرج کردن بیشتر از شؤون و نیاز فعلی حرام به شمار می‌رود.
 
حجت الاسلام کریمی تصریح کرد: سبک زندگی دینی به معنای استفاده صحیح و در حد نیاز است که جامعه امروز نیاز به مدیریت اسلامی و پیاده کردن قوانین اسلامی دارد، بنابراین باید در مسائل روزمره خانوادگی و مصارف دولتی به پرهیز از اسراف توجه شود.
 
وی با بیان این که باید زندگی اسلامی در مدیریت اجتماعی کشور پیاده شود، ابراز کرد: خداوند مواد مورد نیاز انسان را به ودیعه در اختیار آن‌ها قرار داده و بر وی تأکید کرده که در حد نیاز خود از آن استفاده کنند و در این خصوص نیز امام صادق(ع) فرموده‌اند: «هر که از حد نیاز خود بیشتر مصرف کند، فعل حرام انجام داده است».
 
استاد حوزه علمیه شهرکرد در ادامه با تأکید بر حماسه غرورآفرین 9 دی گفت: هرچند تداعی واقعه عاشورا و اهانت به اهل بیت(ع) غم‌انگیز است، اما حاکمیت روح دینی شهدای کربلا دلیل جمله «ما رأیت الا جمیلا» از بیان حضرت زینب(س) بود که حماسه 9 دی 88 مردم ایران نیز بیانگر تحقق این حاکمیت بر روح آن‌ها است.
 
این مقام مسؤول با اشاره به این که مردم در حماسه 9 دی با اعتماد به رهبری پیروز شدند، تصریح کرد: هرچند عده‌ای در آن زمان شعار جمهوری ایرانی سر دادند و بدین وسیله بعد از نفوذ به سیستم داخلی و پاره کردن عکس امام خمینی(ره)، با سر دادن شعار علیه رهبر امت اسلامی و به آتش کشیدن مراسم عزاداری ابا‌عبدالله الحسین(ع) به دشمنی با دین برخاستند، اما مردم متدین با جواب کوبنده در حماسه 9 دی اقدامات این افراد را سرکوب کردند.
 
وی با بیان این که رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند: «راهپیمایی 9 دی شبیه راهپیمایی‌های سال 1357 بود»، تأکید کرد: در سال 57 نیز مردم برای حفظ دین به پا خاسته بودند و در حماسه 9 دی نیز هدف مردم چیزی غیر از پاسداری از دین نبوده است.
 
مدرس حوزه علمیه خاطرنشان کرد: حماسه 9 دی 88 از بروز جنایت علیه مردم عادی و نابودی دین جلوگیری کرد، بنابراین امیدواریم این حماسه‌ها به قیام حضرت مهدی(عج) متصل شده و در صف یاران ایشان به مبارزه با دشمنان برخیزیم./9457/پ202/س
ارسال نظرات