نگاهی به فعالیت پژوهشی بزرگترین حوزه علمیه خوزستان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام ورناصری، مدیر پژوهشی مدرسه علمیه امام خمینی(ره) اهواز، در نشست پژوهشگران این مدرسه علمیه با حجت الاسلام والمسلمین حاجتی، مدیر حوزه علمیه خوزستان به فعالیت های پژوهشی این مدرسه اشاره کرد و گفت: حمایت و پشتیبانی از پژوهش ها و تحقیقات طلاب، تأثیر دادن فعالیتهای پژوهشی در نمرات پایانی طلاب از این فعالیت ها است.
وی با اشاره به تهیه نشریه الکترونیکی با عنوان « مدرس » اظهار داشت: این نشریه به صورت ماهنامه با کمک پژوهشگران مدرسه علمیه امام خمینی(ره) و هیأت تحریریه منشر خواهد شد.
مدیر پژوهشی مدرسه علمیه امام خمینی(ره) اهواز پرداختن به مسائلی مانند حکومت اسلامی، تربیت اسلامی، فقه اسلامی، فلسفه و منطق، مهدویت و ولایت را از موضوعات این نشریه دانست.
حجت الاسلام ورناصری با اشاره به دوره های آشنایی طلاب مدرسه امام خمینی(ره) با فضای مجازی خاطر نشان کرد: دوره مقدماتی وبلاگ نویسی با شرکت طلاب و با هدف تقویت توان طلاب در تبلیغ و استفاده از ابزار های موجود در فضای اینترنت برگزار شد.
وی با اشاره به استقبال خوب طلاب این مدرسه از دوره وبلاگ نویسی اظهار داشت: در این دوره 36 نفر از طلاب مدرسه در 3 جلسه به استادی حجت الاسلام حمید عباس پور، با مقدمات وبلاگ نویسی و ضرورت آن آشنا شدند.
مدیر پژوهشی مدرسه علمیه امام خمینی(ره) اهواز، به اهمیت آشنایی طلاب با نویسندگی و شیوه های نگارش تحقیق اشاره و تصریح کرد: دوره مقدماتی روش نویسندگی با حضور طلاب پایه های 4 تا 6 مدرسه امام خمینی(ره) به استادی آقای موگهی برگزار شد.
حجت الاسلام ورناصری به فعالیت مرکز تحقیقات رایانه ای مدرسه علمیه امام خمینی(ره) اشاره و خاطر نشان کرد: استفاده رایگان طلاب از اینترنت جهت پژوهش، مشاوره و راهنمایی طلاب در استفاده از فضای مجازی از ویژگی های این مرکز تحقیقاتی است.
مدیر پژوهشی مدرسه علمیه امام خمینی(ره) اهواز، استفاده از آرشیو کتاب های الکترونیکی و نرم افزار های کاربردی دروس حوزوی و علوم انسانی، ایجاد وبلاگ برای متقاضیان تحت دامنه تارنمای مدرسه و پرینت تحقیقات از دیگر مزایای این مرکز تحقیقات رایانه ای است./9464/پ202/س