تقدیر آیت الله حسینی بوشهری از مدرسه علمیه سفیران هدایت حضرت ولی عصر اهواز

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام سید جعفر موسوی، مدیر حوزه علمیه سفیران حضرت ولی عصر(عج) اهواز، پیش از ظهر امروز در نشست خبری با رسانه های استان که در دفتر جنوب غرب خبرگزاری رسا برگزار شد، به تاریخچه تأسیس حوزه علمیه سفیران اشاره کرد و اظهارداشت: در سال 78 پس از سخن رهبر معظم انقلاب مبنی بر وجود خلأ های تبلیغی در حوزه های سنتی، بنا به تأسیس حوزه علمیه سفیران هدایت گرفته شد که پس از قم، خوزستان نخستین استانی بود که اقدام به تأسیس این حوزه کرد.
وی افزود: مدرسه علمیه ولی عصر(عج) اهواز به عنوان نخستین حوزه سفیران هدایت در مهر ماه سال 1380 با حمایت های آیت الله موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان افتتاح و تاکنون 4 حوزه دیگر در مناطق گوناگون استان تأسیس شده است.
حجت الاسلام موسوی تصریح کرد: حوزه علمیه سفیران خوزستان توانسته با سرمایه گذاری در علوم گوناگون و حمایت های چهره های برجسته علمی حوزه های علمیه نتایج مطلوبی را به دست آورد.
مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت حضرت ولی عصر(عج) اهواز درباره ارزیابی حوزه های علیه گفت: از سال 85 تاکنون با استقبال گسترده نمایندگان ولی فقیه در کشور بیش از 60 حوزه علمیه سفیران هدایت به مرکزیت قم تأسیس شده و برای ایجاد رقابت علمی میان آنها سالانه آزمون ارزیابی در 5 مقطع برگزار می شود.
وی ادامه داد: در سال جاری طلبه های حوزه علمیه سفیران خوزستان با حمایت های آیت الله موسوی جزایری و حجت الاسلام والمسلمین حاجتی، مدیر حوزه علمیه خوزستان و تلاش های خود توانستند در 3 مقطع آزمون های ارزیابی مقام نخست کشور را به خود اختصاص دهند.
از 15 نفر برتر کشور، 5 تن اهوازی هستند
حجت الاسلام موسوی با اشاره به امتیاز های کسب شده در این آزمون بیان داشت: در مقطع اول با امتیاز 63/71، در مقطع دوم 31/65 و در مقطع سوم با رتبه 67/58 و با اختلاف بسیار از استان های تهران و کرمان توانستیم در بالاترین سطح این سه مقطع قرار بگیریم و به این شکل حوزه سفیران هدایت خوزستان با اختلاف بسیار زیادی به عنوان حوزه برتر در کشور معرفی شد.
مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت حضرت ولی عصر(عج) اهواز به اسامی طلاب برتر این آزمون اشاره کرد و افزود: در نخستین مقطع میلاد صداقت پور و علی فانی یگانه به صورت مشترک رتبه نخست، در مقطع دوم نفر نخست احسان حیدرزاده و نفر سوم مجتبی چلداوی و در مقطع سوم سید فاضل سجادی از مدرسه علمیه ولی عصر(عج) اهواز در رقابتی سنگین موفق به کسب مقام شدند،در مجموع از 15 رتبه برتر فردی در کشور، 5 رتبه به اهواز و مدرسه ولی عصر اختصاص یافت.
تقدیر آیت الله حسینی بوشهری از مدرسه علمیه سفیران هدایت اهواز
وی تصریح کرد: درپی این موفقیت بزرگ آیت الله حسینی بوشهری و حجت الاسلام والمسلمین نبوی با اعزام هیأتی به خوزستان از تلاش های نماینده ولی فقیه در استان و دست اندر کاران حوزه علمیه ولی عصر(عج) اهواز تقدیر کردند.
حجت الاسلام موسوی ادامه داد: از دلایل کسب این موفقیت بزرگ می توان به برنامه ریزی دقیق، نظارت آموزشی منظم، اجرای طرح طلاب ممتاز و ایجاد انگیزه در بین طلبه ها اشاره کرد.
مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت حضرت ولی عصر(عج) اهواز به عوامل توسعه این حوزه در استان اشاره کرد و اظهارداشت: به توجه به این که آیت الله موسوی جزایری از پیشگامان فعالیت های علمی و فرهنگی کشور بوده و بر خلأ های فرهنگی و تبلیغی استان اشراف دارند تصمیم بر گسترش حوزه علمیه سفیران در حاشیه شهر اهواز و دیگر نقاط استان گرفت.
وی با اعلام این که حوزه علمیه سفیران سدی در مقابل گسترش وهابیت است، تصریح کرد: با گسترش حوزه های علمیه سفیران در حاشیه شهر اهواز توانستیم به بسیاری از شبهات و هجمه های وهابیت پاسخ دهیم.
استاد حوزه علمیه درباره وجود برخی از خلأ های آموزشی در حوزه علمیه سنتی گفت: خلأ های آموزشی موجود در حوزه های علمیه سنتی همچون تفسیر قرآن سبب شد تا حوزه علمیه سفیران هدایت تفسیر جزء 15 از قرآن را در سطح 2 و 15جزء دیگر را نیز در سطح 3 به طلبه ها آموزش دهد.
حجت الاسلام موسوی وجود سرفصل های جدید آموزشی با توجه نیاز جامعه را از نقاط قوت حوزه علمیه سفیران هدایت عنوان کرد و گفت: حوزه علمیه سفیران به مباحث دیگری همچون جامعه شناسی، روانشناسی، پاسخ گویی به شبهات،مشاوره،روش کلاسداری، روش تدریس، روش تحلیل سیاسی، فرق و مذاهب، سخنوری و خطابه نیز می پردازد که خوزستان در زمینه خطابه و سخنوری پس از قم به عنوان دومین استان شناخته شده است.
وی افزود: این در حالی است که طلبه های این حوزه مباحث فقه و اصول، فلسفه و منطق را نیز با همان کیفیت حوزه های علمیه سنتی آموزش می بینند، که در مجموع در سطح دو 191 واحد آموزشی را سپری می کنند.
مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت حضرت ولی عصر(عج) اهواز تأکید کرد: از اساتید برجسته این حوزه می توان به آیت الله حیدری، حجت الاسلام پاکباز، حجت الاسلام سلیمانی فر و حجت لاسلام بهاء الدینی اشاره کرد.
این استاد حوزه علمیه به آموزش طلاب در مقطع سطح 3 اشاره کرد و بیان داشت: کیفیت آموزشی در حوزه های سفیران خوزستان سبب شده تا این استان پس از قم دومین استانی باشد که در مقطع سطح 3 طلبه بپذیرد.
حجت الاسلام موسوی افزود: حوزه علمیه سفیران هدایت خوزستان اکنون 500 طلبه در حال تحصیل و 300 فارغ التحصیل دارد.
وی ادامه داد: در سال گذشته توانستیم به کمک 30 استاد، 2400 ساعت آموزش در قالب 1750 کلاس به طلبه های این حوزه ارائه کنیم.
مدیر حوزه علمیه سفیران حضرت ولی عصر(عج) اهواز با اشاره به فعالیت های پژوهشی حوزه علمیه سفیران خوزستان گفت: مقاله نویسی و پژوهش محوری یکی از محورهای مهم در سفیران هدایت است، پایان نامه که در حوزه های سنتی مرسوم نیز به عنوان یکی از سر فصل های دروس سطح 2 حوزه سفیران است که طلبه ها باید پس از پایان دوره تحصیل پنج ساله، پایان نامه خود را ارائه دهند.
حجت الاسلام موسوی به حضور پایان نامه ها و مقالات طلبه های این حوزه در جشنواره های گوناگون کشوری اشاره کرد و افزود: بسیاری از مقالات و پایان نامه های طلاب این حوزه در جشنواره های گوناگون کشوری حضور یافته و تعدادی نیز به عنوان مقاله برتر شناخته شده اند.
وی یادآور شد: در مقوله تهذیب نیز فعالیت خوبی صورت می گیرد، درس های اخلاق به صورت مستمر برگزار می شود، کلیپ های موعظه ها و نصایح بزرگان اخلاق نیز برای طلاب سفیران پخش می شود تا از این رهگذر به تزکیه نفس بیشتر پرداخته شود.
مدیر حوزه علمیه سفیران حضرت ولی عصر(عج) اهواز به فعالیت حوزه در زمینه نقد فیلم های هالیووی اشاره کرد و گفت: در این زمینه و در راستای فرقه های انحرافی به ویژه شیطان پرستی کار ویژه ای از سوی یکی از طلاب این مدرسه صورت گرفته و در جاهای مختلف نیز تدریس داشته اند که بنا است نتیجه این تحقیقات و فعالیت ها به صورت کتاب چاپ شود.
وی تصریح کرد: از ویژگی بارز طلبه های حوزه علمیه سفیران، روحیه جهادی بودن آنها است که در همه جوانب زندگی از آن استفاده می کنند.
حجت الاسلام موسوی اظهار داشت: تبلیغ مهم ترین خواست سفیران هدایت از طلاب این مدارس است، این افراد پس از گذراندن دوره تحصیل پنج ساله، به مناطق محروم اعزام شده و مسائل فرهنگی را ترویج میدهند و تاکنون 200 طلبه در حال گذراندن تعهد تبلیغی هستند که البته طلاب نخبه از قاعده این تعهد خارج هستند و برنامه های ویژه ای برای آنان طراحی می شود که تحصیل در مقطع دکتری یکی از این امتیازات آنان است.
وی به درخواست های کشور های گوناگون برای اعزام مبلغ اشاره کرد و بیان داشت: تاکنون به کشورهای سنگال و سوریه اعزام مبلغ داشته ایم واز سایر کشورهای اسلامی نیز دعوت های مختلفی از مبلغان سفیرانی شده است.
مدیر حوزه علمیه سفیران حضرت ولی عصر(عج) اهواز تأکید کرد: همه این موفقیت ها با امکانات بسیار کم حاصل شده است و انتظار می رود تا مسؤولان و خیران محترم در جهت توسعه امکانات حوزه های سفیران هدایت گام بردارند، زیرا حرکت در این راه، حرکت در راستای حفظ دین، گسترش فرهنگ اهل بیت(ع) و پاسداری از اسلام و انقلاب اسلامی است.
وی در پایان به تأسیس حوزه علمیه سفیران هدایت با هدف پوشش مذهبی مناطق محروم اشاره کرد و بیان داشت: هم اکنون در شورای گسترش حوزه های علمیه، 75 درخواست قطعی تاسیس حوزه علمیه سفیران هدایت وجود دارد، اینها نشان از این دارد که این حوزه ها جایگاه خود را یافته اند و به موفقیت رسیده اند.
حجت الاسلام موسوی یادآور شد: این جمله تاریخی آیت الله موسوی جزایری را هم نباید از یاد برد که فرمودند بنده 100 درصد از سفیران هدایت راضی هستم./9462/پ201/غ