برگزاری کارگاه آراستگی مذهبی در اردبیل

حجت الاسلام هاشم بهشتی، معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، گفت: کارگاه آموزشی آراستگی مذهبی در اسلام، ویژه روحانیان به مدت یک روز در اردبیل برگزار می شود.
وی افزود: این کارگاه آموزشی با هدف ارتقای سطح دانش تبلیغی و دینی و افزایش کارآیی تبلیغی ویژه روحانیان مستقر اردبیل برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام بهشتی خاطرنشان کرد: در این کارگاه آموزشی یک روزه، از حجت الاسلام داود کمیجانی، از استادان حوزه علمیه قم برای سخنرانی دعوت شده اند.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی اردبیل تصریح کرد: در کارگاه آموزشی آراستگی مذهبی در اسلام، به دو شکل آراستگی مذهبی یعنی آراستگی ظاهری و آراستگی باطنی از دیدگاه احادیث و روایات، اشاره خواهد شد.
این مسوؤل اظهار داشت: در طول برگزاری این کارگاه آموزشی، جلسات مشاوره و پرسش و پاسخ در خصوص مباحث تبلیغی نیز برگزار می شود./937/پ202/س