تبلیغ دین باید با موعظه حسنه همراه باشد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در گرگان، آیت الله سیدمحمدرضا میبدی، نائب رییس شورای استانی حوزه علمیه گلستان، عصر امروز در دیدار مربیان طرح چهره به چهره در گرگان از مبلغان به عنوان حافظان سنت اسلام و ائمه اطهار(ع) یاد کرد و گفت: همه تلاش تبلیغی مبلغان در جهت ترویج معارف اسلامی و آموزههای قرآنی خلاصه شده است.
وی تبلیغ چهره به چهره را یکی از تأثیرگذارین ترین نوع تبلیغ در ترویج دین مبین اسلام دانست و خاطرنشان کرد: ارتباط چهره به چهره تأثیرگذاری تبلیغ را دو چندان می کند.
مسؤول حوزه علمیه رضویه گرگان، تبلیغ چهره به چهره را روشی مفید و کارآمد در تبلیغ دین و ارزش های اسلامی دانست و تصریح کرد: این شیوه مطابق با سنت و الگوی تاریخی تبلیغ در حوزه است که باید محفوظ بماند و تقویت شود.
آیت الله میبدی با اشاره به این که دشمنان اسلام در کنار استفاده از ابزار نوین تبلیغی از شیوه چهره به چهره نیز برای ترویج فرهنگ منحرف خود در جوامع اسلامی استفاده می کنند، بیان داشت: تبلیغ چهره به چهره به منظور انتقال پیام مؤثرترین عنصر در ایجاد ارتباط فرهنگی است.
استاد اخلاق حوزه علمیه گلستان با اشاره به این که امروز دشمنان اسلام از همه توان خود به منظور تضعیف مبانی دینی در جامعه استفاده می کنند، گفت: وجود هزاران شبکه ماهواره ای ضد دینی و همچنین پایگاه های اینترنتی خطر بزرگی برای ارزش های دینی ما محسوب می شود.
وی با بیان این که رسالت مبلغان دینی در این شرایط بسیار سخت تر از گذشته است، ادامه داد: یک مبلغ باید ارتباط دو سویه خود با نسل جوان را حفظ و تقویت کند.
آیت الله میبدی بر ضرورت توجه به مباحث اخلاقی و رفتاری از سوی خود مبلغان دینی تأکید کرد و گفت: شرط اثربخشی سخنان مبلغان در افراد رعایت این اصول از سوی خودشان است.
مسؤول حوزه علمیه رضویه گرگان با بیان این که یک مبلغ دینی باید در برابر هر گونه ناملایمات احتمالی صعه صدر داشته باشد، تصریح کرد: متانت، آرامش و خلوص نیت نیز باید از دیگر ویژگی های مبلغ باشد.
وی به گسترش برخی شبهات دینی در جامعه اشاره و مسؤولیت مبلغان در پاسخگویی صحیح به این موضوعات را ضروری دانست و گفت: مبلغان باید تقویت جایگاه علمی خود پاسخگوی شبهات دشمنان باشند.
آیت الله میبدی با بیان این که دشمنان با شبهه افکنی در دین تلاش می کنند مردم به ویژه نسل جوان را نسبت به مباحث دینی بدبین کنند، تصریح کرد: روحانیت نباید بگذارد شبهه در دین ایجاد شود.
وی در بخش پایانی سخنان خود با تأکید براین که تبلیغ و دعوت به دینداری باید با موعظه حسنه همراه باشد، خاطرنشان کرد: اگر تبلیغ معارف دینی با اخلاق پسندیده و گشاده رویی باشد به یقین اثرگذار خواهد بود./950/پ201/س