مدیر حوزههای علمیه خواهران:
حوزه هرگز رقیب آموزش و پرورش نبوده است
خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزههای علمیه خواهران بهرهبرداری از دستاوردهای همکاری حوزه و آموزش و پرورش را ضروری دانست و گفت: حوزه رقیب آموزش و پرورش نیست، بلکه همواره برای همگرایی با این نهاد تلاش میکند.
به گزارش خبرگزاری رسا، حجتالاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی در همایش سالانه ستاد همکاریهای حوزههای علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به برخی اظهارنظرهای مطرح شده درباره مباحث دینی، خواستار برطرف شدن شائبههای موضوعاتی مانند مهدویت، عفاف و حجاب شد.
وی در ادامه علت بروز برخی مشکلات را رفتارهای سلیقهای با دین ارزیابی کرد و گفت: مقام معظم رهبری با ابلاغ سیاستهای کلان فرهنگی، مسیر روشنی را پیش روی همگان قرار دادند که این کار، از اظهارنظرها و رفتارهای سلیقهای جلوگیری میکند.
وی گفت: آنچه حوزه به ما یاد داده و ما نیز آن را به نسلهای آینده حوزه منتقل خواهیم کرد، این است که حضور در کسوت روحانیت شغل نیست، بلکه حرکت در مسیر انبیای الهی و انسانسازی است؛ بنابراین این دیدگاه نیز باید در آموزش و پرورش وجود داشته باشد.
مدیر حوزه های علمیه خواهران با تاکید بر این که هیچ گونه رقابتی میان حوزه و نظام به ویژه آموزش و پرورش وجود ندارد، افزود: حوزه همواره برای همگرایی با آموزش و پرورش تلاش بسیاری داشته است؛ اما گاهی این همگرایی، به وسیله برخی عناصر، رقابت تلقی میشد.
وی خطاب به مسئولان آموزش و پرورش، اظهار داشت: اگر قرار است فرهنگ دینی در میان دانشآموزان نهادینه شود با توجه به اینکه حوزههای علمیه متولی دین و میراثدار فرهنگ دینی هستند، باید این همگرایی در میان حوزه و آموزش و پرورش وجود داشته باشد.
حجتالاسلام والمسلمین جمشیدی با تاکید بر لزوم بهرهبرداری از دستاوردهای همکاری این دو نهاد گفت: اگر هماهنگیهای میان حوزه و آموزش و پرورش جنبه قانونی پیدا نماید، در هنگام تغییر مدیران، این همکاری و دستاوردهای آن دستخوش سلایق نخواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت حوزههای در عرصههای خرد و کلان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر بعد از گذشت 34 سال از عمر انقلاب اسلامی، حوزه ظرفیت بزرگی در عرصه اجرایی و کارشناسی به دست آورده است.
عضو جامعه مدرسین حوزه همچنین با اشاره به ظرفیت حوزههای علمیه خواهران، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 120هزار بانوی طلبه دانشآموخته و یا در حال تحصیل وجود دارند که به فرموده مقام معظم رهبری، پدیدهای مبارک است که هزاران دانشمند و فرهیخته زن در علوم مختلف دینی، در جامعه حضور دارند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران با بیان این که بانوان طلبه، الگوهای عملی عفاف و حجاب هستند، یادآور شد: میتوان از ظرفیت این افراد در امر مشاوره، آموزش مفاهیم دینی، تبلیغ، مدیریت، پژوهش و... استفاده کرد
وی به نقش رسانه ها در توسعه همکاری های حوزه و آموزش و پرورش اشاره و تاکید کرد: رسانه ملی باید در تمامی برنامههایی که پیرامون مسایل تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان تولید میشود، از کارشناسان حوزه و آموزش و پرورش استفاده کند./920/د102/ی
ارسال نظرات