خودسازی و تهذیب نفس زمینه ظهور منجی بشریت است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجت الاسلام کریم قیاسی، امام جمعه بیله سوار، امروز در نشست هماهنگی و برنامه ریزی مراسم جشن نیمه شعبان این شهرستان، به اهمیت و فضیلت نیمه شعبان اشاره کرد و گفت: شب نیمه شعبان برترین شب ها بعد از شب قدر است و خداوند متعال در این شب گناهان بندگان خویش را می بخشد.
وی به برپایی مناسب برنامه های جشن اعیاد شعبانیه تاکید کرد و افزود: برپایی برنامه ها و جشن نیمه شعبان باید با انتشار فرهنگ انتظار در جامعه همراه باشد تا با ترویج این فرهنگ عظیم و با خودسازی و تهذیب نفس زمینه ظهور منجی بشریت فراهم شود.
امام جمعه بیله سوار خاطرنشان کرد: انسان منتظر همواره در انتظار تحقق وعده الهی است و به همین جهت رضایت الهی و اخلاق شایسته را در اولویت زندگی خود قرار می دهد.
این استاد حوزه و دانشگاه، امید به آینده را از ویژگی های جامعه منتظر دانست و تصریح کرد: نمود فرهنگ مهدوی در یک جامعه، امید فرج در آن جامعه است.
وی به جایگاه انتظار در بین شیعه و سنی اشاره کرد و گفت: در روایتی از رسول خدا(ص) که هم شیعه و هم سنی آن را نقل کردهاند، آمده است که بالاترین پرستش و عبادت در فرهنگ اسلام انتظار رهایی و فرج است.
حجت الاسلام قیاسی، اظهار داشت: منتظر حقیقی فردی است که دلش را از زنگارهای معاصی پاک کرده و با دلی پاک، در انتظار امام عصر(عج) باشد. /937/پ202/س