آیتالله استادی:
50 آیه قرآن درباره فضائل امام علی است/ ترویج مکتب اهل بیت به مجاهدت روحانیت نیاز دارد
خبرگزاری رسا ـ آیتالله استادی با اشاره به وظایف روحانیت شیعه در شرایط کنونی که حتی به جرم شیعه بودن قبرها را تخریب کرده و افراد را به قتل میرسانند افزود: حوزههای علمیه و طلاب باید با اخلاص و همه توان مکتب تشیع را ترویج کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیتالله رضا استادی، دبیر شورای عالی حوزه های علمیه در گردهمایی ائمه جماعات قم که در مسجد عبداللهی برگزار شد، با اشاره به اینکه دشمنان در مقاطع تاریخی مختلف نسبت به شیعیان توطئههایی داشتهاند، گفت: برخی سعی کردهاند تولد حضرت علی(ع) در خانه کعبه را زیر سوال ببرند در حالیکه این واقعه جزو مسلمات تاریخی به شمار میرود.
تمام مستندات تاریخی ولادت حضرت علی(ع) در خانه کعبه را تأیید میکند
وی با بیان اینکه تمام مستندات تاریخی بر این مبنا هستند که امیرمومنان(ع) شب جمعه 13 رجب در خانه کعبه به دنیا آمد، افزود: فاطمه بنت اسد مادر بزرگوار ایشان هم به صورت تصادفی به آنجا نرفته بود، حاکم نیشابوری در کتاب مستدرک بر صحیحین میگوید«بر اساس اخبار متواتر فاطمه بنت اسد فرزندش را در خانه کعبه به دنیا آورده است».
دبیر شورای عالی حوزه های علمیه اظهار داشت: بسیاری از علمای اهل سنت به این حقیقت معترف هستند و برخی از آنها با وجود دشمنی با اهلبیت(ع) این موضوع را تأیید میکنند.
دشمنان در گذشته با حرف و امروز با عمل به تحریف تاریخ میپردازند
آیتالله استادی در ادامه تصریح کرد: اخیرا اخباری شنیده که در جوف کعبه، آنجا که نشانهای از تولد حضرت علی(ع) بوده را از بین بردهاند در واقع در گذشته با حرف و امروز با عمل به تحریف تاریخ می پردازند.
وی با اشاره به درج فضائل امیرمؤمنان(ع) در کتابهای اهلسنت و طرح این سؤال که چرا همین افراد امامت ایشان را قبول نکرده یا روایاتی که ولایت ایشان را اثبات کند سانسور نکرده اند، خاطرنشان کرد: اراده الهی بر این است که حقایق به صورت کلی کتمان نشوند و به همین دلیل مقدماتی را فراهم میکند که یکی از آنها بیان شدن حقایق از زبان دشمنان است.
امام جمعه قم گفت: گویی خداوند تا حدی جلوی فکر این افراد را گرفته است و آنها به این فکر نبودهاند که اگر تا این حد فضائل علی(ع) را ذکر کنند دیگر هیچ عقل سلیمی نمیتواند قبول کند جمع شدن این همه فضائل در یک فرد با عدم وجود امامت در او سازگار نیست.
وجود 50 آیه در قرآن درباره فضائل و مناقب حضرت علی(ع)
وی با بیان اینکه این یک واقعیت است که شخصی همچون حضرت علی(ع) با آن همه فضائل و نازل شدن 50 آیه درباره ایشان نباید تابع دستورات خلفا باشد، ابراز داشت: این مقدمهای است که خداوند فراهم کرده تا دشمنان خود فضائل امیرمؤمنان(ع) را برشمارند.
دبیر شورای عالی حوزههای علمیه با اشاره به مسائل اساسی اختلاف میان شیعه و اهل تسنن، تصریح کرد: سخن ما بر اساس مباحث منطقی استوار است و باید همواره مطرح شود ولی حرف طرف مقابل حتی با عقل هم سازگار نیست که امیدواریم روزی همه مسلمانان متوجه این حقایق شوند.
وی اظهار داشت: فخر رازی در کتاب خود آورده است که چگونه میشود که پیامبر اکرم(ص) در امور مستحبی دهها دستور داده و در جزئیترین مسائل زندگی وارد شده است اما در امر ولایت و سرپرستی امت که بسیار مهم و خطیر است هیچگونه برنامه و دستوری نداشته است.
تمام اصول مورد قبول شیعه با فطرت آدمی سازگار است
آیتالله استادی با بیان این مطلب که چگونه است ابوبکر پس از سه سال خلافت جانشینی برای خود تعیین کرد، اما پیامبر اکرم(ص) این کار را برای بعد از خود انجام نداد، خاطرنشان کرد: دلایل شیعه بسیار منطقی است و اگر با انصاف در مجامع علمی مورد بررسی قرار گیرد به یقین از سوی همگان مورد پذیرش واقع میشود چون تمام اصول مورد قبول شیعه با فطرت آدمی سازگار است.
حوزههای علمیه و طلاب با اخلاص و همه توان مکتب تشیع را ترویج کنند
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وظایف روحانیت شیعه در شرایط کنونی که حتی به جرم شیعه بودن قبرها را تخریب کرده و افراد را به قتل میرسانند، افزود: حوزههای علمیه و طلاب باید با اخلاص و همه توان مکتب تشیع را ترویج کنند و در مجالس و مساجد، مطالب مربوط به اهل بیت(ع) را به خوبی بیان کنند و در این زمینه باید مطالعه داشته باشند و پاسخ شبهات را به خوبی بدانند.
امام جمعه قم با بیان اینکه روحانیان در مسیر تبلیغ دین باید پایدار و محکم باشند، تصریح کرد: امروز به برکت ولایت و نظام اسلامی باید فرصت را غنیمت شمرد و وظایف را به درستی و به صورت صحیح انجام داد.
گره خوردن کار تبلیغ دین با مادیات مشکلات بسیاری را به دنبال دارد
وی افزود: درست است که زندگی طلاب هم باید اداره شود و به هر نحو اداره میشود اما اگر کار تبلیغ دین با مادیات گره بخورد مشکلاتی بسیاری را به دنبال دارد.
آیتالله استادی با اشاره به این که بسیاری از مبلغان در مناطق دور افتاده و به دور از چشمداشتهای مادی رسالت خود را انجام میدهند، گفت: این افراد میدانند که کار و تلاششان در ادامه رسالت انبیای الهی است و به یقین از اجری مضاعف برخوردار میشوند.
خلوص نیت، تحمل مشکلات و فداکاری در راه تبلیغ دین ضروری است
وی در پایان خلوص نیت، تحمل مشکلات و فداکاری در راه تبلیغ دین را امری ضروری دانست و ادامه داد: چگونگی استفاده از عمر، جوانی، مال و ثروت و محبت نسبت به اهلبیت(ع) از جمله سؤالاتی است که در روز قیامت از انسان میشود.
دبیر شورای عالی حوزههای علمیه با بیان اینکه همگان باید نسبت به روز قیامت و انجام وظایف توجه داشته باشند، اظهار داشت: همه افراد باید وظایف و کارهای خود را به درستی انجام دهند و در این میان روحانیان وظیفه سنگینتری نسبت به دیگران دارند./907/پ201/ج
ارسال نظرات