۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۲
کد خبر: ۱۶۴۷۹۱
در مدرسه فیضیه برگزار شد؛

تجمع بزرگ حوزویان در اعتراض به هتک حرمت مرقد حجربن‌عدی

خبرگزاری رسا ـ تجمع بزرگ حوزویان در اعتراض به هتک حرمت به حجربن‌عدی صحابی امیرالمؤمنین(ع) با حضور علما، شخصیت های حوزوی و طلاب و روحانیان در مدرسه علمیه فیضیه قم برگزار شد.
تجمع بزرگ حوزويان در مدرسه فيضيه قم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، تجمع بزرگ حوزویان در اعتراض به هتک حرمت مرقد حجربن‌عدی صحابی امیرالمومنین(ع) پیش از ظهر امروز با حضور علما، فضلا و طلاب حوزه علمیه قم در مدرسه فیضیه برگزار شد.

این تجمع اعتراض‌آمیز با حضور آیات رضا استادی، سیدهاشم حسینی بوشهری، مرتضی مقتدایی، اساتید و شخصیت های حوزوی همراه بود.

طلاب و روحانیان حاضر در این تجمع با سردادن شعارهای« الله اکبر، لا اله الا الله محمد رسول‌الله، آمریکا عدوالله، اسرائیل عدوالله، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر صهیونیست، هیهات منا الذله و وای اگر خامنه‌ای حکم جهادم دهد ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد» جنایات گروه‌های وهابی در سوریه را محکوم کردند.

همچنین در ادامه این مراسم پیام حضرات آیات لطف‌الله صافی گلپایگانی و ناصر مکارم شیرازی درمحکومیت هتک حرمت اخیر قرائت شد.

بر اساس این گزارش در این مراسم آیت‌الله رضا استادی، امام جمعه قم سکوت مجامع بین‌المللی را در این‌گونه جنایات ناروا خواند و گفت: مجامع جهانی در اعتراض به اعدام یک مجرم در ایران اسلامی جنجال‌های فراوانی به راه می‌اندازند اما در برابر کشتار مسلمانان سکوت کرده و آبروی خود را برده‌اند.

وی افزود: رسانه‌های بین‌المللی که خود مزدوران دشمن هستند با کتمان حقایق سوریه، عراق و بحرین در این جنایت دست دارند، آنان حتی اجازه فعالیت رسانه‌های اسلامی را در این مناطق نمی‌دهند.

امام جمعه قم در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: در طول چهارده قرن مقبره‌های مختلفی از شخصیت‌های اسلامی در کشورهای سنی‌نشین وجود داشته اما علمای اهل‌سنت به آن اعتراض نکرده‌‌اند.

وی با درخواست از علمای اسلام مبنی بر محکوم کردن گروه تکفیری وهابی گفت: فتوای تخریب قبور ائمه(ع) از سوی گروه خاصی در جهل و نادانی صادر شده است و علمای اسلام وظیفه خود را در این زمینه انجام دهند.

گزارش خبرگزاری رسا حاکی است، در پی هتک حرمت مرقد شریف حجربن عدی و نبش قبر ایشان از سوی تروریست های تکفیری در سوریه، مراجع تقلید، علما و حوزه های علمیه دروس روز شنبه خود را تعطیل و در بیانیه های جداگانه این جنایت را محکوم کردند.

همچنین در این مراسم، شیخ خلیل شاوی خطیب مسجد کواکبی شهر حلب سوریه و شیخ مصطفی اسماعیل خطیب مسجد طرطوس سوریه سخنرانی کردند و جنایات گروه‌های هتاک به مقبره حجر‌بن‌عدی را شرم‌آور و غیراسلامی خواندند./914/پ202/ج

ارسال نظرات