۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۸:۲۶
کد خبر: ۱۶۳۷۰۲
تولیت آستان مقدس قم:

خدمت به خاندان شهیدان میراث فاطمی است

خبرگزاری رسا ـ تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) گفت: خدمت به خانواده معظم شهیدان میراثی است فاطمی و افتخاری است که نصیب خدمت گزاران به ایثارگران می شود.
حجت‌الاسلام والمسلمين سعيدي
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد سعیدی، تولیت آستان مقدس قم، در دیدار مدیرکل و اعضای شورای معاونان بنیاد شهید قم، خطاب به پرسنل بنیاد شهید، افزود: شما خادمان به خاندان شهدا پیرو حضرت زهرا(س) و اهل‌بیت(ع) در این مسیر هستید.
وی ادامه داد: ضروری است تا با الهام‌گیری از قرآن و سیره اهل بیت(س) و به ویژه با بررسی واقعه کربلا آیین‌نامه معنوی در تکریم شهدا و خانواده شهدا تهیه و بررسی شود.
تولیت آستان مقدس قم با تأکید بر این‌که خانواده‌های شهیدان در متن جامعه حضور دارند، ادامه داد: انتصاب به خانواده شهدا امتیاز مضاعفی است و باید شأن و منزلتشان حفظ شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی با بیان این‌که امسال سال فاطمی است، گفت: حضرت زهرا(س) در حماسه سیاسی و اقتصادی الگوی ما است.
وی ادامه داد: آن حضرت با خطبه‌ای که در دفاع از ولایت داشت، نشان داد که چگونه در آن شرایط خفقان و انحراف در برابر دشمنان و مشرکان باید ایستاد و در بحث فدک حماسه اقتصادی وی در خطبه فدکیه و حمایت از جامعه اسلامی و اهداف اسلام را دنبال می‌کرد.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران قم نیز در این دیدار گفت: بنیاد شهید استان قم مفتخر به خدمت به حدود 31 هزار نفر از بانوان ایثارگر اعم از مادران و همسران و دختران شهدا و ایثارگران است.
محمد کاظم پورامینی افزود: تلاش داریم تا به اقتضای نیاز جامعه هدف خدمات را ارایه کنیم و با توجه به کهولت سن مادران و همسران در مسیر سلامت آنها گام بر می‌داریم./907/د102/ی
ارسال نظرات