۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۷
کد خبر: ۱۶۲۹۳۶
مدیر مدرسه علمیه باقرالعلوم تهران:

حضور حداکثری مردم در گرو اعتمادسازی مسؤولان است

خبرگزاری رسا ـ مدیر مدرسه علمیه باقرالعلوم(ع) گفت: دشمن تمام تلاش خود را در دو بخش اقتصاد و سیاست بکار می‌برد تا در اقتصاد مردم را فلج کند و از این طریق حضور مردم را در دفاع از انقلاب اسلامی کمرنگ کند.
حوزه علميه باقرالعلوم(ع)

حجت‌الاسلام سیدحبیب‌الله مهدوی، مدیر مدرسه علمیه باقرالعلوم(ع) تهران با اشاره به این‌که هم بخش سیاست و هم اقتصاد از مباحث روز و اهرم فشار دشمن در مقابله با جمهوری اسلامی است، گفت: دشمن تمام تلاش خود را در این دو بخش متمرکز کرده است تا در اقتصاد، مردم را فلج کند و از این طریق حضور مردم را در دفاع از انقلاب اسلامی کمرنگ کند.

وی با اشاره به این که در همه عرصه‌ها از جمله انتخابات به حضور حداکثری مردم نیازمندیم، اظهار داشت: از این جهت امسال سال سرنوشت‌سازی است و حضور مردم در پای صندوق‌های رای این انقلاب را تثبیت می‌کند و این حماسه پیوند دوباره مردم با رهبری و آرمان‌های امام راحل است. 

حجت الاسلام مهدوی همچنین با اشاره به توطئه دشمنان برای اخلال در نظام جمهوری اسلامی اظهار داشت: تک‌تک آحاد جامعه باید احساس مسئولیت داشته باشند و توطئه دشمنان را بشناسند و با پیروی از بیانات مقام معظم رهبری حماسه‌ساز شوند. البته مسؤولان باید بیشتر از همه در عمل به شعار حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی احساس مسؤولیت کنند که قطعا مسؤولان و سران نظام اگر دقت بیشتری داشته باشند و اعتماد مردم را جلب کنند می‌توانند آنها را همراه خود در عمل به این شعار بدانند.

مدیر مدرسه علمیه باقرالعلوم(ع) در ادامه اشاره کرد: نقش بی‌دریغ حوزوی‌ها و مخصوصا حوزه علمیه قم و جامعه مدرسین انکار ناپذیر است و نقش بیدارگری مردم در این دو عرصه را ایفا خواهند کرد و به دلیل این‌که روحانیون بیشتر با مردم سروکار دارند باید در راستای عمل به این شعار فعالیت کنند.

وی همچنین با اشاره به این‌که ما باید به نقاط قوت همه دوره‌های ریاست جمهوری نگاه کنیم و نقاط قوت هر دوره‌ای را ادامه دهیم و نقاط ضعف‌ها را کنار بگذاریم، بیان کرد: پر کاری، ساده زیستی و شجاعت از نقاط قوت دولت کنونی و نقطه ضعف آن هم تن ندادن به قانون در بعضی کارها و استبداد رای است.

حجت‌الاسلام مهدوی در پایان با اشاره به تعدد نامزدها گفت: تعدد نامزدها می‌تواند بیان‌کننده اصل نظام جمهوری باشد که در آن همه آرا و سلیقه‌ها می‌توانند در انتخابات شرکت کنند و این خود یک امتیاز برای نظام جمهوری اسلامی ایران است ولی ضعفی هم که دارد این است که  شناخت این همه نامزد و انتخاب فرد اصلح از میان آنها کمی مشکل است./9591/ت302/ع

ارسال نظرات