۱۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۲۳:۴۱
کد خبر: ۱۵۵۴۸۴
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام:

مدیران کشور مساله اقتصاد را جدی نگرفته اند

خبرگزاری رسا ـ دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به این‌که علما باید در رسیدن به اقتصاد اسلامی دولت را یاری کنند، گفت: ما نگاه اسلامی واقعی به اقتصاد، اخلاق و زندگی داریم، اگر ما اسلام را واقعا وارد زندگی مردم و دولت‌ها، اقتصاد مردمی، دولتی کنیم پیروزی همچون دفاع مقدس شکل می‌گیرد.
دکتز محسن رضايي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام شب گذشته در سلسله نشست‌های استراتژی های کاربردی در دهه پیشرفت و عدالت که در دانشگاه پردیس قم با حضور دانشجویان برگزار شد، به بررسی مناسب ترین مدل اداره کشور در دهه پیشرفت و عدالت پرداخت.

رضایی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درباره پیشرفت گفت: دهه چهارم انقلاب دهه‌ای است که باید به نیازها و دغدغه جامعه پاسخ داد، اگر پیشرفت و عدالت در کشور شکل بگیرد قاعدتا نباید جامعه ما دغدغه داشته باشد، ما باید پیشرفت و عدالت را برای ساختن جامعه مطلوب اسلامی در نظر داشته باشیم.

وی ادامه داد: ما ایستگاه نخست و دوم انقلاب را عبور کردیم و می‌خواهیم وارد ایستگاه سوم انقلاب اسلامی بشویم، ایستگاه نخست انقلاب سیاست بود، ایستگاه دوم نیز قدرت و امنیت و ایستگاه سوم پیشرفت و عدالت است.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌که ایستگاه نخست با پیروزی انقلاب اسلامی حاصل شد، اظهار داشت: ایستگاه نخست که در دست رژیم شاه به صورت استعماری و استبدادی بود پس از پیروزی انقلاب به کلی پاکسازی و بازسازی شد، ایستگاه استبداد، استعمار و شاهنشاهی تبدیل به یک ایستگاه آزادی استقلال و جمهوری اسلامی شد.

وی افزود: پس از این که ما به ایستگاه نخست رسیدیم به سمت قدرت دفاعی و امنیتی حرکت کردیم، چرا که اگر ما سیاست را تأمین می‌کردیم ولی قدرت نداشتیم باید مانند کشور ژاپن تحت سلطه کشور دیگر قرار می‌گرفتیم.

رضایی با بیان این‌که اگر کشوری تنها سیاست داشته باشد ولی قدرت و امنیت نداشته باشد خود سیاست نیز حالت آسیب‌پذیری پیدا می‌کند، خاطرنشان کرد: ما قبل از این که بخواهیم به قدرت دفاعی برسیم دشمنان جنگ تحمیلی را شروع کرده و پنج استان ما را گرفتند، در حقیقت گرفتن پنج استان یک آزمون بسیار مهمی بود که اگر ما می‌توانستیم آن‌ها را آزاد کنیم در واقعا به قدرت جمهوری اسلامی ایران می‌رسیدیم.

تلاش دولت‌ها رسیدن به اقتصاد،‌ زندگی و اخلاق بود

وی اظهار داشت: پس از عبور گذراندن ایستگاه دوم ما به سمت ایستگاه سوم حرکت کردیم و ما الان بیست سال به سمت این ایستگاه در حال حرکت هستیم، دولت سازندگی، دولت جامعه مدنی و دولت عدالت این سه دولت تمام تلاش شان این بود که ما به ایستگاه سوم برسیم و زندگی مطلوب، اقتصاد پیشرفته و اخلاق درست در جامعه به وجود بیاید.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌که راه رسیدن به زندگی مناسب شعار عدالت و پیشرفت است، گفت: اگر ما به ایستگاه سوم برسیم قله‌ها را فتح کردیم، چرا که اگر ما سیاست، امنیت، دفاع، زندگی، اخلاق و اقتصاد را هم داشته باشیم می‌توانیم به پانصد میلیون نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اثر بگذاریم، قله سوم بسیار مهم و کلیدی است، با سیاست و قدرت ما نمی‌توانیم یک قدرت پانصد میلیونی پایدار داشته باشیم و راه رسیدن به ایستگاه سوم شعار عدالت و پیشرفت است.

با پیشرفت مادی تنها به جایی نمی‌رسیم

وی تصریح کرد: به سبب تحریم و تهاجم فرهنگی دشمنان علیه کشور ما برای رسیدن به ایستگاه سوم با یک درگیری ناخواسته روبر شدیم و باید برای رسیدن به این ایستگاه افزون‌بر تلاش تحریم‌ها را نیز کنار بزنیم.

رضایی با اشاره به این‌که پیشرفت هم باید معنوی باشد و هم مادی اظهار داشت: ما با پیشرفت مادی به جایی نمی‌رسیم، ما در زندگی نسبت به سلامت، معیشت مردم و اقتصاد عقب ماندگی جدی داریم.

وی افزود: طرح دشمنان این است که ارزش پول ملی ما را ساقط کنند، حتی دوستان و رقبا در منطقه مایل نیستند ما به ایستگاه سوم برسیم، همه ناراحت هستند که ملت ایران ایستگاه سوم برسد، باید برای اقتصاد، زندگی مردم و اخلاق یک برنامه‌ریزی دقیق واقعی و بدون شعارزدگی داشته باشیم و به سمت جلو حرکت کنیم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌که ما می‌توانیم با استفاده از ظرفیت انسانی یک تحول بزرگ در پیشرفت، زندگی و اخلاق به وجود بیاوریم یاد‌آور شد: من صبح امروز در محضر مقام مقام معظم رهبری بودم ایشان تأکید کردند «ما آنچنان ظرفیت‌ها بزرگ انسانی و مادی داریم که نسبت به بسیاری از کشورها ظرفیت‌ها ما به ویژه ظرفیت‌ها انسانی بیشتر است»، این حرف، حرف کاملا درستی است چرا که 80 درصد ثروت ملل را ثروت غیر فیزیکی تشکیل می‌دهد.

رضایی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری به پیشرفت اقتصادی، گفت: به نظر من مدیران کشور بحث اقتصاد را جدی نگرفتند، چهار سال است که پی در پی رهبر انقلاب شعارهای سال را شعار اقتصاد می‌گویند، دهه را دهه پیشرفت نام‌گذاری کردند و یک سال است که اقتصاد مقاومتی را بیان می‌کنند ولی توجه، بسیج و همت لازم در کشور شکل نگرفته است.

مسیر ما پشت سر رهبر انقلاب است

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با بیان این‌که علما و مراجع باید ما را در رسیدن به اقتصاد اسلامی کمک کنند، خاطرنشان کرد: ما نگاه اسلامی واقعی به اقتصاد، اخلاق و زندگی داریم، اگر ما اسلام را واقعا وارد زندگی مردم و دولت‌ها، اقتصاد مردمی، دولتی کنیم یک حادثه عظیمی مانند انقلاب و پیروزی دفاع مقدس شکل می‌گیرد.

وی ادامه داد: رهبر انقلاب محور اساسی حرکت جامعه هستند، مسیر ما پشت سر رهبر انقلاب است و برای خدمت به ملت ایران باید تمام توان خود را به کار باید بگیریم  و ما برای پیشرفت ملت ایران باید از همه استفاده کنیم.

وی در ادامه به بیان خاطره‌ای پرداخت و گفت: دی ماه سال 57 یک بحث جدی مطرح شد که آیا امام(ره) به ایران بیایند و یا فعلا صبر کنند، آن زمان امام راحل دستور تشکیل شورا انقلاب را داده بودند ولی جلسات به صورت مخفیانه برگزار می‌شد، چرا که رژیم شاه کاملا بر کشور حکومت می‌کرد، امام خمینی(ره) هم دستور داده بودند شورا انقلاب به صورت مخفیانه تشکیل شود و نهضت و قیام را از داخل اداره کند.

وی افزود: شورای انقلاب متشکل از شهید بهشتی، مطهری، مقام معظم رهبری، هاشمی و آیت‌الله‌طالقانی بود، حدود 10 یازده نفر عضو شورای انقلاب بودند که نهضت داخل را در داخل با رهنمودهای امام راحل اداره می‌کرد، دی ماه همان سال جلسه تشکیل شد که اگر امام بیایند در این شرایط ایشان را شهید کنند تمام نهضت از بین می‌رود ما به امام توصیه کنیم که نیایند، با امام خمینی(ره) ظاهرا آیت‌الله بهشتی تماس گرفتند و گفتند ما جمع‌بندی که کردیم شما الان تشریف نیاورید، ما نگران جان شما هستیم ، امام مکثی کردند و فرمودند «خون من از خون ملت ایران رنگین‌تر نیست، من می‌آیم و خونم را در کنار خون مردم تقدیم می‌کنم»./993/پ201/ج

 

ارسال نظرات