۱۰ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۱
کد خبر: ۱۵۴۸۰۱
استاد حوزه و دانشگاه:

حضور روحانیان در ورزشگاه‌ ها سبب انس و ارتباط با جوانان می‌شود

خبرگزاری رسا ـ استاد و پژوهشگر حوزوی گفت: نخستین و مهم‌ترین اثر حضور مبلغان در ورزشگاه‌ها ارتباط مستقیم با جوانان و نزدیک شدن آنان به روحانیت است؛ زمانی که این الفت، پیوند و انس ایجاد می‌شود، بسیاری از ذهنیت‌ها و دیدگاه‌های منفی که رسانه‌های بیگانه ایجاد کرده است، اصلاح خواهد شد.
حضور معاون تبليغ حوزه هاي علميه در ورزشگاه آزادي

حجت‌الاسلام احمد زادهوش، استاد حوزه و دانشگاه، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به حساسیت‌های رسانه‌های داخلی و خارجی به حضور روحانیان در ورزشگاه‌ها گفت: این حساسیت‌ها طبیعی است، چراکه درگذشته، کمتر از این نوع اقدامات تبلیغی صورت گرفته بود و همین امر سبب تعجب و حساسیت رسانه‌ها شده است.

وی در ادامه افزود: در سال‌های گذشته، حضور تبلیغی بعضی از روحانیان جوان در فضاهایی مانند مترو و اجرای برنامه‌های فرهنگی در پارک‌های بزرگ تهران، نوعی شگفتی ایجاد کرد اما به مرور زمان این نوع تبلیغ نیز جای خود را باز کرده و عادی شده است.

این پژوهشگر حوزوی خاطرنشان کرد: هرچند حضور مبلغان در آخرین شهرآورد، نخستین بار حضور روحانیان در مسابقات ملی و ورزشگاه آزادی تهران نبوده اما حضور مبلغان جوان در ورزشگاه‌ها و ارتباط با تماشاگران فوتبال نیز مانند برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی دیگر به مرور زمان عادی می‌شود.

وی تصریح کرد: علت حضور روحانیان در ورزشگاه آزادی، ارتباط و انس با جوانانی بود که عده زیادی از آن‌ها در مساجد و مراسمات مذهبی حضور ندارند؛ ورزشگاه‌ها و مسابقات ورزشی امکان ارتباط با این جوانان و انتقال ارزش‌ها و معارف دینی به آن‌ها را فراهم می‌آورد.

حجت‌الاسلام زادهوش اظهار داشت: این امر پدیده مثبتی است اما باید با نظارت دستگاه‌های تبلیغی و رعایت شؤون حوزه و روحانیت باشد که به‌طور معمول روحانیان جوان این شؤون را رعایت می‌کنند.

وی با اشاره به این‌که نظارت و حمایت دستگاه‌های تبلیغی و رعایت شؤون طلبگی سبب می‌شود که این تبلیغ نیز به فرهنگ تبدیل شود، گفت: تا زمانی که این فرهنگ رسمیت بگیرد، امکان دارد نوسانات زیادی صورت بگیرد.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان آثار و برکات حضور روحانیان در ورزشگاه‌ها تأکید کرد: امکان دارد جوانانی که به علاقه‌مند فعالیت‌های ورزشی هستند از روحانیت، مسجد و مجالس مذهبی دور باشند؛ دوری روحانیت و جوانان از یکدیگر به صلاح جامعه شیعی ما نیست.

وی ادامه داد: نخستین و مهم‌ترین اثر حضور مبلغان در ورزشگاه‌ها ارتباط مستقیم با جوانان و نزدیک شدن آنان به روحانیت است؛ زمانی که این الفت، پیوند و انس ایجاد می‌شود، بسیاری از ذهنیت‌ها و دیدگاه‌های منفی که رسانه‌های بیگانه ایجاد کرده است، اصلاح خواهد شد.

حجت‌الاسلام زادهوش بیان داشت: زمانی که جوانان، رأفت، مهربانی و حسن خلق مبلغان را از نزدیک می‌بینند، بسیاری از تبلیغات‌های سوء دشمن خنثی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: وجود روحانیت در بین جوانان و تماشاگران سبب کم‌رنگ‌تر شدن برخی اتفاقاتی می‌شود که به‌دور از آداب و اخلاق اسلامی است و این امر نیز فضا را فضایی ارزشی می‌کند.

این پژوهشگر حوزوی در پایان گفت: امکان دارد این انس و ارتباطی که در ورزشگاه بین روحانیان و جوانان ایجاد می‌شود، پس از بازی نیز ادامه پیدا کند و آن‌جا وعده‌گاه و نقطه عطفی شود که جوانان با روحانیت و آداب اسلامی انس بگیرند./997/ت302/ن

ارسال نظرات