۰۴ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۵
کد خبر: ۱۵۴۰۷۴
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمان:

وحدت بزرگ‏ترین عامل قدرت هر جامعه است

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمان گفت: ذلت و سرافکندگی و سقوط هر امت در تفرقه و پراکندگی آن نهفته است.
مديرکل تبليغات اسلامي استان کرمان حجت الاسلام مهدي عربپور
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی کرمان، حجت الاسلام مهدی عرب‎پور، گفت: اتحاد و اتفاق بزرگ ترین عامل قدرت و شوکت هر جامعه و امت و دلیل ذلت و سرافکندگی و سقوط هر امت در تفرقه و پراکندگی آن نهفته است.

حجت الاسلام عرب‎پور با گرامی‏داشت هفته وحدت، اظهار داشت: بزرگ ترین دستاورد رسول اکرم (ص) ایجاد الفت و اتحاد در میان مردمی متفرق و پراکنده بود.


وی افزود: مردمی که به واسطه تعصبات جاهلی به جان هم افتاده و در حال سقوط بودند، پیامبر با تعالیم اسلامی همه را متوجه خدای یگانه کرد و امتیازات موهوم از قبیل مال و ثروت و نژاد و رنگ و حسب و نسب و امثال آنها را از میان برداشت و تنها تقوا، علم و مجاهدت را ملاک برتری و فضیلت دانست
.
 
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمان با تأکید بر لزوم وحدت در جامعه و برگزاری باشکوه آیین‏های هفته وحدت، گفت: امروز کشور ما زیر هجمه‏های سیاسی، دینی، فرهنگی و اقتصادی سنگینی است و ما بیش از هر زمانی نیازمند وحدت و حضور مردم مسلمان در صحنه‏های مختلف هستیم.

وی اظهار داشت: فقط دشمنان دین، نظام و کشوراند که از تفرقه و اختلاف سود می‏برند و اگر اتحاد و وحدت قوی در بین مسلمانان جهان وجود داشت، شاهد وقایعی مانند آنچه که امروز در سوریه رخ می‏دهد، نبودیم.


این مقام مسؤول با اشاره به این که عزت و سربلندی و تعالی هر امت در یگانگی و هم‏بستگی آنها است، ابراز داشت: اتحاد و اتفاق بزرگ ترین عامل قدرت و شوکت هر جامعه و امت و در مقابل، ذلت و سرافکندگی و سقوط هر امت در تفرقه و پراکندگی آن نهفته است.


حجت الاسلام مهدی عرب‎پور در پایان، شهید مطهری را یکی از این چهره‏ها و از شیفتگان وحدت اسلامی دانست و گفت: این متفکر بزرگ، راه نجات و سعادت جوامع اسلامی را در وحدت دانسته و می‏گوید: وحدت در جهان بینی، فرهنگ، سابقه تمدن، بینش و منش، معتقدات مذهبی، در پرستش‏ها و نیایش‏ها و در آداب و سنن اجتماعی به خوبی می‏تواند از مسلمین امت واحد بسازد و قدرتی عظیم به وجود آورد که قدرت‏های عظیم جهانی ناچار در برابر آن خضوع نمایند./9701/د102/ب
ارسال نظرات