روحانیت آغازگر سبک زندگی اسلامی باشد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام مظفری، استاد اخلاق حوزه علمیه، چهارشنبه، 22 آذر در جمع روحانیان و طلاب مقطع سطح و خارج مدرسه تخصصی فقه و اصول امام رضا(ع) با اشاره به اینکه عمر بزرگترین سرمایه حوزویان است، گفت: روحانیان و طلاب جوان بیش از دیگران باید به این امر اهتمام داشته باشند.
وی آبرو، علم و تقوا را از دیگر سرمایههای حوزویان برشمرد و افزود: روحانیان علم و آبرو را باید با هم داشته باشند زیرا که بدون آبرو پیامبر هم نمی تواند کاری کند، بنابراین طلاب نباید از هیچ کدام از سه ضلع مذکور غافل شوند.
این استاد حوزه علمیه با تاکید بر اینکه روحانیان باید به سلامتی جسم خود اهمیت دهند، اظهار داشت: حوزویان با سواد اگر جسم سالم نداشته باشند نمی توانند علوم خود را به مردم انتقال دهد و در طی مسیر کم می آورند.
وی با بیان اینکه ارتباط با مردم و هدایت آنان از لازمههای طلبگی است، ابراز داشت: ارتباط روحانیان با مردم باید از روی ضوابط و با آداب معاشرت درست، جذاب و با محبت صورت بگیرد و در غیر اینصورت مردم به سمت حوزیان نخواهند آمد.
حجت الاسلام مظفری با اشاره به اینکه همه افعال فردی و اجتماعی بشر مؤدب به آدابی است در بیان کسب آداب صحیح معاشرت گفت: انسان از انبیا و پیامبران و اهل بیت عصمت و طهارت، از علمای صالح و ذوابعاد مانند امام خمینی(ره)، از اوامر و نواهی دین و حتی از برخی حرکات جاهلان و بی ادبان میتواند آداب درست معاشرت را دریافت کند.
وی با بیان اینکه بیشتر دستورات دین اسلام جنبه اجتماعی دارد، اظهار داشت: جامعه همانند آجری است که باید در کنار یکدیگر قرار بگیرد، دستورات دین آغشته از عشق و محبت، پیوندهنده این جامعه است زیرا که قانون صرف و خشک نمیتواند جامعه را به طور صحیح کنار هم قرار دهد.
این مبلغ معارف دینی با بیان ضرورت اخلاص در رعایت آداب اسلامی خاطرنشان کرد: عدهای برای دنیا و کسب اعتبار خود را مؤدب به آداب اسلامی میکنند و حتی گاهی ترک گناه از روی شرک به پروردگار صورت میگیرد.
وی در پایان با اشاره به زندگانی برخی از بزرگان دین بیان داشت: سبک زندگی که مقام معظم رهبری فرمودهاند باید از روحانیت آغاز شود./921/پ202/ن