۱۸ آذر ۱۳۹۱ - ۲۳:۳۹
کد خبر: ۱۴۹۲۱۶
استاد دانشگاه اشراق ولایت هرات:

امروز باید تلاش کنیم سیدجمال‌الدین اسدآبادی‌ها زیاد شوند

خبرگزاری رسا ـ استاد دانشگاه اشراق ولایت هرات گفت: مهم نیست که سید جمال الدین را افغانی بنامیم یا ایرانی، مهم این است که به این فکر کنیم که امرز سیدجمال‌الدین اسدآبادی‌ها زیاد شوند و به دنبال ایجاد امنیت، رشد و توسعه در کشورهای اسلامی باشیم.
سيد جمال الدين اسد آبادي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، خدیجه مختارزاده، استاد دانشگاه اشراق ولایت هرات، عصر روز شنبه هجدهم آذرماه، در دومین کنگره جهانی کارگزاران مسلمان روابط عمومی، به تبیین جایگاه روابط عمومی در سازمان‌های دولتی و غیردولتی جمهوری اسلامی افغانستان پرداخت.

وی با بیان این‌که روابط عمومی مهم‌ترین ابزار توسعه است اظهار داشت: روابط عمومی در جایی می‌تواند حضور داشته باشد که روحیه مردم سالاری و پاسخگویی وجود داشته باشد.

مختارزاده در ادامه به تبیین تاریخ روابط عمومی و جایگاه آن در جمهوری اسلامی افغانستان پرداخت و در پایان سخنان خود با اشاره به شخصیت سیدجمال‌الدین اسدآبادی عنوان داشت: مهم نیست که سید جمال الدین را افغانی بنامیم یا ایرانی، مهم این است که به این فکر کنیم که امروز سیدجمال‌الدین اسدآبادی‌ها زیاد شوند و به دنبال ایجاد امنیت، رشد و توسعه در کشورهای اسلامی باشیم./959/پ202/ص

ارسال نظرات