دلیل تخریب آیت الله جنتی از دیدگاه سخنگوی شورای نگهبان
عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به این که هر کس در جهت دفاع از کیان اسلامی بیشتر خدمت میکند بیشتر هم مورد تخریب دشمنان و بدخواهان قرار میگیرد گفت: آیت الله جنتی هم به همین دلیل بیشتر در معرض این گونه توطئه ها و تخریبهای دشمنان است که البته این مساله راه به جایی نخواهد برد.
گفتنی است، آیت الله احمد جنّتی در سوم اسفند 1305 هجری شمسی در روستای لادان از بلوک ماربین، واقع در سه کیلومتری غرب شهرستان اصفهان دیده به جهان گشود، پدرش مرحوم ملا هاشم از روحانیان وارسته و بزرگ بود. وی بخشی از دروس مقدمات را نزد پدرش و بخشی را نزد مرحوم سید ابوالقاسم هرندی خواند.
از دیگر اساتید وی می توان به مرحوم سید محمد باقر ابطحی، حاج شیخ احمد فیاض، حاج شیخ علی مشکاتی، شهید صدوقی، مرحوم آیت الله بهاءالدینی، حاج سیدمحمد باقر طباطبایی بروجردی، حاج شیخ عبدالجواد اصفهانی، مرحوم مجاهدی و حاج آقا روح الله کمالوند اشاره کرد.
آیت الله جنتی در دروس خارج از بزرگانی چون حضرت آیت الله بروجردی(ره)، حضرت آیت الله گلپایگانی، حضرت آیت الله حجّت کوه کمرهای(ره) و حضرت امام خمینی(ره) بهره برده است.
وی در جریان نهضت اسلامی همواره ارتباط خود را با امام(ره) حفظ میکرد تا با الهامگیری از ایشان، از آخرین فعالیتهای مبارزاتی در قم، نجف و دیگر شهرها اطلاع پیدا کند و در راستای همین فعالیتها بارها در قم، رفسنجان و جزیره خارک مورد تهدید و تعقیب رژیم شاه قرار گرفت و چند بار در قم بازداشت شد، او سه نوبت به زندان رفت و مجموعاً سه ماه زندانی شد و یک بار هم دستگیر و به مدت سه سال به اسدآباد همدان تبعید شد.
از مسؤولیتهای مهم آیت الله جنتی عضویت در شورای نگهبان قانون اساسی از نخستین روزهای تشکیل این نهاد مقدس یعنی اسفند 1358است؛ شورای نگهبان از نهادهای مهم انقلاب به شمار میآید که با وجود آن میتوان گفت توطئههایی چون داستان مشروطه تکرار نخواهد شد و همواره، مصوّبات مجلس، از صافی فقه اسلام و قانون اساسی خواهد گذشت. این نهاد همواره مورد هجمه دشمنان انقلاب قرار گرفته است؛ آیة الله جنتی در طول عمر 24 ساله این نهاد، بارها با عنوان عضو فقیه این شورا، به دفاع از این نهاد و مبانی انقلاب اسلامی پرداخته است./916/ت301/ج